Austrálčanka Ann Reardon, ktorá zverejňuje recepty na svojom Youtube, tento krát pripravila jednoduchý a chutný dezert. Použila pritom iba čokoládu a vodu. Spraviť sa dá napríklad z jedeného druhu čokolády, no pre lepšiu estetiku je dobré použiť tri druhy čokolády.
TAKTO SI HO PRIPRAVÍTE:
1. Najskôr si dajte zvlášť do misiek horkú, mliečnu a bielu čokoládu.
2. K nim pridáte štvrť šálky horúcej vody a dáte do mikrovlnej rúry na 30 sekúnd, aby sa čokoláda roztopila.
3. Poriadne premiešajte.
4. Potom nalejete ako prvú horkú čokoládu do uzatvárateľného vrecka.
5. Čokoláda musí byť po celej dĺžke vrecka a odložíte ju do chladničky na jednu hodinu.
6. Otvoríme vrecko a čokoládu dáme opäť do misky.
7. Pridáme studenú vodu a rozmixujeme.
8. Potom dáme prvú vrstvu čokolády do pohára.
9. To isté spravíme aj s mliečnou a bielou čokoládou.
10. Pred podávaním vložte dezert ešte na pol hodinu do chladničky.
VIDEO: Pozrite si detailný postup.