Svojich zverencov dostáva do hraničných situácií, keď často siahajú na dno svojich síl a cvičia svoju pevnú vôľu, aby dosiahli vytúžený cieľ, a to zhodiť desiatky kilogramov. On sám si však rád dopraje dobré jedlo, ale ako priznal, vždy s mierou. Nedávno však poriadne zhrešil, keď sa objavil na zabíjačke, kde sa to len tak hemžilo klobáskami a inými kalorickými dobrotami.
Molnár sa nedávno zúčastnil na klasickej zabíjačke, na ktorej sa stoly prehýbali od jedla. Nešlo však o šaláty či iné diétne dobroty, ktoré Maroš svojim klientom odporúča, ale o riadnu dávku „prasačinky“. „Zabíjačka je čas, keď raz do roka rodina spojí sily a koľko srdca do toho spoločne dajú, toľko sa im vráti v podobe kvalitných huriek, klobásočiek a, samozrejme, slaninky,“ pochválil sa Maroš, ktorý aj napriek svojej profesii rozhodne ruky preč od chuťoviek nedával, ale doprial si viac než dosť.
Ako však nedávno priznal, zdravý život nie je len o odopieraní. „Aj ja si vypijem, aj napriek tomu, že som kondičný tréner. Nezostrelím sa každý deň ako indiánsky šíp. Život má byť o radosti z toho, čo robíš, aj z toho, čo ješ. Keď si človek nájde nejaký neduh... U mňa to je whisky, a škótska. Mám ju rád a chutí mi, ale nemusím vypiť celú fľašu. Keď si sadnem a je dobrá atmosféra, napríklad na dovolenke, tak si dám pri knižke. Ráno som spálil 1 500 kalórií, tak prečo by som si nedoprial,“ priznal Molnár, ktorý si tak neodoprie ani kalorickejšie bomby.