Nový Čas sa podujal zistiť, v ktorej prevádzke ho ponúkajú za najnižšiu cenu v krajine. K tomu nám môžete pomôcť aj vy - naši čitatelia, ak nás na takúto reštauráciu upozorníte. Dokáže niekto tromfnúť ceny obedových menu, ktoré sme našli my?
Hľadáme najlacnejšie obedové menu na Slovensku. Ak máte tip, ozvite sa na tip@novycas.sk
Reštaurácia Barbados
Bratislava
- Marinovaný bravčový steak s anglickou slaninkou a volským okom, ryža
- Kuracia polievka s mäsom a rezancami/Frankfurtská polievka
- Cena menu: 5,90 €
Majiteľ: Branislav Zmeko (45):
Nízke ceny sa nám darí udržiavať hlavne preto, že máme vlastné priestory a neplatíme nájomné. V okolí máme dve vývarovne, takže im musíme trošku konkurovať. Ak chceme predať určité množstvo obedov, nemôžeme ísť nejako rapídne s cenami hore. Naposledy sme ich zdvihli na Nový rok, ale uvidíme, ako to bude na jar. Ak potom bude viacej práce ceny, zvýšime. Rovnako je to aj so zmenou DPH, je to veľmi aktuálne a nie som si istý, ako nás to ovplyvní, tiež to asi zistíme až v priebehu roka. Ďalším dôvodom je, že v porovnaní s inými reštauráciami v Bratislave sme tu trochu schovaní, takže si veľmi nemôžeme vyberať.
Čárda u Bociana
Chotín (okr. Komárno)
- Menu v reštaurácii: 5 €
- Slepačia polievka, bravčové rizoto s kyslými uhorkami, sóda a káva
- Cena menu so sebou: 4,70 €
Čašníčka Rebecca:
Dlhodobo sa snažíme zachovať nízke ceny, budeme sa tak snažiť aj v budúcnosti. Preto vyhľadávame čo najlacnejšie nákupy potravín a tomu prispôsobujeme aj ponuku. Máme aj drahšie menu, ak by niekto chcel niečo iné, môže si vybrať.
Brothers pizza & pub
Poprad
- Šampiňónový krém, pečené kuracie stehno, ryža
- Cena menu: 6,90 €
Majiteľ Peter Gappa:
Viac nájdete na druhej strane →