Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.03.2023 21:11 | Prominenti | Domáci Prominenti

Z Valábika ostali porotcovia v šoku: To čo bolo?! Odpadnete, čo Adela povedala na Gáboríkove tango

Majú to za sebou! V treťom kole obľúbenej šou Let's Dance predvádzali známe tváre pred zrakmi divákov a poroty to, čo ich taneční partneri naučili. Prinášame vám hodnotenie porotcov, ktorí tanečníkov vychválili, no nechýbala ani kritika či vtipkovanie.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

20:45 Tanečná šou odštartovala ako vždy vo veľkom štýle. Moderátor Viktor Vincze v priestoroch bratislavskej Incheby predstavil desať párov, ktoré na parkete predvedú svoje ladné pohyby či svižné krútenie bokmi.

20:50 V druhom kole sa s Let's Dance musel rozlúčiť herec a budúci lekár Victor Ibara (26), ktorý dostal od divákov najmenej hlasov. Zo šou musela nečakane odísť aj Mária Čírová (34), a to kvôli zraneniu chrbtice, ktoré nešťastne utŕžila počas tréningu. Speváčku nahradila menej známa tvár, moderátor Telerána Vratko Sirági (33). Ten už má miestočko v ďalšom kole isté, keďže ako náhradník získal imunitu, a zo šou tak nemôže byť nateraz vyradený.

20:50 Nová tvár šou sa predviedla na parkete ako prvá. S tanečnou partnerkou Annou Riebauerovou zatancoval Sirági energickú Cha Chu, z ktorej boli porotcovia hotoví. Ján Koleník, Tatiana Drexler a Adela Vinczeová neskrývali nadšenie: "Obidvaja ste obohatením súťaže," zhodnotili. Podľa Jána Ďurovčíka sa Sirági výborne hýbe a jeho súperi to vraj budú mať ťažké. Vytkol mu však, že keď tancuje sám, je to "katastrofálne", avšak s partnerkou mu to ide. Nová dvojica podľa pravidiel nebola číselne hodnotená.

21:10 Ako ďalší sa predviedli Jana Kovalčiková a Vilém Šír so svojím vášnivým Paso doble. Podľa Koleníka nebola herečka vôbec zlatá, čo ju potešilo, keďže jej veľa ľudí dáva práve tento prívlastok. "Ja som sa viac pozeral na teba ako na partnera, čo sa stáva málokedy," povedal Ďurovčík, ktorému sa tanec páčil. Podľa Adely bola odhodlaná, bojovná a zlostná. "Ukradla si nám dych," zhodnotila Vinczeová. Kovalčíkova dostala od poroty 28 bodov. Koleník dal 7, Drexler 7, Vinczeová 8 a Ďurovčík 6.

21:30 Ohnivé tango predviedli Marián Gáborík a Ivana Gáborík. "Tá disciplína, ktorú si berie zo športu, to tam všetko bolo. Bolo to dokonalé tango," prekvapil Koleník. "Počúvajte, čo ona hovorí a robte, ako ona hovorí," poradila Gáborákovi Drexler, ktorá narážala na jeho manželku. Porotkyna dodala, že sa jej nepáčili jeho kroky. Ďurovčík však oponoval, že ide o hokejistu a neverí, že vidí tancujúceho človeka. Podľa Adely sa hokejista pretancoval do vyššej ligy. "V pevnosti ale musí byť vraj viac pružnosti... A keďže ide o filmové kolo, aj Robocob bol dobrý film," zavtipkovala. Dvojica zinkasovala 25 bodov - od Koleníka 7, od Drexler 6, Adela dala 7 bodov a Ďurovčík 6.

21:45 Ako ďalší nastúpili Helena Krajčiová a Fabio Belucci s bláznivým Quickstepom. Podľa Adely predviedla tanec s ľahkosťou a bol pre ňu "parádny". "Ja som nadšená... vy ste to odhopkali s takou ľahkosťou ako som málokedy videla," vychválila herečku Drexler, podľa ktorej išlo o výborné číslo. Nadšený bol aj Koleník, ktorý povedal, že išlo o nádherný tanec. Ďurovčík s porotcami súhlasil, všetko podľa neho "šľapalo". Za svoj tanec dostali Krajčiová a Belucci skvelých 37 bodov. Koleník a Vinczeová dali najvyššiu desiatku, Drexler 9 a Ďurovčík 8.

22:05 Henrieta Farkašová a Marek Klič predviedli jemný Slowfox. "Je ťažké byť lepší ako v prvom kole, lebo tam ste boli vynikajúci. V tom Slowfoxe bolo vidno, že to nebolo až také harmonické ako v prvom kole," zhodnotila Drexler. Podľa Adely bol tento tanec veľmi vznešený. Ďurovčík povedal, že to bolo miestami kostrbaté, chýbal mu v tanci výraz a úsmev. Podľa Koleníka to Henrieta nabudúce "zabije nejakou Cha chou". Tanečná dvojica získala 21 bodov. Koleník im dal 6, Drexler 5, Adela 6 a Ďurovčik 4.

22:20 Ako ďalší sa na tanečnom parkete zvŕtali Richard Autner a Dominika Rošková, ktorí predviedli energický Qucikstep. "Konečne, dramatický herec je preč a je tu jeden komik a šou," povedal Koleník s tým, že to bol fantastický tanec. Iný názor mal však Ďurovčík, podľa ktorého išlo o slabučké číslo v porovnaní s tými, ktoré predviedol v predošlých kolách. Drexler s ním súhlasí. "Rišo, vy fakt viete tancovať, prečo to neskúsite?" zavtipkovala porotkyňa. Adela povedala, že pre ňu to bol zážitok. Od Koleníka dostali tanečníci 9 bodov, od Drexler 4, Adela dala najvyššiu desiatku a Ďurovčík 4. Zinkasovali tak spolu 27 bodov.

22:30 Najviac boli diváci zvedaví na Borisa Valábika, ktorý s Eliškou Lenčešovou predviedol Viedenský valčík. "To bolo také pekné," zhodnotila Adela. Podľa Koleníka išlo o elegantné číslo, ktoré malo naozaj veľkú úroveň. "Pán Valábik, stalo sa to, čo som na začiatku považovala za nemožné. Ja by som navrhovala všetkým, ktorí tu tancovali Valčík, aby si zobrali súkromné hodiny s pánom Valábikom," zavtipkovala Drexler, ktorá tvrdí, že to bol veľmi dobrý tanec. "Boris Valábik dnes tancoval," prekvapil Ďurovčík. "Tancoval si, chápeš?!" opýtal sa hokejistu s úsmevom na tvári. Dvojica získala 26 bodov - Koleník dal 6 bodov, Drexler 7, Adela prekvapila osmičkou a Ďurovčík dal Valábikovi číslo 5.

22:50 Ako ďalší sa predviedli Mario Cimarro a Vanesa Indrová so svojim ohnivým Paso doble. "Toto malo srdce," povedal Koleník, podľa ktorého to však skôr bolo Flamego ako Paso doble. "Ja som absolútne saturovaná, nepotrebujem už vidieť nejakého Banderasa," zavtipkovala Adela. "Je cítiť, že máš hispánske korene, trošku sú hlboké a pevné a treba ich trošku uvolniť," dodala s humorom. "Tie kroky boli veľmi dobré, vaša tvár je úžasná v tom Paso doble," povedala Drexler s tým, že to je to, čo potrebuje tento tanec mať. "Trošku rytmicky si sem-tam ušiel a trošku tie ramená posadiť dole," poradil hercovi Ďurovčík, ktorému sa tiež páčil "zabijácky pohľad" pri tanci. Porotcovský kat udelil Cimarrovi 4 body, Koleník 5, Drexler 4 a Adela 6. Spolu tak získali 19 bodov.

23:15 Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková na parkete predviedli Rumbu. "Milanko, vy ste boh na rýchle tance. To vám fakt ide, ale táto Rumba je veľmi ťažký tanec," začala Drexler, podľa ktorej sa mu plietli kroky. "Ja si myslím, že ste to zvládli, bol tam obsiahnutý rumbový krok," povedal Koleník, ktorému Drexler skočila do reči: "Len v zlej dobe." Adele sa toto číslo páčilo "Zatancovali ste to veľmi jemne a nežne," zhodnotila. "Ja si narozdiel od nich myslím, že ti ten modrý makeup pomohol," zavtipkoval Ďurovčík narážajúc na Juniorov výraz. "Ja som si myslel, že to bude prúser, že to bude trápňučké, ale nebolo," povedal porotcovský kat. Dvojica dostala 21 bodov - Koleník dal 6, Drexler 4, Adela 6 a Ďurovčík 5.

23:30 Ako poslední zatancovali Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec, ktorí sa zvŕtali na Sambu. "Nemusela som pozerať na papierik aký je to tanec, bolo to jasné rozoznateľné, bolo to výborné," nešetrila chválou Drexler. "Trošku zriešiť rýchlosť rúk, lebo ich nestíhate dotiahnuť," poradila porotkyňa. "Bolo to veľmi čarovné, jemné, nežné. Krásna samba," povedal Koleník. "Ty nádherne tancuješ...výraz máš taký, aký sa málokedy vidí aj u profíkov," povedal porotcovský kat s tým, že mu chýbala dvíhačka, ktorá Marcinkovej nevyšla. Podľa Vinczeovej tancovala herečka čisto, presne a s ľahkosťou. "Dvíhačky sú pre vzpieračov a silných ľudí," zavtipkovala Adela. Čo sa týka bodovania, Koleník a Drexler dali 9, Adela 10 a Ďurovčík 7. Spolu tak získali 35 bodov.

23:46 Porotcovské body a hlasy od divákov rozhodli, že po treťom kole v Let's Dance končia Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, sis

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí