Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Na Nivách to žije! Len tento víkend špeciálne akcie a podujatia

Ešte ste sa neboli pozrieť na novú bratislavskú autobusovú stanicu? Je najvyšší čas. Štvordňový program k otvoreniu Nivy centra potrvá do nedele.

Cestujte, nakupujte, vybavujte, oddychujte na Nivách. Tento víkend tu zažijete skvelé podujatia a veľa zábavy. Multifunkčné Nivy centrum otvorilo vo štvrtok naozaj veľkolepo. Na každom rohu sa niečo deje, na svoje si tu prídu milovníci hudby, tanca, kreatívnych workshopov, ale aj rodiny s deťmi či fitness nadšenci.

To musíte vidieť! Autobusová stanica ako letisko

Na čakanie na autobus v daždi a vetre zabudnite. Moderný autobusový terminál letiskového typu v Bratislave sa nachádza v podzemí a už beží naplno v režime 24/7. Okrem 36 nástupísk, 7 výstupísk a 86 stojísk pre autobusy s bezbariérovým prístupom tu pri čakaní na svoj autobus nájdete skutočný komfort. Vďaka LCD TV panelom, veľkej LED stene a samoobslužným dotykovým kioskom budete mať o príchodoch a odchodoch autobusov dokonalý prehľad. Nová autobusová stanica v Bratislave má jedinečnú  chill-out zónu s bezplatnou Wi-Fi, nabíjačkami na telefóny a obchodmi pre rýchly nákup. Len počas tohto víkendu tu okrem cestujúcich natrafíte na tanečníkov Spunkey, baletky, choduliarov či bubeníkov z Maribondo Drums.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Pre nákupné maniačky aj otrávených manželov

Milujete celodenné nákupy alebo je pre vás nakupovanie len nevyhnutnosť? Nivy sú ako stvorené pre shoppoholikov, ale aj pre tých, ktorí potrebujú len narýchlo vbehnúť do nákupného centra a vybaviť, čo treba. Skočte do banky, na poštu, do papiernictva či kaderníctva. Objavte jedinečnú detskú sekciu v Martinuse či výnimočný showroom Alzy s jej podzemným Alza Drive. Alebo vyrazte na nákupy do unikátneho Oysho, Zara Home, do talianskeho Primadonna Collection či do najväčšieho Humanicu na Slovensku so špeciálnym detským oddelením a veľkou ponukou nadrozmernej obuvi. Ste fanúšikom New Yorker, Reserved, Zara či Sinsay? Aj tieto stálice majú na Nivách svoje miesto. Nakupovanie vám cez víkend spríjemnia koncerty klasickej aj modernej hudby, ukážky maliarskeho umenia či street-artu.

Nivy budú unikátne aj svojou gastrozónou, ktorá postupne prinesie modernú tržnicu doplnenú o klasické food courty, kaviarne, reštaurácie a obchody s čerstvými potravinami. Vyskúšajte prvú bezlepkovú pekáreň YEME alebo si skočte po svoj obľúbený burger od McDonald´s do McDrivu na ulici Mlynské nivy. Tento víkend sa v priestoroch Tržnice Nivy pripravte na veľa zábavy pre malých aj veľkých.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Tancovačka na zelenej streche

Skúšali ste niekedy tancovať salsu alebo cvičiť tabatu na streche? Poďte do toho a rozhýbte sa tento víkend na zelenej streche Nív. Deti vezmite so sebou. Ak by na ne  nezabrala bublinková show či zábavná veda, na zelenej streche nájdu nové detské ihrisko v tvare slnečnej sústavy. Objavia komunitnú záhradu s hmyzím hotelom a pocitovým chodníkom. Pre dospelých ponúka zelená strecha Nív športové vyžitie aj dokonalý relax. Vybehnite na bežecký okruh dlhý 550 metrov, workoutové ihrisko, vychutnajte si grilovačku s priateľmi alebo len tak poseďte na kávičke. Objavujte, vychutnávajte, zažite jedinečné okamihy na Nivách.

Sledujte nás na Facebooku alebo na www.nivy.com.

Upozornenie: V zmysle aktuálnych epidemických opatrení je vstup na niektoré podujatia podmienený preukázaním sa dokladu o očkovaní, testovaní alebo prekonaní ochorenia COVID-19.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo