Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.01.2016 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Po zverejnení kontroverznej fotky s dcérkou vyšiel s pravdou von: Otcovi sa zmenil život!

Muž zverejnil na sociálnej sieti fotku, ktorá vyvolala búrlivé diskusie. Teraz sa rozhodol o odvážnom počine prehovoriť. 

Dán Torben Chris zavesil na Facebook fotku, na ktorej sa spoločne kúpe so svojou dvojročnou dcérkou. Vtedy by mu ani nenapadlo, že práve táto snímka obletí celý svet. Torben si uverejnením tejto fotky chcel zastať ostatných otcov, ktorí sa taktiež kúpu so svojimi ratolesťami a stávajú sa terčom kritiky. Podobnej kritiky sa však dočkal aj Torben, niektorí ho dokonca začali obviňovať z pedofílie. 

Otvoriť galériu

Torben Chris (38) žije na dánskom predmestí Dragør spolu so svojou ženou Jenny (31) a ich spoločnou dcérkou Minnou Sofiou (2). Rodinka býva v útulnom a modernom domčeku z dreva. Torben je komik a vo svojich šou si rád robí žarty z dánskych komplexov a ich problémov s nahotou. Aj preto zverejnil na Facebooku osudnú fotku. Netušil však, že osloví až toľko ľudí. "Obleč si niečo. Prečo by sa tvoja dcéra mala pozerať na tvoje genitálie?," komentovala užívateľka sociálnej siete. "Sedíš s roztiahnutými nohami oproti tvojej dvojročnej dcére. Nezdá sa ti to nesprávne?," komentuje ďalší človek. Facebook po týždni túto fotku vymazal s odôvodnením, že porušuje pravidlá sociálnej siete.

 

Torben sa však nedočkal len kritiky a stále mu prichádzajú správy s pozitívnymi ohlasmi. Píšu mu otcovia, ktorí mu ďakujú za odvahu a podporu. "Je úžasné, že zvádzaš tento boj aj za nás," napísal jeden nadšený otec. Ďalší sa mu zveril s tým, že jeho žena mu zakázala odhaľovať sa pred ich spoločným dieťaťom, pretože sa bojí, že by to pôsobilo perverzne. Torben sa preto pre týchto mužov stal akýmsi vzorom. 

"Zverejnením tejto fotky som chcel otvoriť diskusiu k tejto citlivej téme, ale zdá sa, že nebol na to ten správny čas. Keď jedna prirodzená fotka mojej dcérky spôsobila toto, potom sa tu deje naozaj zvláštne," povedal autor kontroverzného záberu. Jeho slová potvrdzuje aj sexuologička Aglaja Stirn (52) z univerzity v nemeckom meste Kiel. "Naša spoločnosť je presexualizovaná. Mnohí ľudia stratili zdravý pojem o sexualite a už viac nevedia, čo je normálne. V dnešnej dobe sa dopredu prediera len tá nebezpečná stránka sexuality, od sexuálnych chorôb po sexuálne útoky. To je veľmi znepokojujúce," uviedla pre nemecký Bild. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia