Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dcéra Majky z Gurunu odhalila pravdu: Mama, prestaň klamať

Odmalička bola iba dcérou televíznej hviezdy Zuzany Pravňanskej (42), alias Majky z Gurunu.

Život dvadsaťdvaročnej Klaudie však ani zďaleka nepripomína príbeh z hollywoodskej továrne na sny. Jej mama, ktorá sa stala už ako dieťa kultovou postavou, podľa jej slov o ňu neprejavovala žiadny záujem. Aj keď v médiách dlhé roky tvrdila opak. Vyjadrenia Zuzany Pravňanskej donútili mladú Klaudiu prehovoriť. Exkluzívne Novému Času prezradila pravdivý príbeh svojho života bez matky - Majky z Gurunu.

Klaudia, ktorá žije v Bratislave a pracuje na bratislavskom letisku, sa už o svoju mamu nezaujíma. Zaráža ju však, ak počuje klamstvá, ktoré jej biologická matka vypúšťa z úst. Slová o tom, ako sa snažila o získanie svojich troch detí do opatery, jej dcéra rázne vyvracia. „To, ako sa o nás snažila, že nás chcela dostať naspäť, to bolo najväčšie klamstvo, aké som kedy počula. Vždy všetko vykresľovala, aby z toho vyšla ona najhoršie,“ začala svoje rozprávanie Klaudia. Tá žila s matkou iba dva a pol roka po svojom narodení. Potom prišiel rozvod rodičov a Klaudia aj so sestrou ostali u otca. „Pamätám si, ako od nás odišla. Zobrala brata a odišla. Stalo sa to viackrát. Nechcela sa vrátiť, otec ju musel prosiť, aby sa vrátila. Ani v noci k nám nikdy nevstávala. Všetko robil otec. On bol ten starostlivý,“ približuje rodinné vzťahy. Ani to však netrvalo dlho a Klaudia prišla o rodinu úplne.

„Keď sa rozvádzala s otcom, aj so staršou sestrou sme sa rozhodli, že budeme bývať u neho. Neviem, ako by som dopadla, ak by som ostala s ňou. Otec však tiež dosť pil, a tak som potom žila v začiatkoch na striedačku v detskom domove a v diagnostickom centre. Ani raz ma neprišla pozrieť,“ priznáva šokujúcu pravdu Klaudia. To, že ju kontroverzný život matky nepoznačil, je iba vďaka náhradným rodičom, ktorí sa o ňu starali od jej jedenástich rokov. Aj ona však mala obdobie, keď svojej slávnej matke chcela dať druhú šancu a skúsila s ňou žiť.

„Keď som mala trinásť, chcela som ju spoznať. Moja druhá mamina mi vybavila, aby som s ňou mohla tráviť čas. Žila vtedy s jedným mužom. Počas tých troch dní nám neurobila žiadny program na voľný čas. Nesnažila sa ani ukázať, že má nejaký záujem o nás. Ak sme 5 minút meškali, tak nás bili remeňom. Za každú zmeškanú minútu bola jedna rana, ale toto ona nikde nepovie. Po troch dňoch som bola naspäť u náhradných rodičov,“ priznáva bez okolkov. Odpustenie tak nikdy neprišlo a vraj ani nepríde. „Na svoju mamu nemám žiadne pekné spomienky. V domove všetci vedeli, že som dcérou Majky z Gurunu. Nebolo to vôbec dobré, žiť s takou nálepkou. Všetci iba hovorili, aké to je úžasné, mať takú mamu, ale nie je. Hanbím sa za ňu, za to, aká je a čo všetko robí. Nemám si s ňou čo vysvetľovať. Nemala záujem doteraz a ja, už som dospelá, nemám tiež,“ dodáva na záver.

Slávny seriál Spadla z oblakov ju poznačil

1229621:gallery:true:false:true

Zuzana Pravňanská bola jednou z najväčších hviezd rokov 1978 až 1980. Keď sa seriál Spadla z oblakov vysielal, mala desať rokov. Slávu, ktorú jej priniesol, však nezvládla a jej život pripomínal skôr tragédiu. S manželom, o ktorom sa niekoľkokrát vyjadrila ako o tyranovi, mala tri deti. Rozvod, alkohol a odobranie detí boli rany, ktoré navždy poznačili život legendárnej Majky z Gurunu. Ešte viac však tieto spomienky trápia jej deti, ktoré nikdy nezažili detstvo so svojou matkou...

1229616:gallery:true:false:true


 


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku