Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.05.2021 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Pokračovanie šou Tvoja tvár znie povedome má trpkú príchuť: Ostré hejty na celebritné deti!

Nenechali na nich nitku suchú! Markíza už pár týždňov avizuje špeciálne vydanie šou Tvoja tvár znie povedome.

Známe mená totiž vystriedajú drobci. Nebudú to však deti z ulice, ale ratolesti našich celebrít. Ako sa však zdá, tento výber tvorcov sa nepáči niektorým jedincom zo širokej verejnosti. Na sociálnej sieti sa totiž roztrhlo vrece s hejtami na adresu talentovaných detí. Toto si však rozhodne nezaslúžili! Už v nedeľu uvidia diváci vo skvelých kostýmoch deťúrence známych osobností.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Do šou sa dostali detskí herci zo seriálu Oteckovia Maroško Baňas, Izabelka Gavorníková a dcéra Márie Čírovej Zoe Kachútová, ktorá je v Oteckoch nováčikom. Okrem nich zahviezdia aj dcéra hudobníka Ondreja Kandráča Ema, Števko Bugala, syn Janky Daňovej-Bugalovej a bubeníka Štefana Bugalu, Katarína Čačíková, dcéra Márie Podhradskej zo Spievankova, Peťko Zvolenský, syn Dominiky Mirgovej a Oliver Boublík, syn hercov Karin Olasovej a Přemysla Boublíka.

A kým deti a ich známi rodičia sa z účinkovania v šou tešia a už sa nevedia dočkať odvysielania, na sociálnej sieti vznikla akási vzbura. Viaceré mamičky sa ozvali a spustili na skupinku drobcov a ich rodičov spŕšku hejtu. „Teraz sú to deti bez detstva. Sú ich plné noviny a za 5 rokov ich budú tiež plné noviny, lebo od rozkoše nebudú vedieť, čo so sebou. Bez priateľov, bez rozumu,“ začala jedna z komentujúcich a pridala sa ďalšia: „Prečo práve deti celebrít? Sú iné? Každý by mal dostať šancu a ukázať, čo v ňom je. A bolo by to aj zaujímavejšie, lebo deti celebrít, hudobníkov jasné, že vedia spievať.“

Tu sa však nenávistné komentáre neskončili. „A kedy prídu na rad aj normálne deti? Ako kedysi, tak aj dnes, kto je niekto, tak aj deti má v popredí a ostatné sú nuly,“ reagovala ďalšia diskutujúca. Dokonca sa našli aj takí, ktorí by si chceli pozrieť súboj. „Ja by som chcela vidieť súťaž bežných a takzvaných celebritných detí, dajte im príležitosť. Uvidíme, kto má prirodzený talent.“ Ako je to už zvykom, národ bude hejtovať kohokoľvek a čokoľvek. O tom, že sú tieto deti skutočne talentované, sa diváci presvedčia už túto nedeľu.

Odštartovala to Belohorcová

Prvou detskou hviezdou bola dcéra Zuzany Belohorcovej Salma, ktorá si nedávno struhla vystúpenie so svojou slávnou mamou. Práve to zrejme presvedčilo televíziu, aby vytvorili šou Tvoja MINI tvár znie povedome. „TV Markíza je rodinnou televíziou a naším cieľom je prinášať zaujímavý program pre celú rodinu. Aj preto sme sa rozhodli pripraviť pre divákov prekvapenie v podobe detskej verzie, ktorá sa vysiela aj na iných zahraničných TV staniciach. Veríme, že špeciálnou verziou tejto šou potešíme svojich divákov,“ vysvetlila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenil loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pripravte si nervy: Na cestách sa zdržíte
Manželia svoje ratolesti nadovšetko milovali. Žiaľ, po krutej rane osudu zostal Vlado na deti sám.
Foto
Po tragickej smrti Evy († 34) ostal Vlado sám s troma deťmi: Prišli o mamu, stratia aj bývanie?
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Biden tvrdí, že Rusom sa na Ukrajine darí: Okamžite začal konať!
(ilustračné foto)
Pláž v Chorvátsku s nebezpečným TAJOMSTVOM: Dovolenkári o tom netušia, domáci ZÚRIA!
(ilustračné foto)
Havarovalo vzácne lietadlo, neprežil nik: Na svete ostalo takých strojov len pár