Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.12.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Na Nivách zabudnete na zhon a užijete si pravú vianočnú atmosféru

Nivy prinášajú v čase adventu unikátnu výzdobu a atmosféru Vianoc. Už onedlho bude autobusová stanica v hlavnom meste, viac ako inokedy, o stretnutiach s priateľmi, rodinou, o cestovaní domov na sviatky. Nechajte sa aj vy uniesť čarom najkrajších sviatkov v roku. Toto sú Vianoce!

Vianočná atmosféra sa už nesie celým Nivy centrom. Nechýbajú vianočné stromčeky, hviezdy a ďalšie symboly Vianoc. Čakanie na autobus si môžete spríjemniť pokojne aj hraním na klavíri, ktorý je prepojený s osvetlením vianočného stromčeka. V priebehu 30 sekúnd tak premeníte svojím umením jeho jemné teplé osvetlenie na žiarivé a trblietavé. Vyskúšajte si ho aj vy, prekvapte svojich blízkych a zvítajte sa v čakárni autobusovej stanice naozaj originálne.

Unikátnu vianočnú výzdobu si na Nivách užijú aj tí najmenší. Pri návšteve Nív určite nevynechajte čarovný rozprávkový les na 1. podlaží. Pobyt v tejto zimnej krajine bude deti zaručene baviť. V domčeku na nich čakajú audio rozprávky, a keď sa prejdú snehom pomedzi brezy, rozozvučia rolničky a zmenia farbu vianočných svetielok.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Obdarujte seba a svojich blízkych

Aj v mobilnej aplikácii Ahoj Nivy! sa zvianočnieva. Do konca roka dostanete za každú návštevu Nivy centra až dvojnásobok bodov. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym a vymeňte vyzbierané body za okamžité odmeny či zľavy vo svojich obľúbených prevádzkach na Nivách.

Nivy centrum od svojho otvorenia neustále rozširuje ponuku obchodov a služieb. Od konca septembra, kedy privítalo svojich prvých návštevníkov, pribudlo na Nivách už viacero zvučných mien. Z tých najnovších prírastkov stojí určite za zmienku dvojpodlažná predajňa Peek&Cloppenburg, Lindex, Humanic so svojou rozšírenou ponukou pre deti a nadmernými veľkosťami, predajňa RITUALS, ktorá okrem kozmetiky ponúka aj produkty pre domácnosť, či raj pre najmenších návštevníkov Nív - hračkárstvo AllToys.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

V napredovaní nezaostáva ani Tržnica Nivy, ktorá postupne rozširuje svoju gastro ponuku. Od štvrtka do nedele v čase medzi 10:00 a 19:00 hod. prichádzajú na Nivy trhovníci so svojimi svedomito vyberanými produktmi, aby ste si odniesli domov naozaj len to, čo skutočne stojí za to. Tržnica Nivy nedávno predstavila vo svojej ponuke aj zopár nováčikov – chrumkavé vietnamské Bahn-mi-ba bagety, pestrofarebné havajské POKÉ bistro či kaviareň Cafe Ria s úžasnou atmosférou plnou vôní a chutí.

Tržnica Nivy nielen chutí, ale aj prekvitá. Vo Flowers Drive by LaskyKvet viažu dokonalé kytice v netradičných kombináciách, no nájdete u nich aj adventné vence, ozdoby a iné dekorácie od výmyslu sveta. Na Nivách si na svoje prídu aj milovníci ručne vyrábaných, dizajnových či remeselných výrobkov. Od 15. do 23. decembra budú v ponuke slovenské hand-made drobnosti od SAShE (v závislosti od aktuálnej epidemickej situácie).

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Tip: Darujte celé Nivy

Neviete, čo kúpiť tento rok pod stromček? Nech si vaši blízki vyberú vianočný darček sami! S darčekovou kartou Nivy si môžu kúpiť to, čo sa im skutočne páči. Darčekové karty kúpite priamo na Nivách a dajú sa použiť na kúpu produktov aj služieb v prevádzkach obchodného centra. Skvelý nápad, čo poviete?

Sledujte nás na nivy.com alebo na facebookej stránke Nivy.

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!