Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Patria medzi najzdravšie plody sveta – edícia MOY dokáže podporiť oslabenú imunitu!

Ani sme sa nenazdali a koniec roka sa nezadržateľne blíži. Určite si poviete: „ako rýchlo uplynul, veď len teraz sme tu mali leto.“ Jednotlivé dni nám nejako splývajú a neskutočne rýchlo ubiehajú.

Stále sme nútení riešiť každodenné problémy, ktoré nám prináša život, ale v poslednej dobe, najmä v tomto a minulom roku, to bolo aj naše zdravie. Možno až teraz, keď čelíme pandémii ochorenia COVID 19 sme si uvedomili, na čom skutočne záleží a aké je naše zdravie dôležité.

Všetci máme spoločné prianie

Určite mnoho z Vás vplyvom tejto situácie si prehodnotilo svoje životné priority, kde do popredia sa dostala zdravá výživa, posilňovanie imunity a pohyb na čerstvom vzduchu, na ktorý nám doposiaľ nie vždy zvýšil čas. Už vieme, že bez pevného zdravia nemôžme chodiť do práce a zarábať peniaze, nemôžme si užívať ani spoločenský život, ako ani navštevovať svojich priateľov a známych, ako to bolo pred pandémiou. Zrejme všetci však máme spoločné prianie, aby to tak opäť naozaj mohlo byť.

Ako ľahšie prekonať nástrahy?

Je preto podstatné, aby sme sa o to viac starali o svoje zdravie a posilňovali svoju imunitu, kde iba takto môžeme ľahšie prekonať nástrahy, ktorým teraz čelíme. Je preto potrebné pre svoje zdravie čosi naviac urobiť a podporiť ho bohatou zásobou biologicky aktívnych látok. Takouto zbraňou, ktorá Vám môže pomôcť v boji proti rôznym ochoreniam je aj granátové jablko. Spoločnosť ZAGRO Vám prináša to najlepšie z ovocia a môžete to nájsť v exkluzívnej edícii MOY.

MOY – granátové jablko v tej najlepšej podobe

Otvoriť galériu
Zdroj: Zagro

Edícia MOY sa zrodila z granátových jabĺk, ktoré sme skombinovali s aróniou, lesnými čučoriedkami, morušou i čiernymi ríbezľami. V tejto edícii môžete okrem ovocných štiav objaviť i mrazom sušené maliny, marhule a plody arónie. MOY je možnosťou, ako venovať zdravie nielen sebe, ale i svojim najbližším.

Účinky granátového jablka sú obsiahnuté v každom pohári MOY

Granátové jablko patrí medzi najzdravšie plody, ktoré môžete na našej planéte nájsť. Obsahuje pôsobivé zastúpenie vlákniny, vitamínov a minerálov. Pozornosť si však vyslúžilo predovšetkým vysokým obsahom punicalaginu a kyseliny punikovej. Punicalagin je extrémne silným rastlinným antioxidantom – bolo zistené, že šťava z granátového jablka je trojnásobne silnejším antioxidantom ako napríklad zelený čaj. Kyselina puniková je zas známa pre svoje mimoriadne protizápalové vlastnosti.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zagro

Keď všetky aktívne látky granátového jablka spoja svoju silu, získame pozoruhodného bojovníka za naše zdravie. Medzi najznámejšie vlastnosti granátového jablka patria:

  • Ochrana pred civilizačnými ochoreniami: silné protizápalové vlastnosti dokážu podporiť ochranu nášho organizmu pred cukrovkou, obezitou i kardiovaskulárnymi ochoreniami
  • Boj proti rakovine prostaty a prsníka: v tomto prípade si môžeme zavolať na pomoc i vedecké štúdie, ktoré preukázali, že šťava z granátového jablka dokáže spomaliť reprodukciu rakovinových buniek, dokonca ich usmrtiť. Pozitívne výsledky boli dokázané i pri nádoroch prsníka
  • Zníženie vysokého krvného tlaku: vysoký krvný tlak predstavuje rizikový faktor pre ochorenia srdca a ciev. Granátové jablko pomáha udržať krvný tlak v norme, a tak je skvelou prevenciou proti ochoreniam nášho srdca
  • Bojuje proti bakteriálnym a kvasinkovým infekciám: granátové jablko sa môže pýšiť i antimikrobiálnymi vlastnosťami. S jeho pomocou môžete predísť zápalom a infekciám v ústnej dutine.

Jedinečné spojenie na Slovenskom trhu

Otvoriť galériu
Zdroj: Zagro

Spojenie granátového jablka a lesnej čučoriedky prináša okrem antioxidantov i podporu zraku a ochranu pred oxidačným stresom, ktorý je dnes považovaný za spúšťač civilizačných ochorení. V kombinácii granátového jablka a arónie objavíte lahodnú chuť aj podporu myslenia (arónia je mimoriadne bohatá na jód, ktorý svedčí nášmu mozgu i štítnej žľaze).

Darujte tento rok zdravie – darujte MOY

MOY je zdravie. Prináša v sebe komplex tých najlepších živín, ktoré podporia vaše celkové zdravie a vitalitu. Pri vytváraní produktov MOY sme sa zamerali na to, aby priniesli niečo každému z nás. Granátové jablko dokáže podporiť imunitu, zlepšiť pamäť bojovať s erektilnou disfunkciou a v neposlednom rade pomôže zmierniť i bolesti kĺbov a svalov. Pomôže cítiť sa lepšie každému, kto chce podporiť svoje zdravie v tomto neľahkom období. Sú určené aj pre športovcov, ktorí aktívne prežívajú každú sekundu, i pre ľudí hľadajúcich cestu k zdraviu.

Predvianočné obdobie a darčeky môžu byť tento rok o naozaj hodnotných veciach. A medzi ne naše zdravie rozhodne patrí. Nečakajte na varovné znamenia – podporte svoju vitalitu ešte dnes. MOY vám ukáže, že podpora zdravia môže byť efektívna a lahodná zároveň.

Nakúpite bezpečne z pohodlia domova
www.zamio.sk
www.zdravestavy.sk
www.zagro.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
Expla si podali Junior a Marcel.
Foto
Expla si zobrali do parády Junior a Marcel: Chceš byť moderátor Fun rádia? Natri mu chrbátik!
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?
Volodymyr Zelenskyj.
Slová, ktoré chcel Zelenskyj počuť: Ukrajina má dôvod na radosť! EÚ by im mala poskytnúť urgentnú pomoc
Ilustračné foto
Foto
Úrady vydali najvyššie varovanie: Tisíce ľudí evakuujú! Krajine hrozí NIČIVÝ jav
(ilustračné foto).
Izrael sa chystal zaútočiť na Irán: V tom sa stalo niečo nečakané! Krajina náhle otočila
Jozef († 61) sa zrútil z manipulačného chodníka na betón.
Foto
Jozef († 61) sa zrútil zo 6 metrov na betón: Po páde ešte komunikoval! Ako k tragédii došlo?
Peter Pellegrini
Foto
Hudobníci z ministerstva vnútra oslavovali vo veľkom štýle: Kto robil garde političkám a budúcemu prezidentovi?!
Mikuláš a Harkabus dozorovali prípad vraždy novinára Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej († 27).
Foto
Otec Kuciaka († 27) reaguje na nečakaný koniec prokurátorov: Neskrýval sklamanie! Bude to mať veľký vplyv na...
O hrade v Banskej Štiavnici porozpráva rytier, ktorý je sprievodcom.
Foto
Cestovanie časom pri Banskej Štiavnici: Návrat do 13. storočia! Neuveríte, o čo ide
Hoci Victoria slávi už päťdesiat rokov, takmer nikto by si netrúfol jej to povedať.
Foto
TOTO ste Victorii Beckham nevedeli: Dcéra o nej prezradila TRÁPNE tajomstvo! Uf, radšej mala ostať ticho
Počty prípadov u našich susedov od začiatku roka prudko stúpajú.
EPIDÉMIA v Česku?! Odborníci dvíhajú varovný prst: Ochorenie naberá na intenzite