Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.07.2021 16:00 | Správy | Zahraničné správy

Damian 20 rokov po rozchode daroval expriateľke spermie: Zvrat, ktorý by ani vo sne nečakali!

Po tom, čo sa odhodlala napísať po dlhých rokoch svojmu bývalému priateľovi, sa jej zmenil celý život.

Ako uvádza portál The Mirror, žena menom Cee Rainey kontaktovala po takmer 20 rokoch svoju bývalú lásku s tým, či by sa nechcel stať jej darcom spermií. Nebola to však len taká obyčajná žiadosť. Išlo o sľub, ktorý jej dal pred mnohými rokmi sám Damian. Všetko to začalo v roku 1996, kedy sa vtedy ešte 21-ročná Cee zapozerala do 24-ročného vysokého Íra, s ktorým začala neskôr aj chodiť. Napriek tomu, že boli spolu celé dva roky veľmi šťastní, obaja mali rozdielne predstavy o ich budúcnosti, a preto sa ich vzťah rozhodli ukončiť.

Predtým, ako sa od seba odlúčili, Cee diagnostikovali endometriózu. V nemocnici podstúpila vyšetrenie, po ktorom jej povedali, že v budúcnosti bude mať problém počať a vynosiť dieťa. Damian ju vtedy držal na rukách a dal jej sľub, ktorý ju ohromil. „Viem, že pôjdeme každý svojou cestou, ale bola by si skvelá mama. Ak by si niekedy potrebovala pomoc s tým, aby si sa ňou stala, spravím to pre teba,“ povedal jej Damian. Pár týždňov na to odletela do Afriky s vedomím, že sú do seba zamilovaní, no obaja šli vlastnou cestou.

O pár rokov neskôr sa dozvedela, že už má dve deti a napriek tomu, že k nemu stále niečo cítila, nechcela mu kaziť jeho vzťah a rozhodla sa v živote tiež posunúť ďalej. Zaregistrovala sa na zoznamke, kde spoznala svojho budúceho manžela, s ktorým však nebola šťastná. V tom období videla na sociálnej sieti Damiana už s tromi deťmi, no zistila, že je opäť nezadaný. „Bola som vydatá a napriek tomu, že nešťastne, nepripadalo mi to správne,“ uviedla Cee. Jej nefungujúce manželstvo ale nemalo dlhé trvanie a aj ona zostala nakoniec znovu sama.

Vtedy sa rozhodla pre niečo, po čom už veľmi dlhú dobu túžila – stať sa mamou. Bola odhodlaná vychovávať dieťa sama a preto hľadala spôsob, ako nájsť darcu spermií. Vtedy si spomenula na sľub, ktorý jej dal pred rokmi Damian, a tak mu skúsila napísať. Celých 10 dní sa jej neozval, preto začala tušiť, že s týmto bláznivým nápadom nebude súhlasiť. Nakoniec jej však Damian poslal hlasovú správu a po pár telefonátoch dostala kladnú odpoveď. Hneď na to ju rovno pozval aj na návštevu do Írska.

Do polroka sa dvojica stretla a obaja medzi sebou okamžite cítili obrovské puto. Damian dodržal, čo sľúbil a Cee sa vďaka jeho darcovstvu spermií podarilo na prvýkrát otehotnieť. Ešte predtým si však obaja uvedomili, že sa z toho stalo oveľa viac ako snaha o otehotnenie. „Damian už nebol mojím darcom spermií. Bol to muž, ktorého som milovala,“ priznala Cee, ktorú Damian pár mesiacov na to požiadal o ruku. Zo zamilovaného páru sa preto po mnohých rokoch stali manželia, ktorí spoločne vychovávajú ich dcérku menom Aoife a jeho troch synov z predošlého vzťahu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili