Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.01.2016 12:00 | Správy | Domáce správy | Bratislava
FotoVideo

Šokujúce zistenia v prípade brutálne zavraždenej Dagmar († 45): Ponúkala sa na internete!

Šokujúce zistenia v prípade zavraždenej Dagmar († 45)! Ohavný čin Štefana († 37), ktorý ju zastrelil na schodoch bytovky a vzápätí obrátil zbraň proti sebe, otriasol celým Slovenskom. 

Novému Času sa podarilo zistiť závažné informácie o tom, ako sa dvojica vlastne zoznámila. Vrah ju objavil vďaka erotickým masážam, ktoré žena ponúkala cez inzeráty na internete. Spočiatku bol len jej zákazníkom, neskôr sa však do Dagmar zamiloval a začal jej strpčovať život. Nebezpečný spôsob zárobku sa matke dvoch detí stal osudným. Dagmar sa s vrahom zoznámila pri erotických masážach! Nový Čas na to upozornil čitateľ, ktorý si želal ostať v anonymite.

Na internete sme objavili fotky sexi blondínky, ktorá ponúka erotické služby. Dcéra zavraždenej Tereza najskôr maminu prácu popierala. Keď jej Nový Čas ukázal fotky, priznala, že na šteklivých záberoch z erotického inzerátu je jej mama. Štefan si Dagmarine služby objednával čoraz častejšie a rozhodne nešlo o malé sumy.

Otvoriť galériu

„Na začiatku bol mamin zákazník, a to sa jej stalo osudným,“ povedala Novému Času dcéra Tereza, ktorá o poskytovaní šteklivých masáží vedela. Podľa zdroja Nového Času mali erotické služby postupne prerásť v začínajúci vzťah. Keď však Dagmar zistila, že jej Štefan neustále dýcha na chrbát a je nebezpečný, rozhodla sa románik ukončiť. Ani vo sne by jej však nenapadlo, čo bude nasledovať.

 

Platili jej za erotiku

Dagmar sa živila tým, že ponúkala svoje telo a erotické tantrické masáže na webstránkach s erotickými službami. Vystupovala pod prezývkou Daniela a tvrdila, že má 30 rokov. Po jej vražde však takmer všetky inzeráty z internetu stiahli, na jeden však zabudli. V opise ponúkaných služieb sa píše:

„Na konci masáže je zahrnutá intímna oblasť tela - masáž lingamu, ktorá končí vyvrcholením, čo ale nie je podmienkou. Masérka môže byť aj odhalená a masíruje aj telo na telo - prsami. Táto masáž je určená pre mužov, ktorí chcú zažiť príjemné chvíle a pocit uvoľnenia.“ Cena hodinovej tantrickej masáže s obnaženým telom masérky klienta vyšla na 100 eur, hodina a pol dokonca na150 eur. Všetko sa malo odohrávať na priváte v Starom Meste a s maximálnou diskrétnosťou. Jednou z adries, kde sa Dagmar so Štefanom stretávali, bol aj byt na Drotárskej ceste v Bratislave.

Otvoriť galériu

Pomoci sa nedočkala

Erotické masírovanie sa však matke dvoch detí stalo osudným. Podľa Dagmariných príbuzných sa jej vrah nehodlal vzdať a začal ju prenasledovať, fyzicky aj psychicky napádať a vyhrážať sa jej smrťou. „Štefan mamu napadol v jeho byte v Bratislave a spôsobil jej podliatiny a otras mozgu,“ hovorí dcéra Tereza, ktorá matku neraz upozornila, že je najvyšší čas s biznisom prestať. „Rozprávali sme sa o tom, že na jar bude koniec, to prenasledovanie, spával pred domom, to sa už nedalo vydržať,“ priznáva Tereza.

Dagmar sa za posledné mesiace neraz obrátila na políciu a podala trestné oznámenie a dokonca si najala aj ochranku. Štefana už ale nič nedokázalo zastaviť. „Vyhrážal sa jej, že keď nebude jeho, nebude ničia,“ povedal exmanžel Róbert, na ktorého Dagmar pri rozvode tiež podávala trestné oznámenia. V piatok večer svoj chladnokrvný plán Štefan dokončil.

Otvoriť galériu

Keď Dagmar vychádzala z bytovky v bratislavskom Starom Meste, kde mali s dcérou a synom prenajatý byt, odohrala sa krvavá dráma. Štefan ju zavraždil troma výstrelmi a vzápätí zbraň obrátil aj proti sebe. Tragédia sa odohrala pred očami dcéry Terezy, ktorej matka naposledy vydýchla v náručí. Tá svoju matku pre Nový Čas obhájila slovami: „Nie je dôležité, kde a ako ho stretla. Dôležité je, že ju policajti neuchránili.“

Štefanova teta prehovorila: Bez Dagmar by žil šťastným životom

Otvoriť galériu

Prežíva obrovský smútok. Novému Času sa ozvala teta Štefana, ktorý Dagmar zastrelil a potom spáchal samovraždu. Utápala sa v slzách a zároveň nemá pre nebohú pekné slovo. Príbuzná muža, ktorý vraždil, pochádza z Českej republiky, naposledy svojho synovca videla minulý rok v lete. Vyzeral byť spokojný. Z celej drámy je totálne zdrvená. Veľký diel viny na tragédii pripisuje nebohej Dagmar.

„On bol taký nesmelý, nevedel so ženami zaobchádzať. Potom si našiel túto ľahkú ženskú. Keby si ju nenašiel, žil by spokojným životom. Kvôli nej ho vyrazili z práce,“ opisuje nešťastná žena. Tvrdila nám, že blondína od Štefana ťahala peniaze. „On bol hlúpy na takéto veci. Ona ho naháňala kvôli peniazom. Dostal z dedičstva 50-tisíc eur, 25-tisíc kvôli nej vytiahol,“ dodala Štefanova teta.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
V parlamente nastala minúta ticha: Uctili si tak obrovskú tragédiu spred 109 rokov
Súd v Iráne odsúdil na smrť populárneho rappera.
Hrozná rana pre známeho rappera: Čaká ho smrť! Čo sa mu stalo osudným?
Slovenka Melda povedala nigérijskému futbalistovi
Foto
Láska nepozná hranice: Bývalý hráč Trnavy Taiwo sa oženil s nádhernou Slovenkou
Europoslanec Miroslav Radačovský.
VIDEO Slovenský europoslanec vypustil v rokovacej sále EP holubicu! Prečo to urobil?
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Moskva a Kyjev dospeli k dohode: Ide o veľmi citlivú záležitosť! K čomu pristúpili?
Ilustračné foto
Najvyšší súd potvrdil rozhodnutie v kauze expremiéra: Viezol sa v tom spolu s manželkou!
Alergikom sa začína ťažké obdobie.
Peľová sezóna brezy sa blíži ku koncu: Nahradí ju tento SILNÝ alergén!
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
Bidenov podpis SPEČATIL nielen osud Ukrajiny: O niekoľko hodín sa to začne!
The poor old man's hands hold an empty bowl. The concept of hunger or poverty. Selective focus. Poverty in retirement.Homeless. Alms
Pochmúrne vyhliadky pre celý svet: Hrozivé konflikty zvyšujú prípady akútneho hladu
Rowan poklad našiel pri prechádzke so psom.
Foto
Školák pri venčení psa natrafil na zvláštnosť: Zistili, čo to je, mama lapala po dychu!
Foto
Spečatí Hancko životný prestup? Záujem majú tieto dva veľkokluby
Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
Nelegálna migrácia s tragickým koncom: Medzi obeťami je aj dieťa! Úrady zadržali podozrivých