Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.10.2021 18:54 | Šport | Futbal
Foto

Veľké odhalenie: Hviezda Paríža si sexi Wandu Naru získala späť týmto listom!

Rozišli sa pre jeho údajnú neveru. No už sú opäť spolu. Hviezdny futbalista PSG Mauro Icardi a sexi Wanda Nara. Odhalený list, ktorým si hráč Paríža získal manželku späť!

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Hviezda PSG Mauro Icardi a futbalová agentka a modelka Wanda Nara. Jeden z najznámejších športových párov súčasnosti. Na sociálnych sieťach majú množstvo fanúšikov a práve na instagrame Wanda nedávno oznámila, že sa s futbalistom rozchádza pre jeho neveru. Údajne mu v mobile našla pikantnú komunikáciu s inou ženou - modelkou Chinou Suarezovou.

Wanda Nara potvrdila, že sa k Icardimu vrátila. Dôvodom je list, ktorý jej futbalista napísal a po prečítaní ktorého sa rozhodla dať mu druhú šancu. Yanina Latorre v Los Angeles de la Manana odhaľuje text tohto listu, vďaka ktorému sa hviezdny pár zmieril. Prepis textu prináša marca.com.

„Opäť som ti ukázal veci, o ktorých som hovoril. Nikdy som ti neklamal, ani som si nič nevymýšľal, len som urobil zlú chybu," písal Mauro Icardi sexi manželke.

„Odpísala si všetko, o čom sme pred ôsmimi rokmi snívali, veci, ktoré sme chceli robiť spolu a budovať našu budúcnosť. Povedal som ti, aby si požiadala o rozvod, ale vo vnútri je to tá najhoršia predstava, čo sa mi môže stať," odhaľoval emócie z narušeného vzťahu Icardi.

„Dúfam, že si teraz všetko užiješ, ale viem, že nie som zlý človek. Som dobrý človek a dal som ti všetko. Vieš to, každý to vie. Som skvelý otec, dávam celý svoj život za svoje dcéry a som na to hrdý. Tiež som od prvej minúty skvelý nevlastný otec. Dal som život aj za tie deti, aby boli šťastné," hovorí Icardi o dvoch nevlastných a dvoch vlastných deťoch, ktoré s Wandou má. „Nepotrebujem, aby to niekto hovori, pretože to viem."

„Nezaujímajú ma materiálne veci. Vždy som ti tie veci dával. Som milionár, ale obliekam sa do vecí z H&M a Amazonu. Dobre to vieš."

„V dôsledku toho všetkého nemôžem ďalej znášať tvoje zlé zaobchádzanie so mnou. Tvoje vyhlásenia o tom, že som kretén ako vždy, to si nezaslúžim. Dúfam, že budeš šťastná so svojimi materiálnymi vecami."

„Teraz to chceš pos*ať, chceš si písať s tými ľuďmi. Dúfam, že ďalší futbalista bude len jedno percento z toho, čím som bol pre teba ja. Všetko si pochovala pre jeden pos*atý chát, ktorý pre mňa neznamenal nič. Si slepá a nevidíš viac ako telefón. Chceš len hov*á a posielať veci do médií."

„Nikdy by som to od teba nečakal, no som skutočný a viem, že ľudia sa menia. Ďakujem za všetko, čím sme boli. Ďakujem za dve dcéry, ktoré si mi dala. Ďakujem za podporu, ktorú som potreboval a ospravedlňujem sa za to, že som bol hov*o, že som prišiel o všetko pre jednu chybu," kajal sa Mauro Icardi.

„Dúfam, že budeš šťastná, zaslúžiš si to, aj keď to nenájdeš po mojom boku," dodal hviezdny argentínsky futbalista na záver svojho listu.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, ms

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Speváčka a vášnivá astrologička Marcela Laiferová
Úprimná rada astrologičky Marcely Laiferovej: Chcete byť ŠŤASTNÍ? Viem, ako na to
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Janko dal zbohom svojej legendárnej ofine.
Foto
Vypadnutie Jána Tribulu z Let’s Dance: Redaktor prišiel o ofinu aj o všetky nervy!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet