5. Makovo-višňová štrúdľa od Lokše u našich
- Cena: 3 eurá
- Hodnotenie ukončil šéfkuchár sladkou bodkou. Pri nej sa však malá drobnosť na zlepšenie predsa len našla.
- Vzhľad - Keď som išiel okolo, bola dobre nasvietená, tak mi udrela do oka.
- Čerstvosť - Myslím, že je fajn.
- Chuť - Na môj vkus trochu sladšia a tiež suchšia, pridal by som viac višní, lebo tie dodávajú príjemnú kyslosť.
- Celkové hodnotenie - Je tam veľa maku, čo je dôležité, takže je dobrá.
Martin Korbelič
- Začínal v luxusnej francúzskej reštaurácii Casablanca a absolvoval stáže vo Francúzsku v michelinovských reštauráciách.
- Šéfoval prestížnej Le Monde Restaurant & Bar.
- Pôsobil ako porotca v známych súťažiach.
- Zvíťazil v slovenskom kole najvýznamnejšej kuchárskej súťaže na svete Bocuse d´Or a našu krajinu reprezentoval na európskom kole v Ženeve.