Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.12.2022 20:40 | Správy | Zahraničné správy

Prvé zábery dokumentu o Harrym a Meghan sú vonku! Diváci zostali zaskočení, Kate sa nepoteší...

Spoločnosť Netflix zverejnila prvú upútavku na očakávaný dokumentárny seriál o princovi Harrym a Meghan Markle. Snímka je plná autentických scén, ktoré hýria emóciámi a výnimočnými okamihmi zo života kráľovského páru. Tvorcovia seriálu však majú voči nemu výhrady.

Ako o tom informoval portál Daily Mirror, minútový trailer novej šou s názvom "Harry & Meghan" vzbudil veľkú pozornosť. Streamovacia služba Netflix oznámila, že film bude sprístupnený verejnosti už čoskoro. Opísala ju tiež ako globálnu udalosť. Seriál je totiž nabitý výnimočnými okamihmi kráľovského páru. Ako už mohli diváci vidieť, nepôjde iba o radostné chvíle. To však nemení nič na tom, že sa na povrch dostanú doposiaľ nezverejnené udalosti známeho páru.

V klipe sa najprv zobrazia fotografie Harryho a Meghan z detstva. Vojvodkyňu tu dojme natoľko, že si utiera slzy z oboch očí. Na záznamoch sú selfie páru na dovolenke a záber, na ktorom sedia vonku a princ hrá na gitare. Nachádza sa tam aj fotka tehotnej vojvodkyne, ktorá ukazuje bruško. Nechýbajú ani snímky zo súkromných osláv na ich svadbe v roku 2018, pričom prvýkrát mala verejnosť možnosť vidieť zákulisie kráľovskej oslavy. Potom réžia prestrihne na záber, ako obaja sedia na pohovke. Upútavka sa začína ženským hlasom, ktorý sa pýta, prečo manželia chceli urobiť daný dokument.

Divákov zaskočil čiernobiely záber Meghan, ktorá plače na zadnom sedadle auta, pričom ju Harry upokojuje so slovami, že nikto sa nedozvie to, čo sa deje za zatvorenými dverami. Podobne šokujúcich vyjadrení si však môžeme vypočuť viac. Ukážka jedného z rozhovorov s Meghan odkazuje na medializovaný incident, ktorý vyvolala kráľovnina priateľka lady Susan Husseyová.  Počas recepcie v Buckinghamskom paláci sa pýtala šéfky charitatívnej organizácie zameranej na domáce násilie čiernej pleti, odkiaľ naozaj pochádza. Verejnosť toto správanie označila za rasistické, na čo sa vojvodkyňa v traileri pýta, či by nebolo vhodnejšie, vypočuť si aj verziu kráľovskej rodiny. Takisto nechýba fotka princa Williama a jeho manželky Kate. Dokument sa teda bude zaoberať aj vzťahom medzi oboma pármi.

Hovorca seriálu sú šťastní, že sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu podelili o druhú stránku svojho príbehu lásky. Z pohľadu Netflixu, však nejde o nič prevratné. Seriál streamovacia služba ohodnotila známkou 15, pretože by mal obsahovať známky diskriminácie. Zároveň fanúšikom prezradila, že sa môžu tešiť až na šesť epizód s ich obľúbeným párom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?
Investment theme stockmarket and finance business analysis stockmarket with digital tablet
Nemecká a francúzska ekonomika budú rásť pomalšie, ako sa očakávalo: Odhad rastu eurozóny je zrušený
Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!