Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2021 15:04 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Ďalšia rana pre Meghan! Odoberie jej Alžbeta II. titul?

Meghan Markle chce byť podľa všetkého najvplyvnejšou ženou súčasnosti, a tak to skúša všade možne. Keď jej to nevyšlo s herectvom, v ktorom sa presadila len v obsadení béčkových seriálov, stala sa manželkou britského princa.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Ale keďže osud Harryho nechal stáť v tieni staršieho brata, tak sa Meghan rozhodla, že bude celebritou influencerkou. Odsťahovala sa do USA a snaží sa poúčať verejnosť o klimatických zmenách a po novom aj o sociálnych výhodách rodičovskej dovolenky.

Tento týždeň svoje vízie odovzdala americkému Kongresu a rozhnevala tým Republikánsku stranu. Tá teraz vyzvala kráľovnú Alžbetu II., aby Meghan zbavila titulu vojvodkyne zo Sussexu. Samotnú Meghan republikáni požiadali, aby sa venovala herectvu a nestrkala nos do vecí, ktorým nerozumie. Ako multimilionárka a celebrita podľa nich sotva niečo tuší o tom, aké je to byť obyčajný Američan s malými deťmi. Podľa republikánov jej ide o jediné, a to uľaviť na daniach najbohatším. O pracujúcu triedu jej ide sotva, keď sa s ňou vôbec nestýka.

Meghan pichla do osieho hniezda –⁠ vo väčšine západných krajín sveta rodičia majú nárok aspoň na nejakú podporu po narodení dieťaťa. Rodičovská v USA ale neexistuje vôbec, a ak na to partneri nemajú peniaze, musia dať dieťa ihneď po narodení do platených jaslí a vrátiť sa do práce. Že to škodí zdraviu dieťaťa i matky, je nepochybne pravda, lenže v USA majú iné hodnoty, a to predovšetkým ekonomickú stabilitu a hmotné bohatstvo. Psychické zdravie a duševné bohatstvo sú na zozname priorít veľmi nízko, a na to Meghan upozorňuje.

Meghanin spôsob upozorňovania na problémy je ale nešťastný. Jednak z neho tryská túžba po pozornosti, ale navyše je to boj privilegovanej ženy, ktorá sotva vie, čo je to chudoba. Aj keď vraj v detstve musela večerať u Sizzlera šalát za päť dolárov. Tým však môže maximálne nahnevať milióny Američanov, ktorí tam na večere chodia celý život, zatiaľ čo ona sa ukazuje v najluxusnejších reštauráciách planéty. Tým ale poskytuje dosť tromfov republikánom, ktorí ju tvrdo kritizujú. A dokonca vyzvali britskú kráľovnú Alžbetu II., aby Meghan zbavila titulu vojvodkyňa zo Sussexu už len preto, že ako vojvodkyňa sa totiž herečka v USA prezentuje a pôsobí tým na verejnosť.

"Zásah pani Markle do americkej politiky oživuje v mojej mysli otázku, prečo ju a Harryho kráľovská rodina jednoducho nezbaví titulov, zvlášť preto, že ona zdôrazňuje to, že posiela svoju pripomienku ako vojvodkyňa zo Sussexu. Hoci jej snaha zapáčiť sa rodinám pracujúcej triedy spomienkami na dni, kedy musela jesť u Sizzlera, je smiešna, jej komentáre celkom jasne vyjadrujú to, že tieto pasáže o masívnych výdavkoch zo štátnej pokladnice majú slúžiť predovšetkým na to, aby pomohli globálnym elitám vyhnúť sa plateniu daní, nie aby pomohli pracujúcej triede, s ktorou vraj v detstve jedávala," hnevá sa republikánsky kongresman Jason Smith.

"Je úplne mimo realitu obyčajných Američanov a mala by zostať pri herectve a nesnažiť sa hrať na političku. Posledné, čo potrebujeme práve teraz, je bohatá celebrita tlačiaca svoje liberálne názory americkému ľudu," odkázala ďalšia republikánka Lisa McClain.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous.cz

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí