Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2015 13:13 | Šport | Šport mix

Smutné Vianoce zlatej Kuzminovej: S rodinou a malou dcérkou dostala 3 dni na vysťahovanie!

Dar už zrazu nie je darom! Nasťa Kuzminová si dobre spomína, že Peter Valach im pred piatimi rokmi byt na Suchom vrchu daroval. 

Ten dnes všetko popiera... O jeho slovách z 11. októbra 2010, keď odovzdával manželom kľúče od päťizbového bytu, však existuje množstvo dôkazov!

„Navrhli sme, že tento byt darujeme a dáme k dispozícii Anastázii, aby mala zabezpečené to, čo jej sľúbilo mesto Banská Bystrica a, žiaľ, nesplnilo,“ povedal vtedy Peter Valach pre RTVS. V podobnom duchu ho citovali viaceré denníky vrátane Nového Času.

V najnovšom vyhlásení však podnikateľ v mene firmy VAV invest tento akt popiera. Tvrdí, že firma dala byt do užívania spoločnosti Nastja SK len do podnájmu, a tá sa za jeho využívanie zaviazala plniť reklamné povinnosti počas piatich rokov. Tie však podľa jeho slov nedodržala, preto ju chcú odtiaľ dostať.

 

Nový majiteľ

Byt je už medzičasom prepísaný na nového vlastníka Jakuba Valacha. Práve on Kuzminovcom v októbri oznámil, aby sa v priebehu troch dní vysťahovali! „Oznámil nám, že je vlastníkom bytu. Na sťahovanie sme neboli absolútne pripravení, keďže máme malinkú dcérku,“ uviedla Kuzminová. Tá užv bytezostať nechce, hoci súdny spor nie je ukončený.

Manželia Kuzminovci tvrdenia o neplnení záväzkov odmietajú. Majú dôkazyo tom,že Nasťa mala na všetkých podujatiach, tlačovkých či tréningoch na oblečení logo Valachovej firmy.

Idú odtiaľ preč

„My sme ho o byt nežiadali. Prišiel sám ako sponzor s tou­to ponukou a vždy hovoril o dare,“ povedal D. Kuzmin. Manželia sú rozhodnutí, že sa vysťahujú. Presný termín ešte nemajú, ale chcú to urobiť čo najskôr aj vzhľadom na fakt, že Valach st. im naznačil, že by mohli ostať za nájomné 1 000 eur! „Dlho som verila, že táto situácia sa vyrieši inak. Tento byt sme vnímali ako náš domov. Chceli sme tu ostať. Pán Valach povedal pred piatimi rokmi, že nám ho daruje. Teraz je jediným východiskom odsťahovať sa,“ povedala Nasťa.

Pred médiami sa hral na spasiteľa

Pred objektívmi kamier a novinármi sa hral na spasiteľa, dnes je všetko inak. Podnikateľ Peter Valach tvrdí, že olympionička Kuzminová neplnila reklamnú zmluvu, a chce od nej doplatiť za nájom tisíce eur. Čo jej vlastne pred celým Slovenskom nasľuboval na jeseň 2010?

Otvoriť galériu

Šport, 12. októbra 2010: „Naša spoločnosť má ešte v lokalite Pod Suchým vrchom voľné veľkometrážne byty a dohodli sme sa s Nasťou, že vyriešime jej bytovú otázku. Jeden 5-izbový dávame jej a jej rodine do daru,“ povedal Valach a oznámil aj reklamnú spoluprácu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné