Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.11.2021 12:00 | Správy | Domáce správy

Nový Čas oslavuje a rozdáva fantastické ceny! Chcete vyhrať?

Náš denník oslavuje tento rok 30. narodeniny a pre svojich čitateľov prichystal od pondelka 8.11.2021 jedno veľké ĎAKUJEME! Za vernosť sme pre vás prichystali neuveriteľných 30 000 € a slovenský Peugeot 208! Stačí sa zapojiť do narodeninovej hry a zahrať sa s nami.

Ak si v dňoch 8.11. až 28.11.2021 kúpite denník Nový Čas, nájdete heslo týždňa a pošlete ho SMSkou na číslo 987, ste zaradený do žrebovania. Denník si odložte, budete ho potrebovať preukázať v prípade výhry.

Každý týždeň nájdete v denníku nové heslo a môžete zvýšiť svoje šance na výhru. Výhercovia vyhrajú každý týždeň po 10 000 €! Hlavná výhra, slovenský Peugeot 208, bude žrebovaná zo všetkých platných SMS poslaných počas trvania súťaže!

Navyše po zaslaní platného hesla môžete zbierať ďalšie žreby, ktoré vám ešte viac zvyšujú šancu na výhru. Na vaše telefónne číslo vám zašleme jednoduché vedomostné otázky, ktorých zodpovedaním dostávate ďalšie platné hlasy do žrebovania.

 

Tak sa hrajte a vyhrávajte!

 

Výhercovia 10 000 €:

1. kolo

Václav Hnat, Radvaň nad Laborcom

2. kolo

Alexander Markus, Veľké Blahovo

3. kolo

Marcela Utašiová, Vištuk

Výherkyňa hlavnej výhry - slovenského automobilu Peugeot 208 v hodnote 14 070 €:

Daniela Turzová, Ilava

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do hry. Výhercom blahoželáme!

 

Všetky bližšie informácie o narodeninovej hre nájdete v pravidlách nižšie:

 

PRAVIDLÁ HRY

 

„Narodeninová hra - Už 30 rokov s Vami!“

 

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej hry s názvom „Narodeninová hra - Už 30 rokov s Vami!“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú záväzné a platné pre všetkých účastníkov hry. Zmena pravidiel je účinná dňom zverejnenia pozmeneného znenia na www.cas.sk/30rokov.

 

1. Názov hry: „Narodeninová hra - Už 30 rokov s Vami!“

 

2. Organizátor hry:

Organizátorom hry je spoločnosť FPD Media, a. s., so sídlom: Palisády 29/A, 811 06 Bratislava, korešpondenčná adresa: Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, IČ DPH: SK 2023453124, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I., Oddiel: Sa, vložka č.: 6882/B (ďalej len „Organizátor“). Organizátor je vydavateľom tlačových titulov Nový Čas, Nový Čas víkend, Nový Čas Nedeľa, Nový Čas Magazín Relax a prevádzkovateľom online portálu Cas.sk.

 

3. Termín a miesto konania hry:

Začiatok hry: 8. 11. 2021. Koniec hry: 28. 11. 2021.

Hra trvá 21 dní.

Miestom konania hry je územie Slovenskej republiky.

 

4. Tlačový titul určený pre hru:

Denník Nový Čas a Nový Čas Nedeľa

 

5. Základný princíp hry:

V termíne konania hry bude v každom vydaní denníka Nový Čas a Nový Čas Nedeľa uverejňované platné heslo. Hra bude mať tri kolá a pre každé kolo bude platné jedno heslo. Čitatelia sa môžu zapojiť do hry zaslaním platného hesla pre dané kolo prostredníctvom SMS na číslo 987 od 8. 11. 2021 do 28. 11. 2021 (vrátane). Zaslaním SMS s platným heslom sa čitateľ stáva účastníkom hry a zaraďuje sa do žrebovania o finančné výhry v celkovej hodnote 30 000 € a hlavnú výhru slovenský automobil Peugeot 208 v hodnote 14 070 €. Cena SMS je 1,00 €.

 

Čitateľ môže zaslať z jedného telefónneho čísla počas jedného kola každý deň jedno platné heslo. V prípade, ak pošle heslo platné v danom kole, získa jeden žreb a bude zaradený do žrebovania o finančnú výhru 10 000 €, ako aj o hlavnú výhru slovenský Peugeot 208. SMS, v ktorých zašle neplatné heslo pre dané kolo, nebudú účtované a nebudú zaradené do žrebovania.

 

Čitateľ, ktorý zaslal platné heslo pre dané kolo, môže pokračovať v hre prostredníctvom vedomostných SMS kvízov. Cena každej SMS je 1,00 €. Za každú správnu odpoveď získa čitateľ taký počet žrebov, aký mu bol oznámený v predchádzajúcej odpovednej alebo informačnej SMS. Získanie týchto žrebov je viazané na správnosť odpovede.

 

Čitateľ, ktorý neodoslal platné heslo pre dané kolo, sa nemôže zapojiť do vedomostných kvízov. Jeho SMS nebudú účtované a nebudú zaradené do žrebovania.

 

 

Žrebovanie výhercov finančných výhier bude prebiehať nasledovne:

 

            Dátum od            Dátum do             Dátum žrebovania       Výhra

1. kolo: 8.11.2021            14.11.2021          15.11.2021                10 000 €

2. kolo: 15.11.2021          21.11.2021           22.11.2021              10 000 €

3. kolo: 22.11.2021          28.11.2021           29.11.2021              10 000 €

 

Aby bol účastník hry zaradený do žrebovania v určitom kole, musí v danom kole získať aspoň jeden žreb. Koľko žrebov získa, toľkokrát bude zaradený do žrebovania v danom kole.

 

Do žrebovania v daných kolách budú zaradené všetky SMS prijaté v poslednom ukončenom hernom kole. Do žrebovania budú zaradené telefónne čísla účastníkov hry s počtom žrebov, ktoré získali na svojom telefónnom čísle počas celého tvrania hry.

 

Žrebovanie výhercu hlavnej výhry – slovenského automobilu Peugeot 208 - prebehne 29.11.2021. Do žrebovania o hlavnú výhru budú zaradené telefónne čísla účastníkov hry s počtom žrebov, ktoré získali na svojom telefónnom čísle počas celého trvania hry.

 

Organizátor si vyhradzuje právo v prípade predĺženia konania hry termín vyžrebovania hlavnej výhry zmeniť.

 

Účastníkom hry bude v termíne od 8. 11. 2021 do 29. 11. 2021 v pracovných dňoch v čase medzi 9:00 a 14:00 hod. k dispozícii infolinka na mobilnom telefónnom čísle 0918 700 899. Cena hovoru zodpovedá obvyklým cenám telefonických hovorov podľa tarify jednotlivých mobilných operátorov.

 

6. Podmienka pre účasť v hre:

Hry sa môže zúčastniť každá plnoletá fyzická osoba, ktorá najneskôr v deň začatia hry dovŕšila osemnásty (18.) rok veku.

 

Zapojením sa do hry vyjadruje zároveň účastník hry svoj súhlas s týmito pravidlami hry.

 

7. Výherca:

 

Výhercom sa stáva osoba vyžrebovaná spomedzi všetkých osôb zapojených do hry na základe podmienok uvedených v bode 5. a preukáže sa výtlačkom denníka Nový Čas alebo Nový Čas Nedeľa zo dňa zaslania platného hesla prostredníctvom SMS.

 

Všetci výhercovia budú uverejnení v denníku Nový Čas a na stránke www.cas.sk/30rokov.

 

8. Výhry v hre „Narodeninová hra - Už 30 rokov s Vami!“:

 

a) 3 x finančná výhra 10 000 € v celkovej hodnote 30 000 €

 

b) Hlavná výhra – slovenský automobil Peugeot 208 v hodnote 14 070 €

 

 

8.1 Odovzdanie finančných výhier

Podmienkou pre odovzdanie výhry je zaslanie Organizátorovi na oznámenú adresu titulnej strany denníka Nový Čas alebo Nový Čas Nedeľa zo dňa zaslania SMS, ktorou sa výherca zapojil do hry. Ak vznikne pochybnosť o doručení zásielky s titulnou stranou, zásielka sa považuje za doručenú aj v prípade, ak bolo jej doručenie zmarené z dôvodov na strane Organizátora.

Finančné výhry budú uhradené výhercom bankovým prevodom na bankový účet oznámený výhercom. Organizátor ako platiteľ dane odvedie daň z výhry v zákonnej výške. Výhra po zdanení bude výhercovi uhradená bankovým prevodom na bankový účet oznámený výhercom, najneskôr do dvoch (2) mesiacov od vyžrebovania výhercu. Nárok výhercu na uplatnenie výhry zaniká uplynutím troch (3) mesiacov od ukončenia hry.

 

8.2 Odovzdanie hlavnej výhry – slovenského automobilu Peugeot 208

Odovzdanie automobilu výhercovi sa uskutoční na mieste určenom Organizátorom. Určenie termínu odovzdania výhry vychádza z dohody Organizátora s partnerom hry spoločnosťou P Automobil Import s.r.o. a dohody Organizátora s výhercom. Termín však musí byť dohodnutý najneskôr do 30. 6. 2022. Pokiaľ sa výherca nedostaví k prevzatiu výhry v čase a na mieste dohodnutom s Organizátorom hry, stráca nárok na výhru. Výhra bude ponúknutá určenému náhradnému výhercovi na základe podmienok uvedených v bode 10.

 

9. Informovanie výhercov hry o získaní výhry a podmienkach jej uplatnenia:

Oboznámenie vyžrebovaného výhercu hry o získaní finančnej a hlavnej výhry prebieha telefonickým oznámením. Po vyžrebovaní výhercu bude Organizátor kontaktovať výhercu na vyžrebovanom telefónnom čísle, z ktorého sa odoslaním SMS zapojil do hry. Organizátor vyzve výhercu na súčinnosť za účelom realizácie reportáže o výhre, pozostávajúcej z rozhovoru s výhercom a vyhotovenia potrebného množstva fotografií.

 

9.1 Všeobecné podmienky odovzdania výhier:

Podmienkami odovzdania výhier jednotlivým výhercom v hre sú:

a) doručenie/preukázanie sa titulnou stranou denníka Nový Čas alebo Nový Čas Nedeľa zo dňa zaslania SMS,

b) umožnenie overenia totožnosti výhercu Organizátorom hry,

c) poskytnutie súčinnosti zo strany výhercu Organizátorovi hry, najmä umožnenie spracovania reportáže pre potreby Organizátora, vyhotovenia potrebného množstva fotografií výhercu prípadne krátkeho rozhovoru s výhercom a udelenie súhlasu výhercu s uverejnením reportáže a zverejnením mena, priezviska, bydliska a fotografií zachytávajúcich podobu výhercu a ostatné prejavy osobnej povahy v denníku Nový Čas, Nový Čas Nedeľa a na online portáli Cas.sk, ako aj súhlasu na ich použitie na účely prezentácie hry, prezentácie a propagácie Organizátora, na organizovanie ďalších hier, aj iné reklamné a propagačné aktivity Organizátora.

 

10. Náhradný výherca a vznik nároku náhradného výhercu na výhru:

 

10.1 Organizátor ustanovuje systém žrebovania náhradných výhercov pri žrebovaní finančných výhier a hlavnej výhry. Následne po vyžrebovaní výhercu, pristúpi rovnako náhodným výberom k vyžrebovaniu druhej (2.) osoby a následne aj tretej (3.) osoby tzv. náhradného výhercu. Druhú (2.) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v prvom rade a tretiu (3.) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v druhom rade.

 

10.2 Vznik nároku náhradného výhercu na prevzatie výhry je podmienený nasledovnými skutočnosťami:

a) výherca odmietne prevzatie výhry,

b) výherca nespĺňa podmienky účasti v hre, napr. ide o osobu vylúčenú z hry,

c) výherca finančnej výhry nebude zastihnuteľný do troch hodín od jeho vyžrebovania na vyžrebovanom telefónnom čísle, napriek trom opakovaným pokusom Organizátora ho kontaktovať,

d) výherca hlavnej výhry nebude zastihnuteľný do troch (3) dní od jeho vyžrebovania na vyžrebovanom telefónnom čísle, napriek trom opakovaným pokusom Organizátora ho kontaktovať,

e) výhercom, je osoba mladšia ako osemnásť (18) rokov a na strane zákonného zástupcu nastali skutočnosti uvedené pod písm. a) až c).

 

10.3 Vznik niektorej okolnosti uvedenej v bode 10.2 na strane výhercu, zakladá pre

Organizátora možnosť osloviť náhradného výhercu v prvom rade za účelom oznámenia

a prevzatia výhry. Ak okolnosti uvedené v bode 10.2 nastanú aj na strane náhradného

výhercu v prvom rade, Organizátor je oprávnený rovnako postupovať u náhradného

výhercu v druhom rade.

