Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Slotova súčasná priateľka Lucia vracia úder exmilenke: Presvedčí ľudí intímnymi detailami?

Neverí nikomu, iba jemu! Slotova (62) mladá milenka Lucia (26), ktorá si už pred pol rokom u expolitika v byte na Mariánskom námestí urobila hniezdočko lásky, neverí nikomu. 

Neverí exmilenke Ivane (39), ktorá sa verejne priznáva k blízkemu vzťahu k Slotovi, a neverí ani školáčkam, ktoré podali na jej lásku trestné oznámenia za sexuálne zneužitie. Razia polície jej pripadá smiešna a skutočnosť, že Slota je stále ženatý, jej neprekáža. Jediný, komu bezvýhradne dôveruje, je Ján Slota. Okolo bývalého predsedu SNS Jána Slotu (62) je čoraz horúcejšie.

Pred niekoľkými týždňami naňho podali dve školáčky trestné oznámenie za sexuálne zneužitie a minulý týždeň bola uňho policajná razia. Slota prežíva najbolestnejšie Vianoce nielen pre policajné vyšetrovanie v súvislosti so škandálom. S manželkou Ľubomírou, ktorá sa pred niekoľkými rokmi odsťahovala do Prahy, ho čaká rozvod a boj o malú dcérku Sofiu.

Toto jej neodpustí!

Akoby toho nebolo dosť, najnovšie sa do seba pustili jeho milenky - bývalá a súčasná. „Ja neverím, že Ivana bola jeho milenkou,“ nepripúšťa si takúto myšlienku Lucia, ktorá Ivane napiekla aj jablkovú štrúdľu, a ženy sa považujú za vzdialenejšie kamarátky. O tom, že exmilenka Slotu Pjataková prehovorila verejne, si Lucia však myslí svoje. „Toto ti Jano neodpustí, za toto ťa bude neznášať!“ odkazuje jej. Svojej láske Slotovi verí bezvýhradne. 

„Neverím tomu, čo tie baby vypovedali, pretože ho poznám. On nie je toho schopný, lebo on v sexe vôbec nie je agresívny. Navyše, ony prišli za ním do Goldwingu! A to si mal od každej pýtať občiansky preukaz? Odkiaľ mal vedieť, že nie sú dospelé?“ zastáva sa svojho partnera mladá Lucia, ktorá donedávna pracovala v herni.

Odkedy sa zaľúbila do Slotu, žije s ním v jeho obrovskom byte na Mariánskom námestí. Pečie mu, varí, upratuje a stará sa o psíka Danyho. „Aj tá policajná razia je smiešna! Drogy u Jana! To je neskutočné. Jediné, čo uňho mohli nájsť, bol celaskon a moje tabletky na spanie na nočnom stolíku,“ smeje sa mladá žena. Trocha ju síce mrzí, že je Slota ešte stále ženatý, vzťah s jeho ešte stále manželkou Ľubomírou však nerieši a čaká na rozvod.

Otvoriť galériu

Manželka: Takéto reči sú úbohé

Ivana Pjataková (39), ktorá sa vôbec nebráni označeniu Slotova exmilenka, sa ho v rozhovore pre Nový Čas vehementne zastala. Zároveň sa pustila aj do jeho súčasnej manželky Ľubomíry. Tvrdí, že videla jej fotky s iným mužom, kde sa držia za ruky. Ďalej uviedla, že manželka mala mať na Slotu nadštandardné nároky, ako napríklad vaňu à la Marilyn Monroe, pre ktorú sa aj pohádali. Nový Čas oslovil Ľubomíru Slotovú, ktorá je s manželom v rozvodovom konaní. „Neviem, kto spomínaná pani je, nezaujímajú ma jej vyjadrenia ani to, o čom a kedy debatovali s mojím, bohužiaľ, ešte manželom. Takéto reči sú podľa môjho názoru úbohé aj v súkromí, nieto ešte prostredníctvom médií,“ uviedla Ľubomíra Slotová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Speváčka trpela v bolestiach dva týždne.
Foto
Desivé dni Veroniky Nízlovej: Slzy a neutíchajúca bolesť! Twiinske zistili nepríjemné ochorenie
Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko
 Nitrianski colníci zadržali falzifikáty riflí za 1,69 milióna eur
Foto
Nitriansky colníci zhabali fejky za 1,69 MILIÓNA! Odhalil ich tento DETAIL
Sydney Sweeney
Foto
Filmová producentka totálne NALOŽILA známej herečke: Nevie hrať a nie je ani PEKNÁ!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Boj proti medveďom: Z envirorezortu sa presunie 200.000 eur zásahovým tímom
Vláda rozhodla o zákone o Slovenskej televízii a rozhlase! Čo sa mení?
Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?