Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.01.2024 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šokujúce odhalenie: Hana Gregorová hviezdou Let´s Dance! Kto ju dotlačil do šou?

Čo ju nakoniec presvedčilo?! Herečka Hana Gregorová (71) sa v poslednom čase stiahla viac do úzadia a už neberie každú ponuku, ktorá jej pristane na stole.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Naposledy sa divákom predviedla v seriáli Hranica, kde stvárnila hlavu pašeráckej rodiny. Sitkom sa však už skončil, a tak sa mohlo zdať, že Gregorová si dá chvíľku pauzu a bude si užívať sladké ničnerobenie. Peniaze a prestíž sú však veľkým lákadlom a nie je vylúčené, že práve to boli dôvody, pre ktoré nakoniec kývla na ponuku Markízy  a bude sa zvŕtať na parkete tanečnej šou Let’s Dance. Zároveň sme zistili posledné mená, ktoré doplnia finálnu päťku dámskych súťažiacich. 

Tanečná súťaž Let’s Dance je známa tým, že na jej parkete sa zvŕtajú najväčšie hviezdy nášho šoubiznisu. Tento rok sa Záhorskej Bystrici podaril naozaj skvelý úlovok a okrem iných sa pred kamerami predvedie aj skvelá herečka a hviezda Hana Gregorová. Okrem nej však pribudli aj ďalšie zvučné mená.

„S potešením môžeme potvrdiť ďalšie osobnosti, ktoré sa na jar postavia na parket našej obľúbenej šou. Diváci sa môžu tešiť na obľúbenú hereckú divu Hanu Gregorovú, jej hereckú kolegyňu Annu Jakab Rakovskú a topmodelku Michaelu Kocianovú. Veríme, že temperament a pozitívna energia, ktorá spája všetky tri dámy, sa prenesie aj na našich divákov,“ potvrdil nám PR manažér Markízy Kurka. Ten tak uzavrel finálnu dámsku päticu, do ktorej patrí aj speváčka Tina či herečka Petra Dubayová.


Začala s prípravou

Veľkolepý projekt Let’s Dance so sebou nesie nielen nálepku elegancie, ale pre účinkujúcich prináša aj popularitu. To však nie je jediné a nie je tajomstvom, že čím väčšie meno sa na parkete zvŕta, tým viac mu za to pristane na bankovom účte. A keďže v prípade Gregorovej ide o herečku, ktorá je na scéne dlhé roky a diváci ju milujú, môžeme sa baviť o mastnej sume. Tá sa však bude odvíjať aj od toho, ako dlho sa na tanečnom parkete zdrží. Samotná Gregorová však berie svoje účinkovanie vážne, ale priznáva, že na tom nie je až tak dobre.

„Vôbec sa necítim byť v kondícii, možno v zdravotnej áno, ale že by som mala nejakú extra fyzickú kondíciu, to určite nie. Mám síce energiu, ale to nestačí. Takže začínam dlhé prechádzky a tanečné tréningy. Uvidíme,“ povedala Novému Času umelkyňa, ktorá cíti na svojich pleciach zodpovednosť.

Mám rešpekt pred všetkým a všetkými, čo na tejto šou spolupracujú. A, samozrejme, pred profesionálnymi tanečníkmi, ktorí musia s niektorými nemehlami, ako napríklad ja, tancovať a naučiť ich za relatívne krátky čas predviesť slušný výkon. Patrí im môj hlboký obdiv,“ dodala.

Rovnako nadšený je z jej pôsobenia na parkete aj režisér Pepe Majeský: „Pani Hana Gregorová je herecká diva, ktorá do šou patrí a obohatí ju. Som si istý, že aj vďaka nej nebude chýbať na obrazovkách noblesa a elegancia,“ povedal.


Hnali ju do toho

Gregorovej spoluúčinkujúci sa teda majú na čo tešiť, keďže ako skvelá kuchárka rada a často nosí na pľac aj kulinárske dobroty. „Baví ma to. Robila som to vždy, aj v divadle, tak hádam budem vládať aj teraz. Mám radosť, keď to chutí,“ priznala sa nám herečka. Tá má oporu aj vo svojej rodine a v blízkych a pri otázke, či prídu deti a mladší priateľ Koptík, odpovedala: „Moje deti boli nadšené a podozrivo ma do toho hnali. Až som sa ich musela spýtať, či nedúfajú, že ma odtiaľ odnesú v truhle a ony budú dediť,“ zavtipkovala s tým, že presne toto je štýl ich rodinného humoru.

„Ondrejko aj Rola povedali, že urobia všetko preto, aby mohli prísť. Tak hádam to do druhého kola stihnú,“ povedala na záver Gregorová, ktorá však mladého frajera záhadne vynechala. Herečka to do Bratislavy pritom nebude mať ďaleko. Už tri roky sa zdržuje v dome v Rajke a tam bude aj počas svojho účinkovania v šou.

Reakciu Aničky Jakab Rakovskej a Michaely Kocianovej na účinkovanie v šou nájdete na ďalšej strane >>>


 

Nevníma svoje limity

Otvoriť galériu

Anička Jakab Rakovská (30), herečka

- Prvá reakcia na účasť v šou bol príjemný šok. Bol začiatok nového roka a práve som sa chystala začať viac venovať pohybu a uvažovala som aj nad tancovaním, takže sa mi zrazu spojilo príjemné s užitočným. Nerada by som sa nejakým spôsobom zranila. Viem sa totiž do vecí zahryznúť, a vtedy nevnímam svoje limity. Takže si pripomínam, že profesionálka nie som a idem si najmä užiť radosť z tanca. Čo sa týka detí, tak ako pri každej inej práci, aj tu to riešime priebežne a zatiaľ to funguje.

Má veľký rešpekt

Otvoriť galériu
Michaela Kocianová
Zdroj: Tibor Géci

Michaela Kocianová (35), topmodelka

- Ja sa musím priznať, že som bola super nadšená, že oslovili práve mňa. Posledný rok trávim viac času na Slovensku kvôli svojmu občianskemu združeniu, tak som vôbec neváhala a povedala áno tejto výzve. Nájsť pre mňa dostatočne vysokého partnera, keďže moja výška je 181 cm plus topánky, nie je ľahké. Mám veľký rešpekt, určite to bude veľký stres, tancovať pred celým Slovenskom. Dám do tréningov všetko, čo bude v mojich silách a verím, že všetko dopadne tak, ako má a aj môj partner bude spokojný s mojím výkonom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Viete, ako správne vykať? Po tomto návode sa už nepomýlite: Dobre čítajte!
Do Benátok zavítala herečka Julianne Moore i i herec Vincent Cassel.
Foto
Svetové hviezdy si vyrazili do Benátok: VÝRAZ mladučkej frajerky Cassela hovorí za všetko!
(ilustračné foto).
Rusi sa obuli do americkej mimovládnej organizácie: Vyhlásili ju za neželateľnú, čo im prekáža?
water drop dripping from the tap and water shortage
Používanie vody podľa pravidiel: Katalánsko pristúpilo k vážnym krokom, po mesiacoh prišla nádej
Biely dom (ilustračná fotografia).
Biely dom pení: Uzavretie hraničných priechodov do Pásma Gazy je neprijateľné, tvrdia
Foto
Ramsay po generálke s USA: Som hrdý na všetkých hráčov!
Americký prezident Joe Biden.
Joe Biden dvíha varovný prst: Hrozí, že ľudia nebudú poznať pravdu, tvrdí
(ilustračné foto).
Nemci chcú mať obranu krajiny vo vlastných rukách: V hre je obnova povinnej vojenskej služby
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka dala zelenú novým zákonom a novelám: Zmeny pri DPH aj hypotekách! A nielen to
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Aktualizované
Veto od prezidentky Zuzany Čaputovej: Táto novela zákona len tak neprejde!
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Polícia mala dnes plné ruky práce po celom Slovensku: Bombové hrozby na školách presiahli počet tisíc
Inaugurácia Vladimíra Putina
Expertka na reč tela si posvietila na Putina: TAJNÉ signály! Svojím telom povedal viac ako chcel