Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Parišková v šoku: Jej muž a synček vyleteli z bobovej dráhy!

Aneta Sedlmair-Parišková (39) si vyrazila s rodinkou na bratislavskú Kolibu, kde je bobová dráha. Netušila však, že jej úsmev na tvári vydrží len chvíľku.

Keď zbadal Mark (32) vyhľadávanú atrakciu, ihneď zatúžil po adrenalíne a spoločne s Anetiným synom Danielkom (4) nasadli na boby. Stačila však sekunda a obyčajný výlet sa mohol skončiť tragédiou. Sedlmair musel totiž ešte počas jazdy spolu s malým chlapcom vyskočiť. 

Aneta Sedlmair-Parišková sa pred pár dňami vybrala na Kolibu aj so svojou rodinou. Keďže obľúbená časť Bratislavy ponúka množstvo preliezačiek či zábavy, nenudil sa ani Kanaďan Mark. Tomu sa zachcelo trošku adrenalínu, a tak nasadol na bobovú dráhu, ktorá je vyhľadávanou atrakciou. Spoločne s ním však išiel vyskúšať bláznivú jazdu aj Pariškovej syn z prvého manželstva Danielko. Samotná moderátorka ani vo sne nečakala, aký scenár sa odohrá po nevinne vyzerajúcej jazde.

„Na boboch jednoducho nefungovali brzdy. Našťastie však manžel stihol z dráhy vyskočiť aj s malým,“ opísala Aneta chvíle strachu a hrôzy Novému Času. Pri pohľade na vyskakujúceho Marka so synom sa jej podlomili kolená a myslela na to najhoršie. A to by sa pritom jojkárska hviezda mala šetriť, keďže má rizikové tehotenstvo.

„Danielka manžel chránil vlastným telom, no obaja sú odretí. Synček má popálenú tváričku aj rúčku, manžel zas nohu. Našťastie nedošlo k žiadnym zlomeninám, no som z toho v šoku. Dráha je veľmi nebezpečná,“ dodala moderátorka. Aneta tak ihneď zalarmovala nielen políciu, ale aj záchranku. Zdravotníci naložili štvorročného chlapčeka do sanitky a okamžite ho ošetrili. Skončil s odreninami na tvári i rukách a v totálnom šoku z otrasného zážitku. O nič lepšie nedopadol ani Mark, u ktorého si to najviac odniesla noha, na ktorej si spálil kožu.

Vedúci strediska bobovej dráhy na Kolibe má však na vec iný názor. „Pracovníci, ktorí boli hore, videli dotyčného pána, že drží v ruke telefón. Po nehode prišiel dole a pracovníkovi na spodnom pracovisku povedal, že mu nebrzdili boby, a že držal v ruke telefón. Tak sa vyjadril on. To znamená, že môže tu byť ten dohad, že sa dostatočne nevenoval jazde, a tak si mohol spôsobiť zranenie. Zrejme precenil svoje schopnosti,“ povedal Novému Času Pavol Braun.

Lenže moderátorka takéto tvrdenie absolútne vyvracia. Je to absurdná predstava, že by vôbec niekto držal počas jazdy telefón v jednej ruke a dieťa v druhej a ešte by mal držať riadiacu páku. Samozrejme, že telefón pri sebe nemal. Zobral si ho z môjho ruksaka až po nehode, aby si okrem polície urobil fotodokumentáciu aj on.


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to