Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.01.2016 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Darilo sa mnohým, ale títo prekvapili aj samých seba: Celebrity, ktoré majú za sebou megaúspešný rok!

Rozosmievajú nás, robia, čo ich baví, a ešte im za to aj kráľovsky zaplatia! V uplynulom roku sa darilo viacerým známym celebritám, hercom, spevákom aj tvorcom v zákulisí. 

Okrem stálic sa však dostali do popredia aj tváre, ktoré boli doteraz tak trocha v závetrí. Toto je podľa nás päť celebrít, pre ktoré bol rok 2015 superúspešný.

Zuzana Šebová (33)

Málokomu sa darilo tak ako Šebovej! Hviezdi v markizáckej komediálnej relácii Kredenc aj v megaúspešnom seriáli Horná Dolná, ktorý prekonal rekordy v sledovanosti. Za to si v marci odniesla cenu OTO ako najpopulárnejšia herečka! Šebovej kariéra sa začala naplno rozbiehať až v roku 2013, keď jej scenárista Andy Kraus zveril rolu pobláznenej Inči v seriáli Panelák. Dovtedy sa herečke ušli len menšie šteky v nenápadných seriáloch. Za jeden nakrúcací deň v Paneláku si mohla podľa odhadu mediálneho odborníka prilepšiť až o 600 eur.

Zo Šebovej komediálneho talentu však teraz ťaží najlepšie platený producent a scenárista Dano Dangl, ktorý z nej aj z Petry Polnišovej spravil hviezdy Kredenca. Ich dvojica Cuky a Luky boduje, kde sa len zjaví. „Potešila nás táto myšlienka, Cuky a Luky milujeme a s Peťkou si užívame každú príležitosť byť týmito dvoma uletenými fiflenami,“ povedala Šebová. A keďže im táto novopečená póza skutočne dobre sype, Dangl plánuje s herečkami nakrútiť aj celovečerný film.

Otvoriť galériu

Petra Polnišová (39)

Patrí k topke a jej cena stále rastie! Petra Polnišová je už dlhodobo najžiadanejšou herečkou a zabávačkou na slovenskej scéne. Keďže si to sama veľmi dobre uvedomuje, môže si aj pekne zapýtať! Najlepšie svoju popularitu zúročila vlani, keď sa stala tvárou série reklamných spotov pre veľkú banku. Za to podľa odborníkov mohla zinkasovať až 100 000 eur! A popri svojej televíznej zábavke v markizáckych projektoch Kredenc a Horná Dolná si tak Petra Polnišová môže skutočne povedať, že je konečne za vodou!

Milan Junior Zimnýkoval (37)

Otvoriť galériu

K úspešným ľuďom v šoubiznise za minulý rok patrí aj moderátor Milan Zimnýkoval. Okrem moderovačiek v RTVS, ktoré mu mesačne vynášali okolo 6 000 eur, mu pribudli aj nové kšefty v Jojke. Junior, známy z rannej šou Funrádia, sa tak prepracoval medzi najobsadzovanejších moderátorov. Uvádzanie úspešnej šou Česko Slovensko má talent mu prinieslo honorár možno prevyšujúci 15 000 eur. Svoje schopnosti však dokazuje aj v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja, za ktorú podľa odhadov mesačne inkasuje ďalších 5 000 eur. Na moderátora, ktorý bol roky v ústraní a poznali ho len poslucháči rádia, je to pekný výkon.

Marek Majeský (43)

Otvoriť galériu
Marek Majeský
Zdroj: TV Markíza

Herec s charizmatickým hlasom a večný elegán Marek Majeský je tvárou dvoch najúspešnejších markizáckych seriálov. Kým v Búrlivom víne hrá už dlhý čas menej priebojného vinára Slávka Dolinského, v komediálnom seriáli Horná Dolná sa našiel v postave kňaza Jána Chalupku ml. A práve se­riály patria k najlepšie plateným aktivitám v šoubiznise. Denná taxa áčkových hercov, k akým Majeský patrí, sa pohybuje okolo 1 000 eur. A niekedy býva nakrúcacích dní aj desať do mesiaca. Majeský svoj mikrofonický hlas prepožičiava aj reklamám, vychováva a učí nové herecké talenty na VŠMU a je tvárou luxusnej pánskej odevnej značky. Skrátka, bubáčiky sa hrnú spolu s narastajúcou popularitou. A pritom ešte prednedávnom to bol taký nenápadný herec...

Dominika Zeleníková (25)

Minuloročná absolventka herectva na VŠMU patrila tiež k najväčším prekvapeniam roka 2015. Dominikina hviezda naplno zažiarila vlani, keď dostala angažmán v jojkárskom seriáli Divoké kone. V ňom presvedčivo stvárnila mladučkú Danku, milenku herca Róberta Haláka. „Bola som rada, že nehrám namyslenú pipku a nebudem za peknú,“ prezradila Dominika. Týmto seriálom si však začínajúca herečka slušne prilepšila, lebo za deň nakrúcania dostala honorár vo výške až 500 eur. A to ešte nie je všetko, v bratislavskom Divadle Astorka účinkuje v piatich predstaveniach a zahrala si aj v rozprávke Johankino tajomstvo. Netreba zabudnúť ani na hudobný projekt S hudbou vesmírnou, ktorého je Dominika súčasťou. Spolu zložili pieseň Je nám teplo! Tá sa stala hitom internetu a rádií.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
Obetiam domáceho násilia svitá na lepšie časy: Hlava štátu podpísala zákon, ktorý násilníkom nič nedaruje
Na nedatovanej snímke amerického Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA) objekt, ktorý v marci 2024 poškodil dom na Floride.
Mužovi na Floride zničil dom čudný predmet z vesmíru: NASA musela vyjsť s pravdou von!
V meste Poprad rozkvitli tulipány.
FotoVáš Tip
Poprad zažil, čo už dávno nie: Táto nádhera prišla o 3 týždne skôr, pozrite si FOTKY!
Joe Biden so ženou Jill.
Bidenovci prezradili, koľko zarábajú: Jill, oplatí sa ti vôbec pracovať?!
A stock photo of a Police Line 'Do Not Cross' caution tape with a defocused police car with sirens flashing red and blue.
Hororové vyčíňanie v Austrálii: Z desivého incidentu je podozrivý aj 15-ročný chlapec
Líder eurokandidátky za PS Ľudovít Ódor naznačil, že Korčok by mal dostať slušnú ponuku.
Foto
Ódor naznačil záujem progresívcov o Korčoka: Nahradí Šimečku alebo si založí stranu?
Najvyššie prístupné miesto ponúka neuveriteľný výhľad.
Pozrite sa s nami na zrekonštruovaný skvost v Bratislave: Čo Michalská veža (ne)ponúka?
Filip Kuffa odmieta, že by porušil zákon.
Foto
Filip Kuffa čelí vážnym obvineniam: Ohrozuje štátny tajomník envirorezortu prírodu v národných parkoch?
Ľudia v Teheráne útok na Izrael oslavovali.
Foto
Svet sa obáva vyostrenia konfliktu na Blízkom východe: Ako to vidí slovenský generál? Znepokojivé slová
2024. Tie isté šaty si po 13 rokoch obliekla na premiéru filmu svojho syna.
Foto
Hollywoodskej sexici ťahá na 60: Objavila prameň mladosti? Pri týchto FOTO nenájdete rozdiel!
Aktivistov zatkli. (ilustračné foto)
Šialenec napádal ľudí na zastávke hlava - nehlava! Zranených ošetrovali lekári: Neuveríte, aký bol dôvod jeho konania
Na Instagrame ju sleduje 243-tisíc používateľov.
Foto
Dcéra futbalovej legendy sa poriadne odviazala: Na videu jej takmer vypadli prsia!