Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2022 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Komička Simona Salátová odhodila zábrany a ide búrať mýty: Takmer nahá ide s kožou na trh!

Komička Simona Salátová (28) sa nehrá na žiadnu princeznú. V minulosti už opísala svoju tŕnistú životnú cestu, keď musela čeliť domácemu násiliu.

Pobudla aj v detskom domove a k tomu všetkému sa už v mladosti začala zožierať svojimi oblými krivkami. Kým všade naokolo z reklám vyskakovali modelky chudé ako lane, ona sa nemohla narvať do veľkosti S a pýtala sa prečo. Dlho na sebe pracovala, aby svoje telo začala mať rada. Dnes sa učí milovať sa a pomôcť aj iným ženám, ktoré sa za kilá navyše hanbia. Kašľať na to, hlási Simona, ktorá sa nie tak dávno pustila do vojny aj s Rytmusom (45).

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Simona sa učí sebaláske. Už ako dieťa bola bucľatá a tiahne sa to s ňou dodnes. Vtedy ešte netušila, aký boj s váhou ju v dospelosti bude čakať. Priznáva, že z veľkej časti za jej kolísajúcu hmotnosť môže prejedanie: „Chodila som k terapeutke a vysvetlila mi, že to má hlbšie pointy. Mám taký reflex z detstva, keď ide o jedlo. Dlhšie som niekedy nedostávala najesť, tak som sa potom musela prejesť. Mám pocit, že sa musím najesť, keď je, lebo potom už nebude,“ vysvetlila v podcaste Lifestyle Theory pôvod svojho problému.

Nešťastné detstvo si vybralo svoju daň. Najťažšie obdobie sa však spustilo, keď mala 18 rokov: „Skrachoval mi vtedy podnik a otehotnela som. Počas stresu som pribrala. Robila som síce ako čašníčka a mala som výdaj energie, ale doháňala som to večerou. A tehotenstvo? Vtedy som pocítila, že môžem všetko jesť. Vypapkala som sa na 140 kíl,“ šokovala a dodala, že vtedy mala 24 rokov.

Dnes je inde

Život sa jej stabilizoval, keď so synom stretla svojho aktuálneho partnera. Rodinu vytvorila so stand-up komikom s umeleckým menom Joe Trendy. Začala sa venovať téme sebalásky, viac si veriť a neriešiť už tukové vankúšiky. Že to myslí vážne, manifestovala posledným odkazom.

Otvoriť galériu

Na sociálnej sieti sa obnažila a ukázala všetky nedokonalosti: „Pokračujeme v energii SRAC NA TO. Druhá séria podcastu o 90-60-90, o pozitívnom vzťahu k svojmu telu sa už chystá,“ oznámila. Jej odvahu takmer okamžite ocenili mnohé známe tváre. Podporili ju raper Kali, Kristína Tormová, Katarína Koščová, Daniela Nízlová či Barbora Švidraňová.

Rytmus sa do nej pustil

Keď Simona zasadla na stoličku stáleho hosťa v talkshow Silná zostava, jej životný príbeh bol ešte mnohým neznámy. Grilovala vtedy Dominiku Cibulkovú dobre mierenými otázkami na tému cestovania v dobe pandémie.

Rozhnevala tým rapera Rytmusa, ktorý svoj slovník neudržal na uzde a do komičky sa poriadne pustil. Držal stranu extenistke a blondínku obvinil, že len závidí a je tučná. K statusu priložil jej fotografiu, kde ju v aplikácii rozšíril. Raperov bodyshaming (zahanbenie tela, pozn. red.) vtedy mnohí odsúdili.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí