Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.09.2021 18:30 | Správy | Zahraničné správy

Tínedžerka sa bezhlavo zaľúbila do 61-ročného otca dvoch detí: Rodičia zalarmovali políciu!

Pre túto dvojicu je vek naozaj len číslo. Tínedžerka sa bezhlavo zaľúbila do 61-ročného otca dvoch detí a rozhodla sa mu povedať svoje áno. Čo na to jej rodičia?

Ako uvádza portál The Sun, vojenská policajná dôstojníčka Audrey Cheyenne-Smiley Moon mala len 19-rokov, keď sa po prvýkrát zoznámila so 61-ročným Kevinom. Dvojica na seba natrafila na internetovej zoznamke Badoo začiatkom roka 2020. Napriek tomu, že medzi nimi bol 42-ročný vekový rozdiel, mladučkú Audrey zaujalo, že Kevin je veterán, ktorý pracoval pre vojenskú políciu.

Po niekoľkých mesiacoch online dopisovania si povedali, že je ten pravý čas stretnúť sa a vyznať si lásku tvárou v tvár. V júli 2020 sa oficiálne osobne stretli a dali svoju prvú pusu. „Bola som nadšená aj nervózna, keď som ho videla. Stále hovorí o dni, kedy na mňa uprel oči s takou vášňou. Kevin urobil prvý krok. Vzal moju tvár do dlaní a dali sme si prvý bozk v deň, ako sme sa prvýkrát stretli. Obaja sa rozhodne môžeme zhodnúť na tom, že to bola láska na prvý pohľad,“ opisuje ich prvé spoločné chvíle Audrey.

„To, čo robí náš vzťah takým skvelým a dokonalým, je naša stále rastúca láska jeden k druhému,“ pochválila sa Audrey z mesta Modesto v Kalifornii. Predtým, ako sa spoznali, bol Kevin 19 rokov ženatý a vychoval dve deti vo veku 16 a 23 rokov. Jeho deti ich vzťah podporujú a teší ich, že sú spolu šťastní.

Keďže je Kevin starší ako obaja rodičia Audrey, ktorí majú 38 a 43 rokov, spočiatku ich vzťah pred rodinou tajila. Nakoniec sa však rozhodla ísť s pravdou von. Prvé stretnutie však vôbec neprebehlo podľa jej predstáv. Audrey napísala rodičom správu o jej novom partnerovi a ruka v ruke sa vybrali k nej domov, aby sa stretli aj osobne. Tam však na nich nečakali len zvedaví rodičia, ale aj polícia, ktorú okamžite zalarmovali.

„Tri dni naňho kričali zakaždým, keď za mnou prišiel, a urobili všetko, čo bolo v ich silách, aby mu povedali, aký je hrozný kvôli tomu, že ma miluje. Zo začiatku to bolo strašidelné, ale Kevin bol pripravený stáť si za tým, v čo veril,“ povedala Audrey a dodala, že sa mu to nakoniec podarilo a jej rodičia si Kevina po nejakom čase obľúbili. 1. augusta 2021 zaľúbenci utiekli a vzali sa v malej kaplnke v Nevade. Teraz si plánujú spoločnú budúcnosť a snívajú o bábätku.

„Stále sa na neho pozerám očami plnými čistej lásky a radosti a on sa na mňa pozerá rovnako. Niekedy sme takí šťastní, že začneme plakať. Milujem to, aký je vášnivý a trpezlivý. Má takú čistú a milujúcu dušu,“ opisuje svojho manžela Audrey. Dvojica v súčasnosti spolu nežije, avšak plánujú spoločné bývanie hneď ako Kevin pôjde do dôchodku.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
Boris Kollár mal v Dubaji na mále.
Foto
Boris Kollár v strachu o život v zaplavenom Dubaji: Zachránilo ho osudové rozhodnutie!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku