Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.11.2022 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Česko Slovensko má Talent ide do finále: Predstavujeme tých najlepších! Máte svojho favorita?

Vyvrcholenie najobľúbenejšej talentovej šou je tu! Už dnes sa na obrazovke TV JOJ dozvieme, kto sa stane víťazom Česko Slovensko má talent a získa rozprávkovú výhru 40-tisíc eur. Speváci, tanečníci, akrobati aj motorkári predvedú určite zaujímavé a šokujúce čísla. Kto z nich má podľa nás najväčšiu šancu stať sa absolútnym víťazom?

Alex Rigó
 

Chlapec z Duloviec má len trinásť rokov a všetkých uchvátil nádherným zaspievaním piesne Vyznanie. Mariku Gombitovú síce nazval Margitou, z jeho spevu však všetkým spadla sánka. Nenápadný Róm nemal najmenší problém s tými najvyššími tónmi. Jeho vystúpenie dostalo divákov aj porotu či moderátorov, ktorí mu následne dali zlatý buzzer. Atmosféru prekvapenia, dojatia aj eufórie bolo v divadle zreteľne vidieť. „Ty si nespieval na playback. To precítenie, tóny, tu akoby bol paralelný svet,“ zhodnotil jeho výkon Jaro Slávik. Aj hosťujúci Rytmus vtedy povedal, že mladý Alex dostal dar od Boha.
 

Šanca na výhru: 85 %
 

Alex má veľmi veľké šance, pretože v tejto šou diváci milujú talentované deti. Víťazka v roku 2018 bubeníčka Nikoleta Šurinová aj speváčka Margaréta Ondrejková, ktorá vyhrala o rok neskôr, sú toho dôkazom. Alex má aj silný príbeh a divácka empatia môže byť silná.

B-Unique Crew
 

Úžasné tanečné predstavenie, aké predviedli páni z Indie, v tejto šou ešte nebolo. To, s akou pokorou a úctou prišli na pódium, dostalo hosťujúcu porotkyňu, herečku Evu Holubovú, ale aj Dianu Mórovú, ktorá im nakoniec dala zlatý buzzer. „Videla som tam všetko, Indiu, rozprávku, bojovníkov, choreografiu, o ktorej som nevedela, že sa dá s telom spraviť. Celé telo aj duša ma bolí z toho, ako môže byť niekto taký pokorný a čistý,“ dodala so slzami v očiach tesne predtým, ako ich poslala do finále.
 

Šanca na výhru: 70 %
 

B-Unique Crew majú skúsenosti aj s inými talentovými šou, takže by ich nemala obmedziť tréma. Určite tu pôjde o skvelý výkon plný emócií a umenia. Mínusom by mohol byť ich pôvod, keďže sú zo zahraničia a diváci väčšinou posielajú hlasy krajanom.

Polina Babii
 

Keď vyšla na pódium mladá Ukrajinka Polina, celá sála sa rozžiarila. Blondínka, ktorá s mamou a so sestrou ušla pred vojnou na Slovensko, je slniečko, neskutočne prirodzené a pozitívne dievča. Keď zaspievala svoju pieseň dokonalou angličtinou, každý tušil, že výhru nepotrebuje, pretože hviezdou už je. Marta Jandová si s ňou spravila selfie, aby mala na ňu pamiatku, keď bude slávna, a následne ju so slzami v očiach poslala priamo do finále. Za svoju favoritku lobuje speváčka aj teraz: „To, čo dokáže 16-ročné dievča na javisku, je neuveriteľné. Človek z nej nevie spustiť oči. Môžete najlepšie spievať, môžete mať najlepšie oblečenie, keď v sebe nemáte taký X fakor, tak to nie je ono. Niekto má takú krásnu energiu, že vás baví sa na toho umelca pozerať. A to Polina má.“
 

Šanca na výhru: 65 %
 

Polina je jeden z najväčších speváckych talentov, ktorý v šou účinkoval. Má za sebou silný príbeh, ale to, že je z Ukrajiny, jej môže rovnako uškodiť ako pomôcť.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA