Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.10.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

V šestnástich odišla zo školy a začala robiť, aby mali s mamou čo jesť: Dnes zarába kráľovsky

Žena, ktorá sa snažila uživiť rodinu, keď pracovala v štyroch zamestnaniach, teraz zarába 100-tisíc libier (118-tisíc eur) ročne na OnlyFans.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Ako informuje Mirror, 21-ročná Jessica Caswellová odišla zo školy ako 16 -ročná, aby získala prácu, ktorá by pomohla pokryť náklady na nájomné po tom, čo jej matka Blythe Caswellová (43) bola nútená vzdať sa práce kvôli zdravotným problémom. Pracovala ako čašníčka v dvoch rôznych reštauráciách a mala ešte dve zamestnania ako manažérka v malom obchodíku a zákaznícka asistentka.

Keďže jej rodina bojovala a sotva si mohla dovoliť nájom, v roku 2019 sa Jessica rozhodla pripojiť sa na OnlyFans, aby pomohla získať finančné prostriedky na podporu jej a jej matky. Predplatné sa jej postupne zvyšovalo a o šesť mesiacov neskôr Jessica dala výpoveď v zamestnaniach, aby sa mohla sústrediť výlučne na svoj účet na OnlyFans. Vytvorila si tiež účty na Snapchate, Instagrame a ďalších stránkach sociálnych médií, aby zarobila viac na svojom novom spôsobe života.

Život bol veľmi ťažký, keď som odišla zo školy bez kvalifikácie. Bola som nútená odísť, starať sa o mamu a zarobiť peniaze, aby sme prežili. Nenávidela som prácu, pretože som peniaze nemohla použiť na nič, čo by som chcela, išlo len o to, aby nás zachránili a položili jedlo na stôl," povedala Jessica z New Yorku.

Vtedy som sa rozhodla vyskúšať OnlyFans ako ďalší príjem v nádeji, že budeme finančne zabezpečenejší. Po niekoľkých mesiacoch som si uvedomila, koľko by som mohla zarobiť, keby som to robila na plný úväzok, a predstava, že budem sama sebe šéfom, ma veľmi oslovila,“ prezradila Jessica. „Prešla som z momentu, keď som si nemohla dovoliť nájom až do pohodlného života a veľkého disponibilného ročného príjmu,“ povedala 21-ročná žena.

Naše problémy s peniazmi zmizli a ja som si konečne mohla začať užívať život,“ povedala s nadšením Jessica. V období od leta 2020 do roku 2021 evidovala Jessica na všetkých svojich platformách zárobok 100-tisíc libier (118-tisíc eur) a neplánuje sa v blízkej dobe zastaviť. Jessica investovala svoje zisky do svojej vlastnej značky „Sassy Jessie“ a vydala svoj vlastný kalendár a unikátny rad oblečenia. V súčasnosti šetrí peniaze na kúpu svojej vysnívanej nehnuteľnosti v Kalifornii, kde spolu so svojou mamou môžu začať novú kapitolu spoločného života.

OnlyFans mi umožnil mať budúcnosť, na ktorú sa teším, namiesto tej, z ktorej mám strach. Ľudia musia pochopiť, že je to ako učiť sa akúkoľvek inú profesiu, v ktorej pracujete a v ktorej napredujete. Jedným z mojich hlavných cieľov je pomôcť iným ženám, ktoré sú na podobných pozíciách ako ja, tým, že im poskytnem rady a pomocou svojich sledovateľov propagujem ich stránky. Som nadšená z toho, ako sa všetko dotiahlo až do tohto bodu a teším sa na to, ako sa bude moje podnikanie vyvíjať v nasledujúcich rokoch,“ uzavrela Jessica.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mic

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
Boris Kollár mal v Dubaji na mále.
Foto
Boris Kollár v strachu o život v zaplavenom Dubaji: Zachránilo ho osudové rozhodnutie!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?