Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.06.2022 14:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Bratislavu čaká jedinečná šou so svetovými hviezdami: Pozrite si zákulisie príprav Lovestream festivalu

Svetové hudobné superhviezdy na jednom pódiu v Bratislave! To prinesie Lovestream festival - najväčšie hudobné podujatie tohto leta na našom území, na ktorom uvidíte najúspešnejšiu speváčku súčasnosti Duu Lipu aj americkú rockovú legendu, skupinu Red Hot Chili Peppers. Na čo všetko sa ešte môžete tešiť?

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Lovestream otvorí svoje brány už najbližší piatok 10. júna. Vystúpia na ňom tie najznámejšie svetové hudobné hviezdy, ale aj mnoho slovenských interpretov. Národný futbalový štadión vraj bude výnimočne kvôli tejto akcii inak usporiadaný. „Nie tak, ako boli diváci zvyknutí v minulosti, napríklad na koncerte skupiny Kabát. Na hracej ploche, kde sa budú baviť návštevníci, nebudú postavené žiadne toalety, bude krásne čistá. Aj kvôli tomu, že speváčka Dua Lipa si so sebou privezie dlhé, 25-metrové mólo, na ktorom bude spievať a pôjde z pódia do hľadiska. Chceme, aby aj tí, ktorí majú miesta na sedenie, mali z festivalu krásny zážitok a videli len peknú plochu baviacich sa ľudí,“ prezrádza PR manažér festivalu Ján Kakaščík.

Oddych, zábava aj food zóna

Zóna s hlavným občerstvením, jedlo, pitie aj toalety budú teda umiestnené v okolí štadióna na Kalinčiakovej ulici, ktorá bude v dňoch konania sa festivalu uzavretá. „Okrem toho si organizátor pripravil aj priestor na oddychovú zónu, ľudia si budú môcť posedieť v tieni aj na slniečku. Zo štadióna spravíme doslova festivalovú arénu, aby každý odchádzal s festivalovým zážitkom uprostred mesta,“ hovorí Kakaščík.

Dve pódiá

Spať v areáli nebude možné a brány festivalu sa každý deň otvoria presne na pravé poludnie, ale pozor, vstup do areálu bude okrem VIP hostí a novinárov len z Bajkalskej ulice. „Okrem hlavného pódia, kde vystúpia všetci účinkujúci, bude pripravené aj malé pódium, konkrétne vo food zóne. Počas prestávok tam bude hrať DJ, aby na štadióne bola stále dobrá nálada a mohlo sa tancovať. Čiže naozaj aj to festivalové korzovanie, ktoré poznajú ľudia z iných akcií na Slovensku alebo zo v zahraničia, v Bratislave bude,“ prízvukuje Kakaščík a zároveň dodáva, že zahraniční interpreti sa zaujímajú aj o to, z akých zdrojov bude dodaná energia.

„Tehelné pole je tretí najzelenší štadión v Európe, takže aj elektrická energia je v najväčšej možnej miere realizovaná zo zelených zdrojov. Zároveň ako najmodernejší priestor na Slovensku nám ponúka unikátne možnosti v organizovaní zákulisia pre takéto festivalové podujatie, čo by v rámci pevných stavieb nikde inde v našej krajine nebolo možné. Inak by sme museli realizovať veľmi veľa dodatočných stavieb, v ktorých by mohli byť umiestnené šatne. Naplno teda využívame možnosti, ktoré ponúka zázemie futbalového štadióna. Každá miestnosť bude slúžiť ako šatňa alebo kancelária pre príslušného interpreta. Tie veľké hviezdy majú, samozrejme, k dispozícii ten najväčší priestor, ktorý je uzavretý. Ostatní majú síce menšie šatne, ale takisto kvalitne vybavené.“

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Tretia svetová vojna?! Ukrajinský premiér varuje: Ak ich krajina nebude chránená, tak...
Český spevák Tomáš Hajíček havaroval na motorke.
Spevák známej českej kapely HAVAROVAL na motorke: Je vo vážnom stave
Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Agent Krištofa páli do Slovákov: Plaťte im ako v KHL a budú hrať doma!
Voda siahala do takej výšky, že takmer úplne zaplavila vozidlá, ktoré boli na cestách.
Foto
Katastrofálne záplavy v Dubaji: Sú za tým lietadlá rozprašujúce chemikálie?! Šokujúce zistenia
Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!
Manželia Csémiovci mali spolu pekný vzťah.
FotoVáš Tip
Poradca Šutaja Eštoka sa ukázal na verejnosti: Prvá fotka od záhadnej smrti manželky!
Foto
Vlhovú čakajú v kalendári SP veľké zmeny: Menej pretekov v Európe a škrty obľúbených stredísk
(ilustračné foto)
Kus žltého papiera vydražili za obrovskú sumu! Neuhádnete, čo je za tým
Svoje korene si nesmierne váži.
Foto
Vanessa Šarköziová sa za svoj pôvod nehanbí: Som hrdá, že som Cigánka!
Po nevídaných dažďoch vládla všade panika a strach.
FotoVáš Tip
Dubaj zasiahli najsilnejšie dažde za posledných 75 rokov: Chaosu a katastrofe čelia aj uviaznutí Slováci!
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva