Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.09.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Poradíme vám, ako zorganizovať najlepší event

Nemusíte pohnúť ani prstom. Chystáte teambuilding, konferenciu, školenie, svadbu či oslavu a hľadáte priestor, ktorého jediným ohraničením bude vaša fantázia? Máme pre vás skvelé riešenie.

Ak organizujete akciu pri akejkoľvek príležitosti, vaším hlavným cieľom je, aby sa pozvaní hostia dobre cítili, zabavili sa a pochutili si na dobrom jedle. Vašou pochvalou za dobre odvedenú prácu bude ich spokojnosť a úsmev na tvári. Preto pri príprave nič nenechávajte na náhodu.

Krok po kroku

Najdôležitejšie je hneď v úvode zvoliť dobrú lokalitu eventu. Zárukou úspechu je vybrať také miesto, ktoré je v dobrej dostupnosti, ale aj v prírode, poskytuje obrovské vybavenie, má variabilné priestory, chutnú kuchyňu, samozrejme, aj miesto na relax a vhodné parkovanie.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Všetko, čo potrebujete

Ďalším krom je premyslieť si, čo všetko budete potrebovať a najlepšie je spísať si to. Zamyslite sa nad tým, akú veľkú sálu, prípadne priestor vonku chcete, koľko miest na ubytovanie je nevyhnutných zabezpečiť, či potrebujete aj nejakú techniku a či má byť súčasťou vášho dokonalého plánovania aj relax či šport.

Pod jednou strechou

Môže sa vám zdať náročné nájsť miesto, ktoré by spĺňalo všetky vaše kritéria. Jedným takým je Kongresové centrum TIS, ktoré je súčasťou Rezortu Gothal Liptovská Osada s dostupnosťou do 2,5 hodiny z Bratislavy aj Košíc. Disponuje komfortným ubytovaním a množstvom atrakcií pre kultúrne aj športové vyžitie. Navyše, nebudete musieť pohnúť ani prstom a personál rezortu vám pripraví všetko podľa vašich predstáv.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Šport a zábava od rána do večera

Športové vyžitie, relax aj zábavu si môžete dopriať v modernom komplexe vodného sveta s bazénmi, wellness a na priľahlých športoviskách, vrátane tenisových kurtov a zelených ihrísk, môžete vyskúšať turistiku so sprievodcom po okolí, adrenalín v podobe zdolania neďalekej ferraty Dve veže, alebo cyklotúr s kolegami či obchodným partnermi na elektrobicykloch. Dokonca vám pripravia aj firemný event a teambuidlingové aktivity na mieru.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Priestor bez hraníc

Multifunkčné kongresové centrum TIS je vybavené najmodernejšou technológiou a flexibilný a inovatívne navrhnutý priestor sa dokáže zmeniť na kino, divadlo, koncertnú sálu či prednáškovú miestnosť. Bez problémov v ňom usporiadate konferenciu, teambuilding, ale aj gala večer, svadbu, oslavu alebo ples.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Tri dokonale variabilné priestory

Najväčším priestorom kongresového centra je Foyer. Tento priestor sa dá rôzne prispôsobovať pohyblivými stenami a má kapacitu až pre 120 osôb. Je to ideálne miesto nielen pre firemné akcie, ale aj svadby, bankety, výstavy, bály či tanečné podujatia.

V modernej zasadačke zase plnohodnotne usadíte 80 ľudí do radov, resp. 64 ľudí so sedením a stolmi. Priestor s príjemným denným svetlom a kompletným audiovizuálnym vybavením, premietacím plátnom a projektorom vám poskytne super zázemie pre firemné párty, prezentácie, prednášky, semináre, workshopy alebo školenia.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Tretím priestorom je kongresová sála s kinosedením, pódiom, réžiou, mixážnym pultom, oponou, osvetlením a kapacitou 160 sedadiel, ktorá je vhodná na hudobnú produkciu či projekciu na plátno. Do sály môžete automatickým odsunutím kinosedenia pohodlne umiestniť až 70 stolov so školským sedením.

Bývanie ako v bavlnke

V rezorte je k dispozícii niekoľko tipov ubytovania – 8 penziónov s rôznymi veľkosťami izieb, apartmánový dom, ale aj krásne dvojpodlažné chalúpky, v ktorých sa snúbi moderný komfort s tradičným slovenským folklórom.

Potešíte chuťové poháriky

Gurmánske chute vašich hostí uspokojí tradičná a poctivá kuchyňa v Kolibe Liptov  alebo catering podľa vašej chuti. Rezort vám vie usporiadať aj zážitkové varenie v prírode, ktoré dodá vášmu eventu príchuť výnimočnosti.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Event na mieru

Ak ste našli všetko, čo hľadáte, je to jednoduché. Oslovte eventový tím ktorý vám s radosťou pripraví ten najlepší doplnkový program a catering presne podľa vašich predstáv. O tom, že vám ani vašim hosťom na podujatí v Gothale nuda rozhodne nehrozí, sa môžete presvedčiť aj TU.

Otvoriť galériu
Zdroj: Rezort Gothal Liptovská Osada

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona