Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.01.2022 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Váš Tip

Boháčka Eva Varholíková prehovorila o nehode aj väzení: Kajanie v maďarčine pred celým národom!

Nenechal na nej ani jednu nitku suchú! Boháčka Eva Varholíková (44) z rodu Rezešovcov sedela v maďarskom väzení. Tam skončila po tom, ako na maďarskej diaľnici usmrtila štyroch ľudí pri dopravnej nehode v lete 2012.
Otvoriť galériu
O väzení...
Zdroj: gt

Z luxusu sa zrazu Eva ocitla v base, kde sa s ňou rozhodne nemaznali. „Už za pár dní som si uvedomila, ako sa mám správať. Videla som totiž, ako sa strážcovia správajú k ženám, ktoré sa správajú príkladne, a ako k tým, ktoré nie. Neprajem nikomu zažiť skúsenosť, ktorú som počula a videla,“ prezradila Varholíková, ktorá verila, že všetko bude v poriadku a čo najskôr bude naspäť doma pri deťoch a rodine.

Rozhodne to však pre ňu nebolo ľahké, no denne sa venovala aj práci, keď makala osem a viac hodín. „Robila som ručné práce, vyrábala som záložky a dokonca som aj šila, to som sa naučila až vo väzení,“ prezradila matka dvoch detí. Tú nad vodou držala prvé dva roky vo väzení aj jej spoluväzenkyňa. „Pomohla mi duševne, ale už nie som s ňou v kontakte a ani na ňu nemyslím. So životom, keď som bola vo väzení, už nechcem mať nič spoločné,“ dodala na záver Varholíková.

Tá aj napriek tomu, že je už skoro štyri roky na slobode, stále vstáva o 5.30 hod. ráno, čo je zvyk práve z basy. Okrem toho však musela navštíviť aj psychiatra. „Prvých 6 - 8 mesiacov doma bolo všetko v  poriadku, spala som dobre. Potom som však nemohla spať, a tak som vyhľadala terapeuta. Ten mi diagnostikoval posttraumatický šok a dodnes ho stále navštevujem.“

Otvoriť galériu
O nehode...
Zdroj: anc

Nehoda sa stala v  auguste 2012, keď išla Varholíková domov do Košíc. Zbesilej jazde, pri ktorej došlo k zrážke s fiatom, keď usmrtila štyroch ľudí, mala predchádzať práve hádka s otcom jej mladšej dcéry. „V osudnú noc, keď sa stala nehoda, som bola nešťastná. Mala som problém s otcom svojej mladšej dcéry. Nežila som s  ním, ani dcéru neakceptoval a prežívala som strašné časy a nevedela som sa s  nimi vyrovnať,“ opísala najhorší deň vo svojom živote plavovláska.

Išla som za ním, aby sme si veci vysvetlili, ale nechcel sa so mnou rozprávať. Robil mi to naschvál, lebo som ho opustila, keď mala dcéra pár mesiacov, keď som už nevedela znášať, ako ma podvádza,“ dodala. Pri otázkach, či pila pred nehodou, počas nej alebo po nehode, ako neskôr vypovedala, však prišlo k nepríjemnému tichu.

Tu sa Varholíková stiahla na chvíľku do seba a nakoniec sa ohradila tým, že na nehodu si poriadne nespomína. „Som rada, že si to nepamätám, lebo si to nechcem pamätať,“ dodala s tým, že ani dnes si stále nevie sadnúť za volant. „Nechcem šoférovať, lebo nikdy neviem, čo sa môže stať.“

O rodine...

Varholíková, ktorá sa narodila ako Rezešová, vyrastala v  maďarsky hovoriacej rodine, ktorá sa nakoniec „preslávila“ aj vďaka otcovi, ktorý sa stal štátnym tajomníkom. Práve jeho nové postavenie prinieslo rodine peniaze a prestíž, ktoré si užívala plnými dúškami aj Eva.

„Bolo obdobie, než som mala deti, že som si užívala párty život. Boli aj situácie, že som si zaletela s kamarátkami súkromným lietadlom do Londýna,“ povedala s iskierkou v oku. Napriek tomu však aj u nich doma panovala napätá atmosféra, ktorú spôsobil práve otec.

„Mali sme spolu veľa hádok, hlavne pre jeho neveru a preto, že mal s inou ženou aj dieťa, moju nevlastnú sestru,“ priznala bez prikrášľovania Eva, ktorá sa musela dívať najmä na trpiacu matku. „Mama však bola silná a kvôli nám deťom to zvládla,“ povedala. Dnes sú ako rodina stále súdržní a zo strany najbližších cíti podporu. „Správajú sa ku mne normálne, necítim z ich strany nič také, že by mi dávali nejaké nálepky. Poznajú ma a vedia, aká som.“

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené
Ilustračné foto
Doktor prezradil, aké to naozaj je, keď človek zomiera: Slová vojnového veterána či malého dievčatka vám stisnú srdce
Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú
David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!