Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2015 09:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Svadby celebrít: Veľkolepé, tajné, narýchlo aj nepochopiteľné!

Sľub manželský je rovnaký, predstavy o svadbe rôzne. Jedni ju pripravujú rok, iní o päť minút dvanásť. 

Niektorí si potrpia na veľkoleposť, iní zasa na tajnosť. Aké svadby mali celebrity?

Aneta Parišková (42) a Mark Sedlmair (36): Rýchlovka kvôli dieťaťu

Otvoriť galériu

Jojkárska moderátorka Aneta Paríšková a Kanaďan Mark Sedlmair sa brali v piatok 24. júna 2011 na jednom z bratislavských úradov, a to len mesiac po Anetinom rozvode s českým podnikateľom Davidom Dočekalom (39).

 

Párik sa zoznámil náhodne v hotelovom výťahu v Prahe, kde Aneta svedčila na súde v Dočekalových kauzách v spore s bývalým majiteľom Markízy Pavlom Ruskom. Jasný dôkaz, že láska má niekedy naozaj zvláštne chodníčky... Zo sympatií vznikla láska a Aneta sa do Kanaďana po uši zamilovala, ale románik sa začal kompikovať. Vydatá Parišková totiž zostala tehotná - rozvod s Dočekalom sa naťahoval osem mesiacov. Podľa našich zákonov hrozilo, že dieťa, ktoré malo prísť na svet, bude mať v rodnom liste namiesto Sedlmaira ako otca zapísaného Dočekala, s ktorým mala Aneta už syna Daniela (7). Koncom mája 2011 Anetu súd od manželstva s Dočekalom nakoniec oslobodil a keď si brala Marka, bola už v siedmom mesiaci tehotenstva. Pri obrade stáli po jej boku iba brat a pár známych. Začiatkom augusta sa dvojici narodil syn Gabriel (4) a o rok nato syn Nathan (3). Po štyroch rokoch však aj druhému manželstvu Pariškovej odzvonilo. S pribúdajúcimi radosťami prišli aj starosti a nezhody. Hoci Mark vyhlasoval, že svoju rodinu miluje, podal žiadosť o rozvod.

Karel Gott (76) a Ivana Macháčková (39): Áno najstaršieho mládenca

Otvoriť galériu
Karel Gott a Ivana Macháčková
Zdroj: Petr Adámek, Bisen and Rose

Božský Kája bol idolom žien celé desaťročia, mal stovky mileniek, ale ani jedna ho nedokázala dostať k oltáru. Až vo veku 67 rokov Gott prekonal sám seba a oženil sa. K oltáru ho v januári 2008 dohnala jeho priateľka, vtedy 31-ročná vyštudovaná zdravotná sestra Ivana Macháčková. Obrad bol v kaplnke v meste hriechu a hazardu - v Las Vegas. „S ohľadom na skutočnosť, že s Ivanou žijeme už sedem rokov pod jednou strechou a spoločne vychovávame našu dcéru Charlottu, som už dlhší čas premýšľal o našej svadbe,“ povedal Gott. Svadbu oslávili so svojimi najbližšími a priateľmi až po návrate do Prahy. Maestro však vtedy zabudol dodať, že Charlotta (9) bude mať o pár mesiacov sestričku Nelly Sofiu (7).

Iveta Bartošová († 48 ) a Jiří Pomeje (50): Svadba ako z rozprávky

Otvoriť galériu

Bola to jedna z najveľkolepejších svadieb v českom šoubiznise. Bartošová sa vydávala ako ozajstná princezná a jej ženích, filmový producent, všetko dokonale naplánoval. Aj to, aby ho to nič nestálo - skoro všetko totiž zaplatili sponzori, ktorí sa chceli prezentovať v českých i slovenských médiách.

Svoje áno si Bartošová a Pomeje povedali v septembri 2008 na romantickom zámku Hluboká, ženích docválal na zámok v bielom smokingu a na bielom koni, za ním prišla nevesta v koči ťahanom dvoma pármi koní. Bartošová mala dlhé biele šaty s vlečkou od návrhára Josefa Klíra za 11 000 eur. Cestou k oltáru im znela pieseň z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Pôvodne mal Pomeje na Ivetin prst navliecť prsteň s diamantom v hodnote 200 000 eur, ale sponzor, ktorý im drahé šperky ponúkal, si to v poslednej chvíli rozmyslel. A tak obrúčky nahradili romantické prstienky zo sedmokrások. Pompézny bol aj príchod Bartošovej mamy, ktorá na svadbu svojej dcéry priletela z Ostravy na vrtuľníku. Medzi hosťami sa to hemžilo celebritami, stoly sa prehýbali pod množstvom jedla a ľudia pili a hodovali až do rána. Rozprávka sa však po dvoch rokoch rozplynula a prišiel rozvod.

Ján Dobrík (30) a Lenka (30): Tajne a bez rodičov

Otvoriť galériu

Herec Ján Dobrík zo seriálu Divoké kone je poriadny tajnostkár. Mŕtveho chrobáka zahral dokonca aj pred vlastnými rodičmi, keď sa v máji tohto roku potajme oženil s priateľkou Lenkou, s ktorou vychovávajú dcéru Nikolku (2). Z utajeného sobáša bol zaskočený aj hercov otec Ján. „Svadba bola, ale ja som na nej nebol. Preto neviem, kde a čo sa konalo,“ povedal Novému Času. „Moderné svadby sú dnes asi také... Ja ani neviem, kedy tá svadba bola. Zavolajte jemu, dobre? On vám to všetko vysvetlí,“ znela odpoveď Jána Dobríka staršieho. Dobrík nie je jediný, kto so svadbou robil tajnosti. Svadbu chcela utajiť aj fitneska Zora Czoborová, herec Jozef Vajda, Braňo Deák a len v prítomnosti svedkov sa zobrali aj Števo Skrúcaný s moderátorkou Erikou Judínyovou.

Marek Hamšík (28) a Martina Fraňová (27): Na svadbe s dvoma deťmi

Otvoriť galériu
Marek Hamšík a Martina Fraňová
Zdroj: fab, Nový Čas

Náš najtalentovanejší futbalista a podľa magazínu Bloomberg aj 8. najlepší hráč Európy sa ženil v piatok 4. júla 2014. Za manželku si bral priateľku, s ktorou vtedy tvoril pár už vyše sedem rokov, a ktorá mu porodila dvoch synov Christiana (5) a Lucasa (3). Prečo to Markovi tak dlho trvalo, kým sa odhodlal k sobášu, nevedno. Svadobný obrad sa uskutočnil v kaštieli v Beladiciach a dvojica si povedala áno v spoločnosti svojich detí, najbližšej rodiny, ale aj množstva priateľov. Medzi hosťami na svadbe boli aj futbalisti Marek Sapara, Stanislav Šesták, Erik Jendrišek, nechýbal ani Hamšíkov kamarát hokejista Michal Handzuš. Na veľkolepú svadbu prišlo približne 140 hostí, pričom zhruba jedna tretina z nich cestovala na Slovensko až z Talianska, kde Hamšík hrá.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj žiada lídrov EÚ o pomoc: Vymenoval zoznam, toto by im pomohlo pri obrane krajiny
Pesničková súťaž Eurovízia bude prebiehať 7. až 11. mája.
Obľúbená Eurovízia je za dverami: Švédsko chce byť pripravené na najhoršie, drsné opatrenia
Predavčaka sedí v obchode počas výpadku elektrickej energie v ekvádorskej metropole Quito v utorok 16. apríla 2024.
Foto
V Ekvádore majú už víkend: Sú bez elektriny, z krajiny hlásia problém za problémom
Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. počas tlačovej konferencie.
Slovan má údajne záujem o slovinského zakončovateľa: O šikovného útočníka sa zaujíma aj Bazilej
Exsiskár Beňa priznáva odovzdanie 20 000 € Pčolinskému.
Aktualizované
V Afrike zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS: Odsúdený bol už aj v minulosti! Čo sa stalo tentokrát?
Švajčiarsky parlament zakázal používanie nacistických symbolov.
Tlak z Európy ich donútil konať: Švajčiarsko zakázalo používanie nacistických symbolov
(ilustračné foto)
Za pomoc Ukrajine mreže: Ruskí agenti zadržali štyroch ľudí, pozrite sa, čo mali urobiť
Všetky štyri deti sú Jennine biologické.
Foto
Jej dvaja synovia sa narodili iba 24 dní od seba: Ako je to možné? Toto dokáže napísať len život
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a prezident Ruska Vladimir Putin.
Napätie sa dá krájať: Ukrajina zaútočila dronmi a raketami na ciele v Rusku a na Kryme
Predseda Snemovne reprezentantov Kongresu USA Mike Johnson.
Aktualizované
Republikáni navrhli nové zákony o pomoci pre Ukrajinu a Izrael: Na stole je niekoľko noviniek
Mamička na prechádzke začula čudný zvuk: Keď sa pozrela do kočíka, zbledla od hrôzy
Working, Equality, Wages, Women, Paying
Novinka v právnej zmene pohlavia: Švédsky parlament schválil návrh zákona, cesta bude jednoduchšia