Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.01.2022 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Dala si zmenšiť prednosti, operácia sa kruto zvrtla: Mladá žena odhalila znetvorené prsia!

Nelly London, influencerka, ktorá sociálne siete využíva na šírenie pozitívnych myšlienok medzi ľudí sa so svojimi fanúšikmi delí o fotky, ktoré surovo, bez úprav ukazujú jej prirodzenú krásu. Aj keď možno Nelly nespĺňa proporcie, ktoré väčšina spoločnosti považuje za jedinú možnú podobu krásy, ona sa nehanbí a hrdo prezentuje svoje telo.

Fotogaléria
15
fotiek v galérii

Otvorene o sebe hovorí, že má veľké, široké bedrové kĺby a iné nedokonalosti, no to jej nezabráni v tom, aby hrdo zdieľala fotografie svojho obnaženého tela na Instagrame pre takmer pol milióna fanúšikov. Ako spomína portál The Sun, žena sa tým snaží ukázať, že nech má ich telo akúkoľvek formu, konfekčnú veľkosť, stále sa môžu cítiť dobre.

Jediné, čo ju vždy trápilo bolo jej poprsie. Veľké prsia ju trápili počas celého dospievania, trpela ťažkosťami, a preto sa rozhodla svoj problém vyriešiť operáciou. Netušila však, akú dlhú a bolestivú cestu má pred sebou.

„Mala som len 19 rokov, keď som podstúpila operáciu zmenšenia poprsia. Keď som bola mladšia, netušila som, že taká možnosť existuje a myslela som si, že s tými obrovskými prsiami budem musieť bojovať do konca života. Spôsobovali mi neuveriteľné bolesti. Bola som však odhodlaná prijať, že to je môj osud,“ opisuje Nelly. Pred operáciou nosila podprsenky s košíkmi o veľkosti H.

Po operácií však nebolo všetko ružové. Jej telo „odmietlo“ operáciu, a na tele jej zostali otvorené rany, ktoré sa napriek stehom nechceli zahojiť. Kvôli tomu musela podstúpiť radu ďalších operácií, aby sa tkanivo uzavrelo. Žiadna z operácií však utrápenej Nelly nepomohla. Telo sa odmietalo podvoliť cudziemu zásahu. „Celý hrudník som mala otvorený. Stehy nedržali ani na jednej z rán,“ dodáva užialene.

Lekári preto problém museli riešiť inak, než operáciou. Každé tri dni, po dobu asi 7 mesiacov, musela chodiť za zdravotnými sestrami, ktoré jej rany ošetrovali. Teraz, po 8 rokoch a niekoľkých operáciách, otvorene hovorí o svojej skúsenosti: „Bolo to hrozné. Minula som na to toľko veľa peňazí. Viac, ako dvojnásobok toho, čo som očakávala. No ak mám byť úprimná, urobila by som to znova. Mať prsia, s ktorými sa cítite byť sama sebou je naozaj oslobodzujúce.“

Teraz pravidelne na Instagrame zdieľa príspevky o tom, že je hrdá na to, kým je. Pri jednej fotke v popise naráža na jej hrboľatú cestu za vytúženými prsiami: „Veľké, malé, ovisnuté, výrazné, zjazvené, asymetrické. Stále sú to len a len prsia. Nič viac. Nemyslím si, že som niekedy stretla niekoho, kto by bol so svojimi prsiami na 100 percent spokojný. Každej z nás sa zdá, žeby sa na nich dalo niečo vylepšiť. “

Sledovatelia oceňujú jej úprimnosť a mnoho z nich ju v tvorbe podporuje. Tvrdia, že tým, že zdieľa neupravené fotografie a jej príbeh, im pomáha vyrovnať sa s vlastnými nedokonalosťami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mis

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Riaditeľ Machaj mal odvolať šéfku marketingu Ťapákovú!
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka