Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.06.2015 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Manželstvá im zničila televízna sláva: Vzťahy, ktoré skrachovali kvôli popularite

Rýchle pracovné tempo a zaneprázdnenosť síce prajú kariére, no nie súkromnému životu. 

Svoje o tom vedia aj známe tváre, ktoré dlhé roky v spoločnej domácnosti vymenili za súdne ťahanice. A v poslednom čase krachuje v šoubiznise doslova jedno manželstvo za druhým...

Moderátor Ľuboš Sarnovský (40): Rozvod po 14 rokoch

Otvoriť galériu

Ťažké chvíle prežíva moderátor TV JOJ Ľuboš Sarnovský, ktorý si potrpel na rodinný život. V manželstve so Slávkou (37) sa mu narodili synovia – Kristián (13) a Adrián (10). Po 14-tich rokoch však rodine Sarnovských hrozí rozpad. Po mesiacoch krízy a nezhôd chce moderátor za zväzkom urobiť definitívne bodku. Dokonca sa už od rodiny odsťahoval. „Do poslednej chvíle som verila, že sa to nestane, chcela som rodinu zachrániť,“ povedala Slávka, s ktorou moderátor komunikuje už len cez právnika. O tom, či je dôvodom rozpadu ich manželstva tretia osoba, obaja záhadne mlčia. Sarnovskej vyjadrenia však čosi naznačujú. „Všetci robíme chyby. Manžel ich urobil skôr, ja neskôr,“ povedala smutne manželka Slávka. Pojednávanie o ich rozvode zatiaľ súd odročil na koniec leta.

Moderátorka Lucia Barmošová (33): Rozvod po 10 rokoch

Otvoriť galériu

Atraktívna jojkárka a bývalý futbalista Pavol Barmoš (32) to spolu ťahali už od strednej školy. Po štvorročnom vzťahu si povedali áno a na desať rokov ich spojilo manželstvo. Vlani v októbri do ich vzťahu vstúpila kríza a Barmoš podal žiadosť o rozvod. Po dvoch mesiacoch ich zväzok ukončil súd rozvodom, ktorý trval rekordných 56 sekúnd. „Áno, rozviedli sme sa, to je všetko, čo k tomu poviem,“ uviedla po rozvode Barmošová. Keďže doteraz manželia dôvody rozpadu manželstva nerozmazávali, zostávajú záhadou. Manželský trojuholník však Barmošová vylúčila. „Nie je za tým tretia osoba. Je priskoro, aby som pri sebe niekoho mala,“ vysvetlila. No pošuškáva sa aj o tom, že sily úspechu boli v ich vzťahu nevyvážené. A kým sa moderátorke darilo, exfutbalista len postával v jej tieni a v druhej lige v tom čase veľa nezarobil.

Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková (43): Rozvod po 9 rokoch

 

Otvoriť galériu

Začiatkom minulého roka šokovala verejnosť aj Bibiana Ondrejková, keď potvrdila, že je už pár mesiacov rozvedená. Herečka je známa nielen tým, že prepožičala hlas pobláznenej Phoebe z legendárneho seriálu Priatelia, ale aj účinkovaním v relácii Família, kde rozoberá práve rodinné problémy. A problémom sa nevyhlo ani jej manželstvo so Štefanom Pogánym, ktoré krachlo po deviatich rokoch. Krátko po svadbe v roku 2004 sa Bibiana pre Nový Čas vyjadrila: „Len čas preverí, či je to osudová láska, aj keď nám to tak pripadá. Obaja sme boli sklamaní z predchádzajúcich vzťahov. Hoci sme sa poznali dlhšie, zrazu sme sa stretli v správnom čase a na správnom mieste.“ Dnes už exmanželia majú spolu dve dcéry - Bibianu (10) a Grétku (8). Pod ich rozvod sa zrejme podpísala herečkina zaneprázdnenosť. Okrem nakrúcania relácie, hrania v divadle, nahrávania v dabingu, výchovy detí a vedenia domácnosti sa totiž Ondrejková päť rokov venovala externému štúdiu sociálnej práce. Svojím rozvodom sa postavila do jedného radu s rozvedenými kamarátkami Zuzanou Tlučkovou (53) a Zuzanou Vačkovou (46).

Herec Ján Jackuliak (36): Rozvod po 4 rokoch

Otvoriť galériu

V manželstve s Češkou Jitkou (28) prežil štyri roky. Herec ju objavil na facebooku ešte ako študentku herectva a po roku známosti sa v marci 2011 zosobášili. Žili spolu v Brne, plánovali budúcnosť, dom aj deti. Potom však Jackuliak dostal ponuku do seriálu Búrlivé víno a presťahoval sa na Slovensko, kým jeho manželka pôsobila v pražskom Divadle na Vinohradoch. A hercovi sa doma darilo až natoľko, že si v roku 2013 prebral sošku OTO 2012 v kategórii Objav roka. Jackuliak neustále pendloval medzi Brnom a Bratislavou. K tomu sa pridali aj jeho vlastné projekty a času na mladučkú manželku bolo čoraz menej. Nakoniec sa pracovná vyťaženosť podpísala pod rozpad aj ich manželstva, ktoré ukončili v roku 2014. „Ani jeden z nás nemá iný vzťah, to v žiadnom prípade. Dôvod je pracovný. Manželka je v Prahe a ja v Bratislave. Obaja sme pochopili, že sme sa veľmi rýchlo zobrali, keďže sme sa až tak dobre nepoznali,“ povedal herec, ktorý je dnes už zasnúbený s priateľkou Barunkou.

Moderátorka Aneta Parišková (41): Rozvod po 4 rokoch

Otvoriť galériu

Už druhé manželstvo krachlo moderátorke TV JOJ. Po štyroch rokoch sa rozvádza s Kanaďanom Markom Sedlmairom (36), s ktorým sa zoznámila naozaj romanticky - vo výťahu v pražskom hoteli. Spolu majú synov Nathana (2) a Gabriela (3). Tretieho, Daniela (7), má z prvého manželstva s podnikateľom Dávidom Dočekalom (38). Moderátorka sa dohodla s Markom na rozvode ešte v máji a odvtedy ležia papiere na súde. „Som v rozvodovom konaní, teda v bolestnom období života. Musím sa zmieriť s krachom svojho manželstva,“ povedala Parišková. Kameňom úrazu ich vzťahu mohlo byť Anetino pracovné nasadenie, úspech v televízii aj podnikaní, pričom Markovi sa prácu na Slovensku zohnať nepodarilo. Často teda odchádzal domov do Kanady a Aneta bola doma s troma deťmi sama. Až zistila, že je naozaj sama...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Herák hovorí, že ide o bludy a odmieta akúkoľvek spojitosť s obťažovaním.
Na exposlanca Heráka podal prokurátor obžalobu: Týka sa sexuálneho zneužívania viacerých žien
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Obyvateľ čelil medveďovi neďaleko cintorína! Po Tatrami zasadal krízový štáb: Dôjde aj na krajné riešenie?
(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Pestovatelia zo sadu Dobrý ježko zachraňovali úrodu.
Abnormálne teploty zamávali s prírodou: Spozorované úkazy spravia farmárom vrásky na čele
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi
(ilustr. foto)
Debatu o konci hazardu sprevádzali emócie: Poslanci schválil úplný zákaz pôsobenia herní a kasín
Americký prezident Joe Biden.
Američania to spravili a nik si to ani nevšimol: Skladujú to v Poľsku a v Nemecku
(ilustračné foto).
V Trenčíne zasahovali hasiči: Havária dvoch áut si vyžiadala troch zranených