Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.05.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátorka Parišková žije naplno za každých okolností: Po dvoch týždňoch v Amerike ďalšia zmena!

Jojkárska hviezda Aneta Parišková (47) žije naplno, nech sa deje čokoľvek.

Po tom, čo jej diagnostikovali rakovinu, prišla tortúra v podobe vyšetrení, operácie a chemoterapií, ktoré našťastie zvládla. Ani zdvihnutý prst lekárov, aby ubrala zo svojho rýchleho tempa, však akosi nezafungoval. Namiesto toho pendluje medzi Európou a Amerikou a zariaďuje si nový domov vo floridskom Orlande. Navyše sa odmietla vzdať práce v televízii a na pleciach má aj materskú školu. Približne po dvoch týždňoch, čo opustila svoju rodnú hrudu, sa však opäť vracia na Slovensko. Tentoraz aj s deťmi.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Problémy s Non-Hodgkinovým lymfómom, ktorý Anete lekári diagnostikovali pod hrudnou kosťou, ju pripútali na nemocničné lôžko na dlhú dobu. Nasledovali nepríjemné chemoterapie, ktoré z nej vysali takmer všetku energiu. Ako je však u Pariškovej zvykom, začala bojovať ako levica a s chorobou si poradila v relatívne krátkom čase.

Expresne rýchlo sa vrátila aj na obrazovky Jojky a začala si zariaďovať nový život v Orlande, kde so sebou zobrala aj svojich synov. Starostlivosť o domácnosť, zariaďovanie domu či krúžky detí, na ktoré ich sprevádzala, jej museli dať poriadne zabrať. Napriek tomu však Aneta nepoľavila a všetko robila na 100 percent. A to napriek tomu, že jej lekári zdôrazňovali, aby ubrala zo svojho rýchleho tempa a viac relaxovala, pretože má za sebou veľmi náročné obdobie.

Ešte koncom apríla Aneta behala po Slovensku, dokonca moderovala správy a už o pár dní opäť odletela na Floridu, kde s deťmi oslavovala Deň matiek. Po dvoch týždňoch však opäť hlási návrat domov, ale už nie sama, ale aj so svojimi ratolesťami. „Školský rok na Floride sa dnes končí, no Nathankovi, Gabkovi a Dankovi sa ešte prázdniny nezačínajú. Tešia sa na pani učiteľky a spolužiakov na Slovensku,“ priznala Aneta, ktorá tak plánuje opäť podstúpiť takmer 10-hodinový let na Slovensko.

Na dvoch kontinentoch

Dlhoročná tvár Jojky, zdá sa nechce zo svojho života vypustiť nič. Aktivity na mnohých frontoch jej však musia dávať rozhodne zabrať a je otázne, dokedy to v tomto tempe sympatická a energická Aneta vydrží. Za posledný rok nalietala desiatky hodín, aby mohla byť so svojím manželom Mirom, ktorý sa okrem jej detí stal stredobodom jej života.

„Medzi dvoma kontinentmi fungujeme s manželom, odkedy sa poznáme, keďže Mirko takmer 30 rokov žije a pracuje v USA a žijú tam aj jeho dcéry,“ priznala Aneta. Tá si po mnohých životných sklamaniach, keď jej nevyšlo viacero vzťahov, svoju terajšiu lásku chráni a obetuje jej, zdá sa, všetko. Aj hodiny strávené po letiskách, ktoré nie sú tým najbezpečnejším miestom, pretože ešte stále zúri pandémia koronavírusu.

Aneta však bola vždy nebojácna a zdá sa, že na svojom živote nechce meniť nič. Zostáva len veriť, že všetko zvládne s pevným zdravím, ktoré ju však už raz poriadne zradilo.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Aktualizované
Slovensko predalo švajčiarskym investorom dlhopisy za 635 miliónov eur
(ilustračné foto).
Súdna rada rešpektuje právo na kritiku: Účelové výzvy na stíhanie sudcov však považuje za neakceptovateľné
Richard Rybníček
Únia miest Slovenska: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy
Na snímke poslanec NRSR Branislav Gröhling (SaS)
Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný: Tvrdí, že rieši aj vlky a rysy
(ilustračné foto)
Školáčky zažili horor: Útočník na ne vytiahol nôž! Pozrite sa, čo im spôsobil
Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.
V Budmericiach sa šíri, že Šimkovičová chce kúpiť kaštieľ: Ministerstvo kultúry reaguje!
Videá potvrdzujú, že iránske rakety a drony zasiahli ciele v Izraeli.
Veľmoci si povedali dosť: Uvalia rozsiahle sankcie po útoku na Izrael!
Na mieste zasahujú hasiči.
Vodiči, dávajte si pozor: Na rýchlostnej ceste horelo auto!
Young man smoking a cigarette in front a building in a city street
Fajčíte? Ak dostanete chuť na cigaretku v tomto meste, POZOR! Hrozí vám mastná pokuta
Europoslankyňa Miriam Lexmann
KDH o odoberaní eurofondov: Občania nesmú byť trestaní za voľbu vlády
(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová noc v Štítniku: Traja lupiči vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...