Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.07.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Brutálne horúčavy vyriešil za 24 hodín. Pomohlo Wilio

Vlna silných horúčav, ktoré zasiahli Slovensko, dramaticky zvýšila záujem o nákup klimatizácií. Klímou sa horúčavy rozhodol vyriešiť aj Milan (35) z Ivanky pri Dunaji.

Do svojho domu si kúpil klímu, ale zistil, že mu ju nemá kto nainštalovať. Problém vyriešil vďaka Wiliu a horúčavy vymenil za príjemný chladivý vzduch.

„Kúpiť klímu nebol až taký problém. Ten nastal, až keď som začal zháňať niekoho, kto mi klímu nainštaluje. Dvaja odborníci, na ktorých som dostal kontakt, mohli až o týždeň, resp. 10 dní. A to bolo neakceptovateľné, keďže vonku bolo 33 stupňov a v dome približne rovnako,“ opisuje svoje trampoty s klímou Milan. Problém mu pomohol vyriešiť kamarát, ktorý mu poradil, aby remeselníka skúsil pohľadať cez službu Wilio. Tá poskytuje služby už viac ako 39 481 remeselníkov a má za sebou 69 982 úspešne zrealizovaných projektov od vymaľovania kuchyne až po kompletnú prerábku domu.

Otvoriť galériu

Wilio pomohlo expresne rýchlo

Milan bol na úvod mierne skepticky, ale rýchlo zistil, ako Wilio funguje. „Bol som trochu nedôverčivý, ale veľmi rýchlo som zistil, ako Wilio funguje. Zadal som dopyt na namontovanie klimatizácie a do pol hodiny som mal ponuky od piatich ľudí. Rýchlo som vyselektoval dvoch, ktorí boli schopní prísť na druhý deň,“ opisuje svoju skúsenosť s Wiliom Milan.

Preveril si oboch remeselníkov, ktorí boli schopní prísť hneď na druhý deň a rozhodol sa podľa recenzií zákazníkov. „Obaja mali pozitívne hodnotenia, ale na pánovi, ktorého som si vybral, zákazníci oceňovali jeho proaktívny prístup. Aj zo vzájomnej komunikácie bolo jasné, že sa vo svojej práci vyzná,“ hovorí Milan. Na Wilio sú totiž k dispozícii hodnotenia zákazníkov, ktorí už s daným remeselníkom majú skúsenosti. Tak si nový klient môže najlepšie vybrať remeselníka, ktorý odvedie kvalitnú prácu. „Mne sa to podarilo naozaj dobre. Dohodli sme sa, že na druhý deň príde a takisto sme sa dohodli na cene, ktorú presne dodržal,“ dodáva spokojný Milan.

Otvoriť galériu

Ďalšia zakázka

Milan bol s prácou remeselníka spokojný a dokonca sa s ním dohodol na ďalšej zakázke. „Klimatizáciu mi namontoval prakticky do 24 hodín, odkedy som ju kúpil. Počas práce sme sa porozprávali a dohodli na ďalšom projekte. Mám starší dom, na ktorom bude treba meniť elektrické rozvody. Navyše by som všetky zariadenia, ktoré sa dá, vymenil za inteligentné. Môj remeselník už mal skúsenosti s inteligentnou elektroinštaláciou, tak sme sa dohodli, že mu zverím aj tento projekt,“ uzatvára Milan. Ten by totiž rád využíval vymoženosti smart domácnosti a ovládal niektoré zariadenia ako napríklad klimatizáciu na diaľku.

Ak aj vy potrebujete zohnať remeselníkov a odborníkov na služby pre dom, byt, stavbu či záhradu, zadajte dopyt v aplikácii alebo na stránke wilio.sk a dostanete ponuky, z ktorých si môžete vyberať. Wilio má odborníkov na vyše 800 kategórii služieb.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!
Samovražedný atentátnik na motorke sa v piatok v Karáčí odpálil v blízkosti dodávky.
Smrti unikli len o vlások! Samovražedný atentátnik sa odpálil v tesnej blízkosti dodávky
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdnu radu po odvolaní Mazáka dočasne povedie tento muž: Čo bude ďalej?
Malému Timkovi diagnostikovali akútnu leukémiu, vlani v júli nastúpil na dvojročnú liečbu.
Foto
Syn herca Dobríka bojuje s rakovinou, manželka má SKVELÚ správu: Plačem a usmievam sa zároveň
Úchylný muž obťažoval vo vlaku mladú ženu, ktorá si incident natočila na video.
Váš Tip
Vo vlaku vyčíňal ďalší úchyl: Mladú Slovenku si fotil, vzdychal a... bude vám zle! Zarážajúca reakcia okolosediacich
Na snímke predseda Výboru Národnej rady SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie Rudolf Huliak (SNS).
Fajčenie v kancelárii parlamentu! SaS podá návrh na odvolanie Huliaka
Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Jurij Gagarin 12. apríla 1961 úspešne obletel Zem v kozmickej lodi Vostok.
Slovenská astronómka o Gagarinovom lete do vesmíru: Desivé komplikácie! Čoho sa experti báli?