 

10.4 Ustanovenia bodu 10.3 sa použijú v prípade nevyhnutnosti osloviť vždy ďalšieho náhradného výhercu, a to v prípade že nastane situácia uvedená v bode 10.2, pričom po vyčerpaní možnosti náhradného výhercu v druhom rade môže Organizátor uskutočniť nové žrebovanie zo skupiny tých istých účastníkov hry.

 

11. Vylúčenie zamestnancov Organizátora z účasti v hre:

Z účasti v hre sú vylúčení zamestnanci spoločnosti FPD Media, a. s. a ich blízke osoby v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka.

 

12. Informačná povinnosť dotknutej osoby k spracúvaniu osobných údajov a súhlas so spracúvaním fotografie (reportáže):

Prevádzkovateľ: FPD Media, a. s., so sídlom: Palisády 29/A, 811 06 Bratislava, korešpondenčná adresa: Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I., Oddiel: Sa, vložka č.: 6882/B, zastúpená: Ing. Peter Šveda – predseda predstavenstva, bude spracúvať osobné údaje účastníkov hry na základe nižšie uvedených právnych základov:

 

V súlade s ustanovením čl. 6 ods.1 písm. f) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) oznamuje prevádzkovateľ, že osobné údaje účastníkov hry bude spracúvať na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa, a to v rozsahu meno, priezvisko, bydlisko a telefónne číslo. Osobné údaje bude teda spracúvať bez súhlasu účastníka hry, keďže spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na identifikáciu výhercu a na doručenie výhry. Prevádzkovateľ bude osobné údaje spracúvať len po dobu splnenia účelu.

 

V súlade s ustanovením čl. 6 ods.1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) poskytne účastník hry súhlas so spracúvaním fotografie

(reportáže) na účely jej zverejnenia v denníku Novy Čas, prípadne v iných printových médiách prevádzkovateľa a na online portáli Cas.sk, a to po dobu konania hry a 6 mesiacov po jej skončení. Súhlas účastník hry poskytne tak, že ústne vyjadrí svoj jednoznačný, slobodný, konkrétny súhlas s vyhotovením a uverejnením fotografie (reportáže) telefonicky pri jeho oboznámení o získaní výhry alebo pošle prevádzkovateľovi fotografiu na adresu Nový Čas - súťaž, P. O. BOX č. 38/a, 830 00 Bratislava spolu so súhlasom s uverejnením fotografie (reportáže) a podmienkami uvedenými v tomto štatúte.

 

Práva dotknutej osoby: Dotknutá osoba má právo:

 

a) požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,

Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.

b) na opravu osobných údajov,

Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.

c) na vymazanie osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.

d) na obmedzenie spracúvania osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod.

e) namietať spracúvanie osobných údajov,

Ako dotknutá osoba máte právo namietať spracúvanie Vašich údajov, v prípade, ak ste nadobudli presvedčenie, že na spracúvanie osobných údajov nemáme právny dôvod; napr. ak naše oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov neprevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby.

f) na prenosnosť osobných údajov,

Ako dotknutá osoba máte za určitých okolností právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli. Toto právo na prenosnosť sa však týka len tých osobných údajov, ktoré ste nám poskytli na základe Vášho súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.

g) odvolať súhlas,

Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu.

h) podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,

Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.

 

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu advokat@banos.sk, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách. Dotknutá osoba potvrdzuje, že prevádzkovateľ splnil oznamovaciu povinnosť v súlade s čl. 13 Nariadenia a § 19 zákon o OOÚ. Dotknutá osoba týmto čestne prehlasuje, že dáva prevádzkovateľovi svoj výslovný a bezvýhradný súhlas so spracúvaním a zverejnením vyššie uvedených osobných údajov aj v súlade s ustanovením § 11 zákona a § 12 Občianskeho zákonníka.

 

13. Súdne vymáhanie výhier v hre:

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto hry nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá ich uplatňovania sa riadia podmienkami upravenými týmto štatútom. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení Organizátor.

 

 

14. Úprava a zmena pravidiel hry:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred začiatkom hry aj počas trvania hry pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá hry, ako aj právo hru skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady.

Zmenu alebo úpravu pravidiel sa Organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým došlo k vyhláseniu hry. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami hry a pravidlami uvedenými v propagačných alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom má vždy prednosť znenie pravidiel uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/30rokov.

 

15. Zverejnenie pravidiel hry:

Tieto pravidlá hry budú uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/30rokov počnúc dňom 3. 11. 2021 a budú zo stránky odstránené najneskôr do pätnástich (15) dní od ukončenia hry. Tieto pravidlá hry budú zároveň k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla Organizátora.

 

16. Daňová povinnosť:

Výhry z tejto propagačnej hry v sume nad 350 € (slovom: tristopäťdesiat eur) sú predmetom dane z príjmov v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.

Daň z finančnej výhry je v zmysle § 8 ods. 10 zákona č. 595/2003 Z. z. povinný zraziť a odviesť Organizátor hry, ktorý následne vyplatí výhercovi finančnej výhry príslušnú sumu výhry po zdanení.

Organizátor hry vydá výhercovi hlavnej výhry doklad o hodnote nepeňažnej výhry. Hodnota nepeňažnej výhry, ktorú Organizátor oznámi výhercovi súťaže, musí zahŕňať aj daň z pridanej hodnoty. Výherca hlavnej výhry v celom rozsahu zodpovedá za splnenie daňovej a odvodovej povinnosti, prípadne ďalších povinností, ktoré mu vyplývajú zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

17. Zodpovednosť za škodu:

Zodpovednosť za škodu spôsobenú v súvislosti s hrou sa bude posudzovať podľa príslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Ak v dôsledku zavineného konania účastníka hry vznikne Organizátorovi alebo účastníkom, prípadne tretím osobám akákoľvek ujma, je účastník, ktorý ujmu spôsobil, povinný v plnom rozsahu ju nahradiť.

 

Organizátor neposkytuje účastníkom hry náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v hre.

 

Organizátor hry nezodpovedá za žiadne škody zapríčinené poskytnutím nesprávnych údajov zo strany účastníkov hry alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, nedoručením alebo odmietnutím výhry.

 

Organizátor hry nie je zodpovedný za funkčnosť telefónnych liniek a zariadení, za prepravné a doručovacie služby ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje priamo sám.

 

18. Všeobecné ustanovenie:

Táto hra je organizovaná ako propagačná spotrebiteľská hra, ktorá v zmysle ustanovenia § 3 ods.5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov nie je hazardnou hrou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Momenty zo 7. kola Let's Dance.
Foto
Dychberúce momenty v Let's Dance: BOZK, ktorý nikto nečakal! Na Tine mohli všetci oči nechať
2024. Tie isté šaty si po 13 rokoch obliekla na premiéru filmu svojho syna.
Foto
Hollywoodskej sexici ťahá na 60: Objavila prameň mladosti? Pri týchto FOTO nenájdete rozdiel!
Aktivistov zatkli. (ilustračné foto)
Šialenec napádal ľudí na zastávke hlava - nehlava! Zranených ošetrovali lekári: Neuveríte, aký bol dôvod jeho konania
Na Instagrame ju sleduje 243-tisíc používateľov.
Foto
Dcéra futbalovej legendy sa poriadne odviazala: Na videu jej takmer vypadli prsia!
Americký prezident Joe Biden a český premiér Petr Fiala na stretnutí v Bielom dome.
Český premiér na dôležitom stretnutí: Toto tu päť rokov nebolo
Blesky nad elektrárňou Orot Rabin neďaleko izraelského mesta Hadera.
Napätie v Izraeli sa dá krájať a bude to ešte horšie: Vážne slová veliteľa armády
Lukáš Hrádecký pochádza zo Slovenska, no reprezentuje Fínsko.
Foto
Nový megahit internetu: Brankár Leverkusenu počas osláv nadával po slovensky!
Záchranári zasahujú po útoku ruskej armády v meste Odesa na juhu Ukrajiny.
Eurokomisia odklepla miliardy na obnovu Ukrajiny: Toto všetko bude plán pokrývať
Dievčatko prehltlo gombíkovú batériu
Foto
Maličkosť, ktorú má doma každý, spôsobila dievčatku agóniu: Varovanie pre všetkých rodičov
Každý deň je pre rodinu Howard ako dar.
Chlapčekovi sa za jednu noc obrátil život naruby: Každý ďalší záchvat môže byť jeho posledným
Raketa je vypálená z raketového systému ruskej armády na ukrajinské pozície na neznámom mieste.
Ukrajina hlási vážnu stratu: Pri Bachmute padol významný človek
Petr Fiala na palube letu do USA.
Český premiér na návšteve USA: Najprv v sídle CIA, potom ho čaká ešte dôležitejšie stretnutie