Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.12.2022 00:00 | PR články
PR článok

Aha, v čom sa viezol Ego! V súťaži s glo™ môžeš toto luxusné elektrické BMW vyhrať aj ty!

Známy raper Ego má rád rýchlu jazdu, luxus v koži a pocit, že je kráľom ciest. Na jazdu nočnou Bratislavou si osedlal výnimočného štvorkolesového tátoša – elektromobil BWM iX3.

„Bolo to úžasné – to zrýchlenie je pri elektromobiloch fakt vzrušujúce,“ hovorí spevák hitu Žijeme len raz. Ak si však myslíte, že si ho kúpil ako darček na Vianoce, ste na omyle. Len ho trochu prevetral a predhrial sedadlo vodiča novému majiteľovi. Toho zatiaľ nepoznáme, ale možno sa ním staneš práve ty!

Luxusný elektromobil BMW iX3 je totiž hlavnou výhrou v súťaži Presadni na elektrinu, presadni na glo™. Stačí si do 31. 12. 2022 kúpiť a zaregistrovať svoje prvé zaradenie na zahrievanie tabaku glo™ - a ste v hre o tento prémiový elektromobil a ďalšie elektrizujúce ceny - 8 elektrických skútrov, 8 elektrobicyklov, 16 batohov so solárnym panelom a 40 solárnych powerbankov. „Všetky ceny sú super, ale to BMW, to je fakt sila! Žiadna víkendová jazda, tu sa bavíme o tom, že sa nejaký šťastlivec stane jeho hrdým majiteľom,“ vysvetľuje Ego. „Progresívny prémiový dizajn a luxusné prvky a doplnky vo výbave, to je imidžová špecialitka, ktorej sa nebudete vedieť nabažiť. Avšak s ohľadom na životné prostredie, ako sa na poriadny elektromobil patrí,“ dopĺňa Ego. Sám sa do súťaže zapojí, BMW je podľa neho ozajstným lákadlom. Výhry budú vylosované postupne, meno šťastného majiteľa elektromobilu BMW sa dozvieme 2. januára 2023.

Otvoriť galériu
Zdroj: British American Tobacco

Ego oceňuje cestu Green Deal, na ktorú Európa vykročila v snahe zmierniť negatívne dopady ľudskej činnosti na životné prostredie. „Aj rodičov som nahovoril na elektromobil, ja jazdím zatiaľ na hybride,“ hovorí Ego a dodáva: „Nevyhadzovať smeti len tak na zem, poctivo separovať odpad a myslieť ekologicky považujem za samozrejmosť, patrí to k mojej dennej rutine. Aj oblečenie si kupujem také, čo je vyrobené z materiálov s technickými vláknami, aby vydržalo dlho a nemusel som ho kupovať a vyhadzovať ako rýchloobrátkový tovar.“ Byť ohľaduplný k sebe aj k životnému prostrediu považuje Ego za dôležité. Dať štýlovo zbohom spaľovaciemu motoru, ale aj dymu z horiacej cigarety, je jednou zo snáh súťaže Presadni na elektrinu, presadni na glo™. Aj preto sa rozhodol aktivitu podporiť.

O Egovi ste mohli v posledných dňoch počuť aj v súvislosti so strhujúcou multižánrovou skladbou Predefinuj, v ktorej spojili svoje sily hviezdy slovenskej a českej hudobnej scény. Ego v ňom účinkuje spolu s naším husľovým virtuózom Filipom Jančíkom, českou tanečníčkou a violončelistkou Tereziou Kovalovou, českým popovým spevákom Albertom Černým a českou speváčkou s elektrizujúcim hlasom a ohnivo červenou hrivou Zofie Dares. Pieseň, ktorá s prekvapujúcou ľahkosťou prechádza naprieč rôznymi hudobnými žánrami a podmanivo chytá za srdce, vznikla s podporou bezdymovej novinky glo™ HYPER X2.

Špičkové elektrické zariadenie s inovatívnou technológiou na zahrievanie tabaku glo™ HYPER UNIQ je na Slovensku ako bezdymová alternatíva pre dospelých užívateľov nikotínových výrobkov od februára 2022. Len pred pár dňami k nemu pribudla aj novinka s vylepšeným dizajnom a funkciami v prospech ešte vyššieho užívateľského komfortu glo™ HYPER X2. Nech sa vaším prvým zaregistrovaným „gločkom“ v súťaži Presadni na elektrinu, presadni na glo™ stane UNIQ s vymeniteľnými bočnými krytmi alebo ikonická X2, v oboch prípadoch vykročíte na cestu pozitívnej zmeny. Na rozdiel od cigarety totiž „gločká“ tabak nespaľujú, len ho zahrievajú a tak pri ich použití vzniká aerosól s výrazne menším obsahom škodlivých toxínov, než má dym z horiacej cigarety. A to je dobrý dôvod pre dospelých fajčiarov, ktorí nedokážu alebo nechcú prestať fajčiť, aby presedlali na túto bezdymovú alternatívu. Podmienky súťaže a všetky potrebné informácie o zapojení sa do súťaže Presadni na elektrinu, presadni na glo™ nájdete na www.switch2electric.sk

Otvoriť galériu
Zdroj: British American Tobacco

Celý sortiment zariadení na zahrievanie tabaku z portfólia spoločnosti British American Tobacco, ktorá „gločká“ na slovenský trh prináša, si môžete prísť pozrieť zblízka do glo™ pop-up predajne na Tyršovom nábreží v Bratislave. Na terase vás čaká aj veľkolepá vianočná výzdoba s fotokútikom s tým najkrajším výhľadom na Bratislavu. Práve to môže byť vaša najkrajšia tohtoročná adventná fotka.

Viac informácií o zariadeniach na zahrievanie tabaku glo™ nájdete aj na www.discoverglo.sk a na sociálnych sieťach Facebook a Instagram na konte glo_slovakia.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Podnikateľ bojuje s rakovinou lymfatických uzlín.
Chorého Fedora Flašíka previezli do cudziny: Zachránia ho na klinike prominentov?!
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Bratislavské módne dni.
Foto
FOTOGALÉRIA z Bratislavských módnych dní: Nahodená Šimkovičová prišla s dcérou a aha, kto ukázal ZADOK!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní