Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.11.2021 08:30 | Šport | Šport mix
Foto

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová vo svojej autobiografii: 5 vecí, ktoré o sebe prezradila!

Otvára nejednu trinástu komnatu! Lyžiarka Petra Vlhová (26) vo svojej autobiografii prvýkrát prehovorila o viacerých témach, o ktorých sme ju ešte rozprávať nikdy nepočuli. Napríklad opísala to, ako sa jej bývalý tréner postavil k tomu, keď si našla priateľa Michala, ale aj to, ako dokáže ako žena efektívne fungovať v mužskom svete. V mnohom to má naozaj náročné, o čom svedčia jej slová o špeciálnych dňoch v mesiaci, ktorými si prechádza každá žena. Víťazka veľkého glóbusu prezradila aj to, na čo najradšej utráca ťažko zarobené peniaze.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

1. Pred chlapcami sa nehanbí

- Celý život fungujem v mužskom svete. Vyrastala som medzi chlapcami, správala som sa ako oni, chodila som tak oblečená, bolo mi to prirodzenejšie. A nie som hanblivá. Rozumiem si však aj so ženami, hoci nemám veľa kamarátok. Aj preto, že som stále preč a nemám na to čas. Dlho som nechcela v tíme ženu, lebo som nemala chuť riešiť zbytočnosti, ale časom som zmenila názor.

2. Magonimu sa Michal nepáčil

- Jeden z viacerých problémov s Liviom Magonim nastal, keď som si našla priateľa. Zrazu som bola pre neho iná, neviem trénovať, nesústredím sa. Keď sa čosi stalo, za všetko mohol Miško. Keď som mala dosť, bála som sa mu niečo naznačiť. A keď som sa už k niečomu odhodlala, vždy ma odbil. Idem za ním a hovorím: „Som unavená, nevládzem.“ On odvetil: „Dobre, pokračujeme.“ To, čo Livio považoval za motiváciu, ma zrážalo psychicky dole.

3. Pred druhým kolom neciká

- Občas mám „šťastie”, že ma po pretekoch vyberú na dopingovú kontrolu. To je niekedy zábava. Aj preto, keď potrebujem pred druhým kolom trochu cikať, radšej už nejdem, lebo na dopingovke nedostanem zo seba už ani kvapku. Na toaletu s vami idú aj kontrolóri. Nie je príjemné, keď sa na vás pri tom pozerajú, ale už som si zvykla.

4. Na čo utráca

- Keď mám zarobené nejaké peniaze, nekupujem si každú chvíľu kabelky. Nechcem nikoho uraziť, ale pre mňa sú to vyhodené peniaze. Kupujem si skôr veci, po ktorých som túžila ako dieťa. Rýchle auto či motorku. Keď som chodila na Liptovskú Maru, snívala som o lodi. Tak som si kúpila aj ju. Po kariére by som chcela cestovať, spoznávať nové krajiny a kultúry. S Miškom sme sa rozprávali o ceste okolo sveta, kým si založíme spolu rodinu.

5. O ženských veciach

- V poslednom čase registrujem veľa debát o mužskom a ženskom svete. Aj ženy dokážu veľké veci. Som rada, že som žena a môžem ísť iným príkladom. Trebárs tým, koľko moje ženské telo vydrží. Už len to, že mám každý mesiac menštruáciu, ovplyvňuje môj výkon. Niekedy chlapcom v tíme poviem: „Sorry, nie som to ja, ale neviem to ovládať.“ Hormóny si s nami často robia, čo chcú. Navyše, každá žena vie, že týždeň pred menštruáciou prináša horšie dni pre ich partnerov či okolie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: @Nový Čas, mšj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu