Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.07.2022 15:26 | Šport | Hokej
Foto

Svojho času veľký talent Montrealu Martin Réway prehovoril: Je v živote šťastný a čo odkazuje Slafkovskému?

Svojho času bol taktiež veľký talent Montrealu! Slovenský hokejový útočník Martin Réway (27) vplyvom viacerých faktorov nenaplnil svoj potenciál a do NHL sa nikdy neprepracoval. V novej sezóne si vyskúša hokej v Nemecku - obliekať bude dres EHC Freiburg, ktorý účinkuje v druhej najvyššej súťaži.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Na sociálnych sieťach sa Réway po dlhom čase otvoril fanúšikom a porozprával, čo by poradil draftovej jednotke Jurajovi Slafkovskému, ale aj to, či sa momentálne cíti byť v živote šťastný.

Réway hral v uplynulej sezóne v drese klubu HC Poruba 2011, za ktorý nastúpilv Chance lige do 27 zápasov. Získal v nich 20 kanadských bodov za štyri góly a 16 asistencií. Do Nemecka išiel za priaznivejšími podmienkami, ale aj kvôli tomu, že samotné mesto Freiburg ho láka. „Veľmi sa teším na Nemecko a na Freiburg. Rád spoznávam nové krajiny. Viem, že Freiburg je jednoz najkrajších miest v Nemecku. Plus som veľký futbalový fanúšik odmala, a tak si rád pozriem bundesligu aj naživo,“ napísal Réway na instagrame, kde dal fanúšikom možnosť opýtať sa ho na čokoľvek.

Väčšina ľudí sa, prirodzene, pýtala na novú draftovú jednotku v službách Montrealu Canadiens Juraja Slafkovského. Aj Réwaya totiž draftoval slávny kanadský klub - v roku 2013 z celkového 116. miesta. „Slavky je neskutočne vyspelý a fyzicky je 100 % pripravený hrať v NHL. Dôležité bude, ako sa vyrovná s tlakom, ale podľa toho, čo ho poznám, tak by to problém byť nemal. Myslím, že pokiaľ dostane dôveru a kvalitných spoluhráčov, tak bude excelovať,“ vyjadril sa Réway, ktorý sa zároveň nevyhýbal ani otázkam osobného charakteru.

Napríklad takej, či sa v živote cíti byť šťastný. „Sú ľudia, ktorí vám povedia, že sú šťastní a pritom šťastní nie sú. A sú zasa aj ľudia, ktorí to majú opačne. Dosť som zápasil s náladami, ako snáď každý z nás. Máme chvíle, keď sme horea keď zase hneď dole. Mám svoje životné ciele, ktoré keď dokončím, budem spokojný,“ povedal úprimne Réway a jedným dychom pokračoval aj o téme on a reprezentácia.

„Bohužiaľ, tento rok bol pre mňa najťažší v mojom živote. Z rôznych dôvodov. Nedokázal som preto kvôli tomu hrať hokej na takej úrovni, ako som si predstavoval. Momentálne je pre mňa najdôležitejšie to, aby som bol zdravý a odohral čo najviac zápasov. Návrat do repre je strašne ďaleko a možno už aj vylúčený, takže by som bol nerád, ak by si niektorí z vás robili nádeje,“ dodal Réway.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mšj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
Boris Kollár mal v Dubaji na mále.
Foto
Boris Kollár v strachu o život v zaplavenom Dubaji: Zachránilo ho osudové rozhodnutie!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý