Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.09.2015 13:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mama detskej hviezdy Marcela Chlpíka: Topí sa v dlhoch! Kam sa podeli honoráre z Markízy?!

Jej dlhy narastajú! Detská hviezda Marcelko Chlpík (9), ktorý sa preslávil vďaka markizáckemu seriálu Chlapi neplačú, sa už tri mesiace neobjavuje na obrazovkách. 

Televízny projekt sa totiž definitívne skončil a s ním aj postava malého Paľka. Odvtedy sa však pre nádejný talent v žiadnom inom seriáli nenašlo miesto. Táto situácia narobila poriadnu šarapatu aj v rodinných financiách Chlpíkovcov. Marcelkovej mame Ľubici (42) z mesiaca na mesiac narastá dlh v zdravotnej poisťovni. Dnes sa už blíži k sume takmer 3 600 eur. A to nie je všetko! Marcelko Chlpík a jeho mama Ľubica pred šiestimi rokmi pre finančné problémy takmer skončili na ulici a na živobytie si zarábali predávaním časopisu Nota bene.

Otvoriť galériu

Po tom, ako šikovného chlapčeka objavila televízia Markíza a ponúkla mu džob vo svojom seriáli Chlapi neplačú, ich život sa zo dňa na deň rapídne zmenil! Malý herec si vedel slušne privyrobiť a svojej mame tak finančne pomôcť. Chlpíková však tvrdí, že všetky peniaze, ktoré jej syn zarobil, zostali nedotknuté. „Dlhy vyplatiť nemôžem, lebo to, čo Marcelko zarobil, je na účte, ktorého sa on ani ja nemôžeme dotknúť,“ priznala Novému Času. Seriál sa tento rok skončil a skončil sa zrejme aj bezstarostný život Chlpíkovcov. 

Marcelkova mama sa opäť topí vo finančných problémoch a na internetovej stránke dlžník.sk svieti pri mene Ľubica Chlpíková dlh v zdravotnej poisťovni - takmer 3 600 eur! Ešte pred štyrmi mesiacmi to bolo o tristo eur menej, takže je jasné, že jej dlžoby z mesiaca na mesiac narastajú. Chlpíková na otázku Nového Času, či má finančné problémy, odpovedala prekvapujúco priamo. „Samozrejme, veď si to pozrite na internete,“ priznala Ľubica, ktorá prevádzkuje psí salón.

Otvoriť galériu

Na dcéru ani cent

Dlžná suma na poistnom však nie je jediným finančným problémom mamy talentovaného Marcelka, ktorý za rok 2013 získal cenu OTO ako herecký Objav roka. Po tom, ako súd Ľubicu vo februári 2011 zaviazal platiť výživné v minimálnej výške 25,38 € mesačne na dcéru Dominiku, nezaplatila doteraz ani cent. „S dcérou nie je vôbec v kontakte, do dnešného dňa jej nezaplatila žiadne alimenty,“ prezradil zdroj Nového Času.

Otvoriť galériu

Dlžná suma na výživnom sa tak do dnešného dňa vyšplhala na sumu približne 1 400 eur! Jedinou možnou záchranou pre Ľubicu je tak opäť šikovný synček, ktorý by jej mohol pomôcť zbaviť sa dlhov tým, že sa znova postaví pred kamery. Lenže žiadne ponuky ani zo strany Markízy, ani od iných televízií neprichádzajú. „Nie, nedostal žiadnu ponuku,“ povedala pre Nový Čas Chlpíková. Markíza sa k možnému návratu ich niekdajšej hereckej hviezdy nevyjadrila.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Mierite na hokejové MS do Ostravy? Dobre čítajte! Organizátori majú dôležité informácie
Na snímke ekonomický expert za Kresťanskodemokratické hnutie Jozef Hajko.
KDH o RTVS: Zmeny znamenajú násilné ovládnutie média úzkou skupinou ľudí
Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko
 Nitrianski colníci zadržali falzifikáty riflí za 1,69 milióna eur
Foto
Nitriansky colníci zhabali fejky za 1,69 MILIÓNA! Odhalil ich tento DETAIL
Sydney Sweeney
Foto
Filmová producentka totálne NALOŽILA známej herečke: Nevie hrať a nie je ani PEKNÁ!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Boj proti medveďom: Z envirorezortu sa presunie 200.000 eur zásahovým tímom
Vláda rozhodla o zákone o Slovenskej televízii a rozhlase! Čo sa mení?
Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie