Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.10.2015 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Lucie Bílá o svojom novom luxusnom byte v Bratislave: Keď doň vkročila, čakalo ju prekvapenie!

Lucie Bílá sa pre pracovné povinnosti presťahovala na Slovensko, a dokonca si v hlavnom meste kúpila luxusný byt. 

Novému Času exkluzívne prezradila viac o novom kráľovstve v Ružinove, a dokonca sa nám podarilo vypátrať, kde sa nachádza.

Rodinu má v Brezne a jej otec pochádza z bratislavského sídliska Petržalka. A aby toho nebolo málo, všade, kde sa speváčka Lucie Bílá zjaví, vyhlasuje: „Už nie som len dievča z Česka. Som a vždy budem Čechoslovenka.“

Otvoriť galériu

Sedemnásť­násobná Zlatá slávica si totiž pred dvoma týždňami kúpila byt v Bratislave, ktorý sa nachádza len pár minút od centra. K tomuto rozhodnutiu ju motivovali aj pracovné povinnosti. „Celé letné prázdniny som strávila v Bratislave. Nakrúcala som nové CD, jojkársku šou Česko Slovensko má talent a momentálne tu pripravujeme megakoncert s celým mojím slovenským tímom,“ vysvetľuje spevácka legenda. 

 

A keďže pracovné aktivity sa Bílej na Slovensku len tak kopia, rozhodla sa pre radikálny krok - zaobstarať si vlastné sídlo. „Mám rada hotely, ale potrebovala som sa viac cítiť doma. Byt som si kúpila pred dvoma týždňami. Keď som ho videla na fotkách slovenskej realitky spomedzi ďalších 900 bytov, mala som podmienku, že ho beriem, ale musí to byť hneď,“ smeje sa speváčka. Svojím rozhodnutím zaskočila aj samotného majiteľa. „Pán, ktorý ten byt predával, si myslel, že budeme dva mesiace plánovať predaj. Takže sa, chudák, musel hneď vysťahovať.“

Strážená rezidencia

Nám sa podarilo zistiť, že jej byt sa nachádza v luxusnom rezidenčnom komplexe Octopus v bratislavskom Ružinove. Prístup do obytného rezortu je prísne monitorovaný vrátnikmi.

Nové hniez­dočko si Bílá nevie vynachváliť. „Keď mám ísť naspäť do Prahy, vôbec sa mi nechce,“ prezrádza. A čím si ju nové sídlo natoľko podmanilo? „Je to osem rokov stará stavba a predchádzajúci majiteľ si ten byt za ten čas zariadil tak, ako keby to navrhoval pre mňa.“

Otvoriť galériu

Dokonca ju čakalo aj prekvapenie. Ako speváčka hovorí, asi si boli súdení. „Viete, je zvláštne, ako veci niekedy fungujú a nič nie je náhoda. Keď som si z tých 900 bytov vybrala tento a žiaden iný a reálne doň vkročila, boli tam tie isté príbory, ktoré mám aj ja doma, tá istá kamenná stena a bolo tam jednoducho všetko.“ Čo teda potrebuje Lucie Bílá pre svoje pohodlie, aby sa cítila ako doma? „Potrebujem mať svoj pokoj, výhľad na zeleň, čo tam aj mám, potrebujem sa tam cítiť doma.“ K pohodliu v novom prostredí pomohla niekoľkonásobnej Zlatej slávici aj fotka jej syna Filipa (20), ktorú si so sebou priniesla z Česka. No so synom ako spolubývajúcim zatiaľ, ako prezradila, nepočíta. „Filip zatiaľ v Bratislave nebude mať izbu, sťahuje sa totiž do českého Písku, kde bude študovať na filmovej škole, ale, samozrejme, bude mať zázemie všade, kde aj ja,“ pousmeje sa Bílá.

Dievča zo Slovenska

Bílá si novú kúpu pochvaľuje. „Veľmi rada teraz hovorím, že som dievča zo Slovenska a z Blavy,“ usmieva sa. Dokonca tu má aj svoje korene, keďže jej otec Josef Zaňák vyrastal na jednom z najznámejších bratislavských sídlisk - Petržalke. Urobila si už exkurziu do tejto mestskej časti aj speváčka? Pozná ju? „Samozrejme, ale asi sa v nej už mnohé zmenilo, pretože otec odtiaľ odišiel, keď mal šestnásť rokov a teraz už bude mať osemdesiat. Som však veľmi rada, že tu mám korene, možno aj preto mi tu je tak dobre,“ dodáva Bílá. 

Otvoriť galériu

Bratislavské sídlo Lucie Bílej

• blízkosť centra

• strážená vrátnikmi a špecializovaným systémom

• prítomnosť zelene

• prominentní susedia

Ceny bytov od 170 000 eur

Prísne strážený rezort

Bílej byt sa nachádza v rezorte Octopus Habitat na rohu Mraziarenskej a Záhradníckej ulice. Obytný komplex tvorí 160 bytov, podzemná garáž a spoločná záhrada s lavičkami vo vnútornom bloku. Vstupy do priestorov sú kontrolované vrátnikmi a monitorovanou recepciou. V roku 2007 získala táto stavba architektonickú cenu Dušana Jurkoviča.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je neprejazdná!
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave
Foto
Lašák pred MS zavolá ešte jednému brankárovi: Inak už nikto nepríde
Ilustračné foto
Z basy ušli väzni, odpadnete, ako to spravili: Jedného stále nenašli!
Okatá Linduška sa napriek neľahkej diagnóze teší zo života.
Foto
Linduška z Hlohovca trpí zriedkavým ochorením: Problémy s liekom! V ťažkej situácii pomáhajú dobrí ľudia
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken a ruský prezident Vladimir Putin
Blinkenov drsný odkaz do Kremľa: Putin sa v tomto MÝLIL!
Prezidentka Zuzana Čaputová
Prezidentka odcestovala na rozlúčkovú návštevu: Zamieri k našim susedom! Dočká sa obrovskej pocty
Na snímke z videa zverejnenej ruským ministerstvom obrany vojenský vrtuľník Ka-52 ruských vzdušných síl vystreľuje rakety na cieľ na Ukrajinu z neznámeho miesta 12. apríla 2024.
Rokovanie o „spravodlivom mieri“ na Ukrajine: Podarí sa docieliť ukončenie vojny?
Filling glass with tap water. Modern faucet and sink in home kitchen. Man pouring fresh drink to cup.
Východoslovenské mesto ostalo bez vody! Dokedy problém potrvá, podarí sa ho odstrániť?
V Rusku čelia prírodnej katastrofe už niekoľko dní.
Katastrofa v Rusku: Pri Urale sa schyľuje k najhoršiemu, stovky ľudí ostali bez domova
Podľa autora videa nejde o žraloka.
V chorvátskom Dubrovníku natočili zvláštneho tvora: Objaví sa len RAZ za pár rokov!