Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.06.2023 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Malachovská o začiatkoch v šoubiznise, manželovej chorobe aj rozvode dcéry: Veľmi nás to zabolelo

Vyše štyridsať rokov je súčasťou televízneho sveta a vraj sa jej splnili všetky sny. Moderátorka Iveta Malachovská (57) je nominovaná v ankete Slovenka roka V kategórii Médiá a komunikácia, čo ju veľmi potešilo a zároveň vrátilo do minulosti. Zaspomínala si na časy, keď v šoubiznise začínala, prezradila recept na šťastné manželstvo aj to, komu chýba pokora.

Prečo si myslíte, že v dnešnej dobe sa veľa manželstiev po chvíľke rozpadne?

Nie sú ochotní robiť žiadne kompromisy a tolerovať sa. Všetci chcú mať všetko hneď a nemajú po čom túžiť. Nechcem ich z toho viniť, lebo pretlak možností a toho, na čo si môžu siahnuť, privoňať si a pocestovať je nesmierne veľký. Nezostáva im potom čas na to, aby si povedali, že chcú byť s Jožkom, ktorý je super. Po mesiaci ich Jožko začne nudiť, lebo ich každý týždeň ťahá po kopcoch, tak ho pošlú do čerta. Možno ak by mu povedali: „Milujem kopce, ale nie tak často...“ Ľudia sa medzi sebou nerozprávajú a nepovedia si, čo ich baví a čo nie. Najpodstatnejšie je, že nie sú ochotní robiť kompromisy. Je ťažké si dnes nájsť partnera, lebo na diskotéke ho asi nenájdu.
 

Nemrzelo vás, že vaša dcéra Kristína sa tiež rozišla s manželom?

Veľmi nás to mrzelo a zabolelo. Keď sme sa s Kikou snažili o tom porozprávať, tak mi povedala: „Maminka, vôbec s ockom neviete, čo prežívame. Ľúbime sa, ale nevieme spolu existovať.“ Dlho k sebe hľadali cestu, ale myslím si, že sa trošku skoro brali. Mohli si to najskôr spolu vyskúšať. V každom prípade je nám to veľmi ľúto.

Okrem toho, že ste moderátorka, režírovali a produkovali ste aj film o Petrovi Dvorskom. Máte v hľadáčiku niekoho, o kom by ste natočili ďalší film?

Mám na zozname viacero mien. Byť producentom je naozaj veľmi ťažká práca, ťažšia než byť režisérom. Ľudia si nevedia predstaviť, aká mravčia práca je na takomto dokumentárnom filme, klobúk dole pred mnohými filmármi. Inak mám od manžela zákaz točiť najbližší rok, lebo mi na film požičal nejaké peniaze a ešte som mu ich nevrátila. (smiech) Mám v merku novú reláciu, ktorú som vymyslela a zrealizovala aj pilotnú časť, tak čakám, ako sa v RTVS rozhodnú.
 

Váš manžel bojuje so sklerózou multiplex. Ako to zvládate vy?

Martin nie je jediný človek so sklerózou multiplex, ktorého poznám. Každý, kto trpí touto chorobou, potrebuje od ľudí, ktorí sú v jeho blízkosti, pochopenie. Niekedy vidím, ako je môj muž zamyslený, cítim, aký je nešťastný, a hovorí si prečo práve on. Vtedy si poviem, zavri oči a skús si predstaviť, že sa to dotýka teba. V tej chvíli začnem vnímať svet okolo seba úplne inými očami, nohami, podľa toho, aké obmedzenia tí ľudia majú. Martin si vyžaduje moju pozornosť, ale nie doslova, že by si ju vyžadoval, vnímam to tak, že sa mu musím viac venovať. Keď s ním niekde idem, vôbec nerozmýšľam nad sebou, ale nad každým jeho krokom. Keď máte pri sebe oslabeného partnera, musíte mať v sebe veľmi veľa energie. On je moje šťastie a vďaka, že som sa dostala tam, kde som, a sme tu jeden pre druhého.
 

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ulice švédskeho mesta Malmö zaplavili stovky demonštrantov. Dôvodom bola súťaž Eurovízia.
Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii
Foto
Do slovenského kádra už nikto nepribudne: TOTO je naša finálna súpiska na MS v Česku!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac