Gastrozariadenia pre pandémiu dlho trpeli, veľa z nich dlhý lockdown ani neprežilo, i keď robili, čo bolo v ich silách.
Fotogaléria
8
fotiek v galérii
Okrem rozvozu skúšali i predaj cez okienko. No majitelia tých, čo sa zubami-nechtami udržali aj vďaka vládnej pomoci, sa tešia z každého hosťa a hovoria, že biznis sa rozbieha len pomaly. Niektoré podniky však majú pred letom smelé plány a okrem akcií pripravili pre zákazníkov aj nové položky v menu. Nový Čas sa bol preto pozrieť v prevádzkach, ktoré navštívil počas najhorších mesiacov pandémie, aby porovnal, ako sa im darí po uvoľnení opatrení.
Predtým boli ľudia ochotní aj v desiatich stupňoch sedieť na terase, pretože chceli navštíviť nejaký podnik a dať si niečo pod zub, či sa dobre najesť. Dnes je situácia lepšia, pretože sa uvoľňujú opatrenia a obmedzenia, môže sa aj sedieť v interiéri. Teraz, keď je teplo a príjemne sedí väčšina ľudí logicky vonku na terase. Samozrejme, musia sa dodržiavať rozostupy, všetko dezinfikujeme a podobne. Máme však obrovskú radosť, že pri nás vydržali verní zákazníci.
Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov
viac informácií k ochrane osobných údajov.