Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.05.2022 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kto je jej záhadný princ? Tanečnica Rošková (31) zbalila nového chlapa! Má to však háčik

Láska ako z romantického filmu. Tanečnica Dominika Rošková (31) počas účinkovania v šou Let’s Dance rozhodne neskrývala svoje emócie. Počas finálového vystúpenia s Adamom Bardym (28) sa neubránila slzám, keďže sa jej vynorili spomienky na päťročný vzťah s podnikateľom, ktorý pred štartom tohto projektu stroskotal.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii
Zdá sa však, že v zákulisí tanečnej šou jej už vtedy slzy sklamania utieral sympatický Adam, s ktorým sa dala dokopy. Ich láska však bude musieť čeliť nástrahám stoviek kilometrov, ktoré ich budú deliť. Zvládnu prekážky v zárodkoch svojho vzťahu? A kto je vlastne nový chlap po jej boku?

Dominika Rošková na tanečnom parkete šou Let’s Dance doslova žiarila a spoločne s Adamom Bardym skončili na druhom mieste. Za širokým úsmevom tanečnice sa však skrývala bolestivá spomienka z rozchodu po piatich rokoch s podnikateľom a biznismenom Jaroslavom Packom. Vybičované emócie jej viackrát nahnali slzy do očí a neudržala sa ani pred kamerami.

Otvoriť galériu
Roskova Bardy LD gt
Zdroj: sm I  Foto: tvmarkíza, aar, gt
Už vtedy sa však v zákulisí diali veci. Pred divákmi tejto veľkolepej šou zostalo utajené, že sa vždy po skončení priameho prenosu konali v útrobách Incheby after párty. A práve tam sa mala Rošková zapozerať do mladého Adama. „Áno, v mojom živote sa objavil nový muž, volá sa Adam a spoznali sme sa na Let’s Dance. Je to ešte veľmi čerstvé a na začiatku. Je nám spolu krásne a som naozaj šťastná,“ prezradila nám tanečnica, ktorá urobila z modela a herca Bardyho výborného tanečníka.
O svojom vyvolenom však Rošková nechce ani muknúť a o jeho živote neprezradila ani slovo. Podľa informácií Nového Času však ide o celkom úspešného mladého muža, ktorý sa objavil na prenosoch Let’s Dance po boku kamaráta, influencera Expl0iteda. Adam mal študovať v Dánsku, kde sa okrem štúdia venoval organizovaniu študentských žúrov.

To však nie je všetko. Ako sa nám podarilo zistiť, Roškovej objav si tam s dvoma kamarátmi dokonca založil firmu, ktorá sa venuje predaju rôznych fitnes pomôcok. To, že má mladík blízko k športu, je viac ako jasné aj z jeho sexi fotografií, ktoré mnohým ženám môžu vyrážať dych.

Otvoriť galériu
Roskova jej priatel Adam jeho IG1
Zdroj: sm I  Foto: tvmarkíza, aar, gt


Ako sme sa dozvedeli, Adam sa vrátil na Slovensko krátko pred štartom Let’s Dance a Amor ho zasiahol v priebehu pár týždňov. Do jeho náručia padla práve sympatická tanečnica, ktorá si však bude musieť na občasné odlúčenia zvykať. Aj keď sa chce mladý podnikateľ usadiť na Slovensku, aktivity súvisiace s jeho podnikaním si ho určite budú pýtať aj v zahraničí, kam bude cestovať.

Otvoriť galériu
Roskova jej priatel Adam jeho IG
Zdroj: sm I  Foto: tvmarkíza, aar, gt
Bez Expla sa lístok nepohol?

Dominika sa netajila tým, že sa so svojou novou láskou zoznámila na tanečnej paráde. Nebyť však influencera Expla, ktorý zase zbalil herečku Kristínu Svarinskú, Adam s Dominikou by sa zrejme nikdy nestretli. Práve blonďavý influencer totiž dotiahol mladého Adama na priamy prenos Let’s Dance a tiež na after párty, kde mu oči pristáli práve na Roškovej. „Adam prišiel na jeden prenos Let’s Dance spoločne s Expl0itedom. Zoznámili sme sa až na spoločnej párty po prenose,“ prezradila pre Nový Čas Dominika, ktorá verí, že napriek tomu, že je ich vzťah len v začiatkoch, im vydrží.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


K tragédii za dverami bytu na Bieloruskej ulici došlo ešte vlani v januári.
Foto
Byt hrôzy, kde Stanislav († 53) zabil seba i rodinu: Bojí sa tam vstúpiť aj právnička! Sused prehovoril
2021 Ľadové jazero. V priebehu troch rokov zmizlo niekoľko desiatok centimetrov ľadu, ostali len kvaple.
Foto
Z Demänovskej ľadovej jaskyne ZMIZOL ľad! Z obľúbenej atrakcie nezostalo nič: Aký je dôvod?
Dnes je ich vzťah už minulosťou.
Foto
Andrej Babiš šokoval rozchodom: O odlúčení sa už dlhšie špekulovalo! TOTO má byť dôkaz
Kim pri príležitosti dokončenia druhej fázy výstavby bytových jednotiek symbolicky prestrihol červenú pásku.
Foto
Kim Čong-un ako HIPSTER alebo sa len snaží schovať KILÁ navyše?! FOTO ako sa ohákol na akciu
Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže