Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.11.2021 00:00 | PR články
PR článok

Zbožňujú ju ženy všetkých generácií: Robí brucho ploché bez akýchkoľvek trikov

Dorazila aj na náš trh! Šnurovačka, ktorú zbožňujú ženy po celom svete, formuje brucho, stehná a zadok a prešla sa už aj po červenom koberci.

Šnurovačky ženám úplne uľahčili život, najmä boj s nadbytočnými kilogramami a tukom na bruchu, ktorý je ťažko odstrániť. Ak máme tuk, úprimne, sa necítime najlepšie v úzkych šatách, overaloch, nohaviciach a tričkách.

Preto namiesto potenia a trávenia času cvičením je tieto usadeniny ľahšie skryť. Takto nikdy nemusíte prestať nosiť dokonalé, priliehavé šaty alebo krásny úzky overal, ktorého jedinou nevýhodou sú viditeľné usadeniny na bruchu alebo ovisnutý zadok.

Jediný problém väčšiny šnurovačiek je, že sa rysujú pod oblečením a sú veľmi nepohodlné na nosenie. Ale, vďaka novej šnurovačke, ktorá sa na Slovensko dostáva z červeného koberca, sú tieto problémy vyriešené.

Prečé ženy rady nosia Shapelle?

„Keby som Shapelle nenašla, musela by som si vybrať iné svadobné šaty, pretože všetky nadbytočné kilogramy, ale aj iné šnurovačky, ktoré som vyskúšala, sa rysovali na mojich svadobných šatách. Našťastie sa objavila v pravý čas, takže v najdôležitejší deň môjho života som si obliekla svadobné šaty, aké som chcela, a moja postava vyzerala dokonale! Celý deň a noc som bola v nich a cítila som sa fantasticky,“ prezradila Barbora z Prešova.

Pomocou jedného malého triku môžete mať vysnívanú postavu – prečítajte si viac

Okrem toho, že dokonale vykonáva svoju úlohu – skrýva všetok prebytok na bruchu, stehnách a zdvihá zadok, šnurovačka Shapelle je pohodlná na nosenie, zhodli sa používateľky jednohlasne. Na rozdiel od mnohých šnurovačiek, ktoré sú tuhé a vytvárajú nepohodlie už v prvých minútach nosenia, je táto šnurovačka navrhnutá tak, aby ste ju mohli nosiť celý deň.

• Nevytvára nepohodlie pri nosení
• Nevytvára nadmerné potenie
• Nedráždi vašu pokožku
• Zabraňuje vyrážkam a treniu stehien

Čím sa líši od ostatných: Inovatívny dizajn, ktorý zaručuje výsledky

Pružný pás sa prispôsobí vášmu bruchu, stiahne ho len natoľko, aby skryl prebytok a zanechal vám dostatok priestoru, aby ste sa necítili nepohodlne. Ženy potvrdili, že ho môžu nosiť celý deň.

Priedušné „gaťky“ sú vyrobené z husto tkaného materiálu, ktorý sťahuje problémové partie, zdvíha zadok a prispôsobuje sa všetkým pohybom. Je dostatočne priedušný a prepúšťa vzduch, aby sa pokožka nadmerne nepotila a nedráždila.

A nakoniec jemná čipka, ktorá nielen, že dokonale vyzerá, ale má aj svoju funkciu: zabraňuje treniu stehien a výskytu charakteristických vyrážok pre leto.

Počas nosenia šnurovačka je na svojom mieste. Nespadne, nekrčí sa a nerysuje sa pod oblečením, lebo nemá hrubé švy. Ďalšou výhodou je ľahká údržba, takže ju môžete po každom nosení oprať a zajtra bude suchá a pripravená na opätovné nosenie.

Prečítajte si: Tajomstvo žien, ktoré nenavštevujú posilňovňu, nedržia diéty a majú očarujúcu postavu

Trojitý efekt pre atraktívnu postavu

Nikto nebude vedieť tajomstvo a každý si všimne vašu novú postavu. Nepotrebujete sa vyhýbať sa jedlu, počítať kalórie, donekonečna sa potiť, aby ste to dosiahli... ale len pár sekúnd, koľko trvá obliekanie šnurovačky.

Výrobcovia šnurovačky Shapelle dbali na každý detail. Vysoká úroveň komfortu pri nosení, dobré priliehanie a materiál s kompresným efektom boli kľúčom k vzniku tejto vysokofunkčnej šnurovačky. Dokonale prilieha k telu a nevytvára nepohodlie, vďaka čomu je vhodná na celodenné nosenie. Vyberiete si oblečenie, ktoré sa vám páči, nie také, ktoré skryje váš prebytok a nedostatky – lebo odteraz to bude mať na starosti šnurovačka Shapelle.

Chcete krajšiu postavu bez toho, aby ste míňali veľa peňazí a času?

Okrem všetkých vyššie uvedených výhod má táto šnurovačka ešte jednu, ktorou sa môže pochváliť málokto – je cenovo dostupná každému!

Týmto však prekvapenia nekončia! Obchod DokiShop sa rozhodol potešiť prvých 100 čitateľov portálu xxx a pripravil pre nich zľavu vo výške 50 %. Nepočuli ste o DokiShope? Ide o jedinečný obchod, kde sú zákazníci vždy na prvom mieste. Preto sa snaží zmeniť spôsob online nakupovania a sprístupniť ho každému.

Vďaka svojmu bezpečnému a spoľahlivému podnikaniu neustále zaznamenáva nárast nových zákazníkov. Štatistiky navyše ukazujú, že až 93 % zákazníkov sa vracia, čo je dostatočným dôkazom spojenia značky DokiShop so svojimi zákazníkmi. Ukazuje tiež aj to, čo si ľudia myslia o značke, ktorej produkty nám uľahčujú každodenný život a napĺňajú ho.

A nezabudnite, šnurovačku Shapelle nenájdete v bežných obchodoch. Môžete si ju objednať iba prostredníctvom oficiálnej stránky Dokishopu.

Kliknite tu a získajte šnurovačku Shapelle, ktorá poskytuje okamžité výsledky a skrýva prebytok na bruchu!

POZNÁMKA: Zľavnené zásoby sú obmedzené a veľa žien chce túto šnurovačku vo svojom šatníku. Preto sa ponáhľajte, aby vám neušla šnurovačka.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Nikodým bude moderovať novú vedomostnú súťaž RTVS Všade dobre, doma naj.
Váš Tip
Kiks sebavedomého Nikodýma pred Slovenskom: Chcel predviesť vedomosti, namiesto toho strelil hlúposť!
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob