Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.06.2021 13:00 | Šport | Šport mix
Foto

Chochlíková z Oktagonu o bizarnosti na internete: Už si od nej pýtali aj fotky nôh!

Monika Chochlíková je najnovším ženským objavom Oktagonu, ktorý na poslednom gala zvíťazil nad Taliankou Gilliou Chinello.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

„Sme radi, že som dodržala taktiku. Priznám sa, boli tam pasáže, kedy som sa do nej chcela pustiť, keďže sa veľmi rada pustím do prestrelky. No súperka bola na zemi skúsenejšia, takže sme si dávali pozor.“ Pre sympatickú Trenčanku to bolo druhé kariérne víťazstvo v tomto športovom odvetví, keď pri debute v októbri v svetoznámej organizácii Bellator ukončila Jade Jorand.

Chochlíkovú celé Slovensko pozná ako majsterku sveta v K1, ktorá má na konte ďalšie významné úspechy aj v thaiboxe. Aj vďaka jej druhému miestu na Svetových hrách si vyslúžila miesto v športovej Dukle a po absolvovanom výcviku sa z nej stala oficiálne vojačka.

„Na to, že som v Dukle som nesmierne hrdá. Viacerí o mne vedia, že miesto tu by som nevymenila ani za UFC. Stand up je pre mňa priorita. Moju účasť v Oktagone aktuálne vnímam ako možnosť zápasiť, keďže v K1 a Muay Thai sa kvôli korone nič neorganizovalo,“ ozrejmila Chochlíková, ktorá priznala, že jej najväčším aktuálnym kariérnym snom je triumf na Svetových hrách, ktoré sa budú o rok konať v Amerike.

Oktagon je známy svojou perfektnou marketingovou prácou a šou, ktorú dokáže spraviť na každom gala. O zápasníkoch, ktorí sa do tejto organizácie dostanú sa hovorí veľa. To sa následne prejavuje aj na sociálnych sieťach, s ktorými má v tomto smere skúsenosti aj atraktívna bojovníčka.

„Snažím sa nečítať komentáre inde ako na mojej oficiálnej stránke na Facebooku. Vždy sa nájde nejaký ten dement, ktorý si chce rypnúť. V tomto som si od Ondra Novotného zobrala k srdcu radu, ktorú spomínal v jednom vysielaní. Hovoril že 96 percent týchto názorov sú blbosti. Nie je to konštruktívne, keďže dotyčný sa snaží len niekomu vynadať.“

Monika si v tomto smere užila podobnej “srandy“ viac než dosť. „Stáva sa mi, že ak niekomu nevrátim odber profilu, tak mi vie pekne vynadať (skonštatovala so smiechom). Raz sa mi stalo, že ma jeden nemenovaný pán, ktorý má vlastnú stránku zavolal na rozhovor. Samotný rozhovor bol nakoniec viac o ňom ako o mne. Neskôr sa ma vypytoval, či nepoznám wikipediu o nohách a či mu nechcem poslať fotky svojich nôh (smiech). Ďalší mi písal, že ma chce sponzorovať a na oplátku som mu mala poslať nejaké fotky. Človek sa pri týchto veciach dosť nasmeje, no na druhú stranu je to na zaplakanie,“ dodala zápasníčka.

Tomáš Tadlánek je zápasník a zakladateľ Victory Gym Trenčín, ktorý s Chochlíkovou tvorí dlhoročný pár. Monika priznala, že mať priateľa, manažéra a trénera v jednej osobe je vcelku zaujímavé.

„Tomáša som stretla prvýkrát, keď som prišla na tréning thaiboxu. Neskôr sme sa stretávali aj mimo gymu. Priznám sa, že sme na seba aj žiarlili v zmysle súkromných tréningov. Mali sme dohodu, že bude trénovať len chalanov a ja len baby. No časom, keď u nás baby chceli zápasiť, som si povedala, že by na to naše fighterky trpeli, keďže Tomáš je vynikajúci tréner. Mám v neho stopercentnú dôveru, rovnako ako on vo mne.“

V zápase vníma iba jeho hlas, Tomáš Tadlánek má na starosti aj gameplan, ktorý je pre MMA nesmierne dôležitý. „Veľa ľudí podceňuje taktiku. V tomto smere je MMA šach, v ktorom sa bijeme do hlavy. Stačí jeden zlý pohyb a si out. Je to komplikovaná hra, ktorú musíš vyhrať, inak môžeš zomrieť.“ Moniku čaká aktuálne náročný program. Po súboji na gala DFN v Banskej Bystrici bude v auguste bojovať o titul majsterky sveta v thajskom boxe doma v Trenčíne a v septembri by sa mala znova predviesť v MMA zápase v Oktagone.

Moniky sme sa na záver plodnej debaty pýtali, čo prežíva po zápase. „Po zápase mi nebýva zle, ak sa na to pýtaš. Mám inteligentný štýl, takže neinkasujem veľa úderov na hlavu. No je pravda, že po zápase nikdy neviem zaspať, pretože stále rozmýšľam nad úsekmi jednotlivých kôl. Snažím sa to analyzovať a rozoberať, v tomto smere sa chcem vždy posúvať dopredu.“

Viac k téme:
Diskusia /
Autor: © Nový Čas, R. Kmeťo

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!