Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2014 17:20 | PR články

Thomas Puskailer flirtuje s dvojníčkou Kate Middleton

Thomas Puskailer predstavil nový videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“.

Klip nakrúcal akčný spevák vo vychytenom pražskom tanečnom klube počas reálnej párty. Thomas Puskailer stvárňuje mladíka s nízkym sebavedomím, ktorý túži po priateľke. V klipe k tanečnej skladbe flirtuje so sexi Thomasom krásna česká modelka a dvojníčka Kate Middleton! Zabavte sa pri novom videoklipe Thomasa Puskailera k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“!

Vždy usmiaty spevák, model a muzikálový herec Thomas Puskailer predstavil nový videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“! Klip sa nakrúcal v Prahe a Thomas v ňom stvárňuje mladíka s nízkym sebavedomím, ktorý sníva o stretnutí so svojou láskou. Zabavte sa pri novom videoklipe Thomasa Puskailera pri skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“!

"Moji kamaráti" máju v klipe všetko. Sú to fešáci, plní sebadôvery a ja hrám takého "úradníčka", ktorý si veľmi neverí. K tomu korešponduje aj môj výzor, ktorý sa počas príbehu zmení. V osobnom živote som ten najšťastnejší muž. Moja manželka Abbie je pre mňa všetkým. Či sa ale aj v postave tohto príbehu dokážem zoznámiť? To si pozrite už sami." Smeje sa Thomas Puskailer.

 

Videoklip režíroval a nakrúcal Lukáš Tobola. Hlavné klubové scény sa nakrúcali počas párty vo vychytenom pražskom klube. V klipe k tanečnej skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ flirtuje so sexi Thomasom krásna česká modelka Karolína Ludviková! Jej podoba s manželkou princa Wiliama Thomasa na nakrúcaní zaskočila.

„Všetky klubové zábery sme nakrúcali v populárnom KU Bar & Lounge v samotnom centre Prahy. Bolo to počas bežnej prevádzky a ľudia mali možnosť sa s nami baviť, čo zafungovalo veľmi dobre. Hodinu pred nakrúcaním hlavnej klubovej scény nám však telefonovala z castingu vybraná herečka, že ochorela, ale má pre nás náhradu. Boli sme v šoku, keď na pľac dorazila "Kate Middleton" - Karolína Ludviková, česká modelka, ktorá sa nielenže podobá na manželku princa Williama, ale skvelo odohrala svoju úlohu v klipe." Teší sa šarmantný spevák Thomas Puskailer.

Akčný spevák Thomas Puskailer, ktorý je známy svojim výchovným projektom „ECO TOUR“ zostal verný ochrane životného prostredia aj počas nakrúcania klipu. Aj v ňom totiž jazdí na bicykli. „Bicykel bola najskôr taká nadsádzka , ale potom som si povedal: "Prečo nie?, veď aj v živote som Eco". Všade, kde som žil, či už v Holandsku, v Nemecku, v Dánsku, v Anglicku, aj tu v Bratislave jazdím po meste na bicykli či chodím pešo.“ Vysvetlil Thomas.

Text a melódiu k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ napísal Thomas Puskailer spolu s významným americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a s anglickým skladateľom Harrym Mondrykom! Skladba už pri vzniku precestovala svet - zo Slovenska cez New York až do Londýna! Hudbu k skladbe Thomasa Puskailera produkoval uznávaný producent „electronic dance“ hudby - Miroslav Vrlík.

Thomas Puskailer nezaháľa a v súčasnosti pripravuje hudobnú komédiu „Slovak Showbiz For Beginner“, teší sa na nové skladby, koncerty a pokračovanie vzdelávacej šou ECO TOUR. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi nájdete na www.thomaspuskailer.com. a www.facebook.com/puskailerthomas.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť
(ilustračné foto)
Tiché zmeny v Ázii, ktoré nás budú bolieť všetkých: Stalo sa to vôbec prvýkrát v histórii
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.
Foto
Grúňova († 81) manželka o hodinách hrôzy: Dráma pred prevozom do nemocnice! Čo sa dialo na JIS?
Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!
Luxemburčan má rád dobré podniky.
Ďalší škandál problémovej hviezdy: Koniec Gersona v Slovane?
Slávenie pesachu v Izraeli zatienili obavy o rukojemníkov väznených v Pásme Gazy
Foto
V Izraeli vládnu obavy, vystrašené rodiny zakročili: Výzva pre židov po celom svete!
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Foto
V ďalšom meste na Slovensku spozorovali medveďa: Znepokojivé, kde sa pohyboval
obvinený Rado(46)
Foto
Horor v Hlohovci: Rada obvinili z vraždy syna Samuela († 19)! Zlomí vám srdce, kto mal byť svedkom brutálneho činu
Fun rádio obohatí nová moderátorská posila - Peter Expl0ited Altof.
Foto
Známy influencer sa pri moderátorke Fun rádia poriadne zapotil: Tričko išlo DOLE!