Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.05.2021 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šporťáčky sa priznali: Hospodárová dostala pusu od slávneho tenistu, Kristiníková sníva o večeri s Federerom

Športová redakcia televízie Markíza má päť mesiacov novú redaktorskú posilu. Nie je ňou však muž, ako to obvykle býva zvykom.

Aktuálne informácie zo sveta športu spracúva jemná blondínka Klaudia Kristiníková (29). Ako ju prijal mužský kolektív a jej kolegyňa, ostrieľaná moderátorka Janka Hospodárová (45)? 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii


Športujú od detstva

Obe dievčatá majú šport rady už odmalička. „Nerobila som síce aktívne žiaden šport, do každého som však tak trošku zabŕdla. Najradšej som mala tenis, otec bol jeho veľký nadšenec, viedol ma k nemu a zostalo mi to dodnes,“ hovorí Jana. Klaudia pochádza z hudobníckej rodiny. „Všetci sa uberajú hudobným smerom, ale ja som vždy inklinovala k športu, ktorý som síce aktívne nikdy nerobila, trochu som tancovala a hrala tenis, ktorý mám rada stále. Odreagujem sa tiež behaním v prírode a venujem sa ešte joge.“ Jana sa ku svojej kolegyni pridáva s pozitívnym prístupom k behu. „Mala som dlhšiu pauzu, ale včera som opäť začala a musím povedať, že ma inšpirovala Klaudi. Musím sa jej poďakovať, pretože je to perfektný pocit.“ Desať rokov tiež aktívne jazdila na koni. „Musím sa priznať, že ma viac bavila tá nešportová stránka, krásne vychádzky do prírody. Síce bol môj Diorko parkúrový koník a ak som chcela niečo ako parkúr vyskúšať, preniesol ma cez prekážku sám, bol to pán profesor. Nemusela som vedieť nič, len som sa držala,“ smeje sa. 

Nová posila

Športové noviny sú zväčša mužskou záležitosťou, obe dievčatá sú teda ako ruže medzi tŕňmi. „Ponuke moderovať šport som sa veľmi potešila, lebo som sa nikdy netajila tým, že by som chcela pracovať v športovej redakcii. Spočiatku to bola pre mňa facka, nešlo mi to a trvalo dlho, kým som sa do toho dostala. Teraz je to už fajn a s chalanmi sme si na seba zvykli,“ hovorí Jana, ktorá už šport moderuje deväť rokov. „Moja prvá reakcia bola - no konečne! Milujem šport a veľmi dlho som túžila po tejto práci. Priznám sa, že už som ani nedúfala, že tá možnosť príde, ale prišla, a tak som ju schmatla za pačesy. Začiatky neboli jednoduché, robiť šport nie je ľahké. Ak ho chcete robiť dobre, musíte sa naučiť veľmi veľa vecí a pred touto výzvou som stála aj ja. Športový redaktor sa musí vyznať v každej lige a poznať všetkých hráčov, stále sa učím. Hádam je to na dobrej ceste,“ smeje sa Klaudia a Janka súhlasí. „Určite áno, pretože vidím jej pokroky, chlapci tiež a už jej takmer nič neopravia.“ Janka ako ostrieľaná moderátorka zažila už pri vysielaní športu veľa trapasov. „Uvádzala som napríklad Frajera na záver a napriek tomu, že poznám uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho, jednoducho v tom strese som povedala: A teraz jeden krásny futbalový frajer v podaní Edinsona Cavaliho, takže som asi myslela na módneho dizajnéra,“ smeje sa. Klaudii sa zatiaľ nič podobné nestalo. „Som tam krátko, takže pre istotu po sebe všetko kontrolujem asi päťkrát.“

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Dentist working in dental clinic with patient in the chair.
Bojíte sa zubára ako čerta? Všetko začína už doma: Dodržiavajte tieto rady a budete mať pokoj
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová a starosta obce Zborov Ján Šurkala.
Čaputová na východe navštívila aj Starú Ľubovňu: Odovzdanie významného ocenenia a ... Čo všetko tam stihla?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
V parlamente nastala minúta ticha: Uctili si tak obrovskú tragédiu spred 109 rokov
Súd v Iráne odsúdil na smrť populárneho rappera.
Hrozná rana pre známeho rappera: Čaká ho smrť! Čo sa mu stalo osudným?
Ilustračné foto
Amfiteáter v Bratislave vyhlásili za národnú kultúrnu pamiatku! Prečo vybrali práve ten?
Slovenka Melda povedala nigérijskému futbalistovi
Foto
Láska nepozná hranice: Bývalý hráč Trnavy Taiwo sa oženil s nádhernou Slovenkou
Europoslanec Miroslav Radačovský.
VIDEO Slovenský europoslanec vypustil v rokovacej sále EP holubicu! Prečo to urobil?
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Moskva a Kyjev dospeli k dohode: Ide o veľmi citlivú záležitosť! K čomu pristúpili?
Ilustračné foto
Najvyšší súd potvrdil rozhodnutie v kauze expremiéra: Viezol sa v tom spolu s manželkou!
Alergikom sa začína ťažké obdobie.
Peľová sezóna brezy sa blíži ku koncu: Nahradí ju tento SILNÝ alergén!
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
Bidenov podpis SPEČATIL nielen osud Ukrajiny: O niekoľko hodín sa to začne!
The poor old man's hands hold an empty bowl. The concept of hunger or poverty. Selective focus. Poverty in retirement.Homeless. Alms
Pochmúrne vyhliadky pre celý svet: Hrozivé konflikty zvyšujú prípady akútneho hladu