Na začiatku nerozprávala
V každom prípade, do šou Pečie celé Slovensko išla ako cudzinka s riadnym hendikepom. „Pamätám sa, že keď nám ešte na kastingu povedali, že máme spraviť veterníky s vanilkovým krémom, ja som si predstavila niečo úplne iné. Netušila som, že majú byť z odpaľovaného cesta – preto som ho robila na trikrát, nechápala som, že kam tam mám dať vodu. Ale nakoniec som to stihla načas.“
Sama je vraj prekvapená ako sa jej darí, a ako suverénne prechádza k kola na kolo. „Áno, som prekvapená, že mi vyšli také veci ako pagáče, ktoré som v živote nejedla ani nevidela. Alebo donuty,“ krčí plecami. Väčší problém ako s pečením, mala s kamerami či s komunikáciou. „To bolo pre mňa veľmi ťažké,“ zasmeje sa. „Neviem skrátka v danej chvíli nájsť správne slová. Tu boli aj kamery, slovenčina nie je môj rodný jazyk... Na začiatku som skoro ani nerozprávala ale z kola na kolo to bolo lepšie. Potom sme sa stali jednou veľkou rodinou a zrazu to bolo pre mňa všetko jednoduchšie.“
Čo ju však stresovať neprestalo, boli niekedy až kruté časové limity, do ktorých sa bolo treba zmestiť. „Do poslednej chvíle som si vždy myslela, že nám dajú viac času, aby sme všetko stihli pekne dopiecť, ale to sa nikdy nestalo! Takže som stresovala, lebo som nestíhala, navyše kamery za nami stále chodili, moderátori sa nás všeličo pýtali... my sme popri tom museli sledovať, aby nám koláče neprihoreli, čo sa mi aj stalo. Ale aj som sa veľa naučila, rôzne vaše recepty, ktoré som nikdy neskúšala. Našla som si tam kamarátov. Nečakala som, že to bude také super,“ dodáva.