Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.08.2011 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Alžbetkin po problémoch s drogami: Dostane v Ordinácii druhú šancu?

Talentovaný herec Ján Alžbetkin (20) v exkluzívnej spovedi pre Nový Čas priznal problémy s drogami.

Jeho závislosť od marihuany, ktorú fajčil niekoľkokrát za deň, ho stála miesto v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Po ôsmich mesiacoch na liečení sa snaží o návrat a svojim chlebodarcom chce dokázať, že s ním môžu počítať. Alžbetkin tak čaká na druhú šancu. Dostane ju alebo to má definitívne zrátané? Hviezda Ordinácie Ján Alžbetkin chce presvedčiť tvorcov seriálu, že jeho nedávne problémy s drogami sú minulosťou. Rád by sa vrátil pred kamery, no je otázne, či ešte dostane šancu. Stojí tak pred poriadne ťažkou úlohou, pretože kompetentným musí dokázať, že je „čistý“ a zároveň zodpovedný.


Kolegovia mu ponúkali pomoc, on ju odmietal

„Volal som s nimi, ale zatiaľ je to v takom štádiu, že sa to rieši a rozoberá,“ povedal Novému Času o svojom ďalšom pôsobení v seriáli Alžbetkin. Problémový herec tak musí čakať. „Nie som typ človeka, ktorý povie - chcem toto a to. Počkám si, čo povedia oni, keďže sú šéfovia. Ja ešte nie som ten pán, čo môže rozhodovať,“ prezradil herec svoje plány. Seriálový syn Michaely Čobejovej začal mať problémy s marihuanou, keď jeho popularita naberala na obrátkach. S odstupom času priznáva, že viacerí skúsenejší kolegovia mu podávali pomocnú ruku, no on ju odmietal.

Tvrdý pád na zem a vyhadzov zo seriálu

„Ady Hajdu mi chcel pomôcť. Závislý človek však pomoc nechce. To musí prísť samo,“ sype si popol na hlavu Alžbetkin. V tom čase mu stúpla sláva do hlavy natoľko, že mu prestalo na všetkom záležať. Prišli tvrdý pád na zem a jeho vyhadzov zo seriálu. „Bol som osem mesiacov na protidrogovom liečení,“ prezradil pozadie svojho náhleho odchodu Ján. Drsné obdobie nastalo hneď v prvých mesiacoch liečby. „Keď som sa vrátil, bolo to, ako keby som tu bol po prvýkrát v živote. Človek sa v podstate vracia do reality, do skutočných pocitov a emócií.“ Nový Čas oslovil aj tvorcov seriálu s otázkou, či dostane problémový herec druhú šancu.

„V súčasnosti sa hlavné dejové línie seriálu orientujú na iné postavy, ale o návrate Kamilinho syna do príbehu perspektívne uvažujeme,“ povedala o hercovom návrate kreatívna producentka seriálu Jana Kákošová. Alžbetkin však nie je jediný, ktorý sa po problémoch s drogami dokázal vrátiť. V Ordinácii účinkuje aj Dušan Cinkota, ktorý bol v minulosti pre problémy s omamnými látkami za mrežami.

Čo na to jeho seriáloví rodičia
Ady Hajdu alias barman Peter

880842:article:false:false:true

- Bol by som veľmi rád, hlavne preto, že je to veľmi dobrý človek. Najmä teraz by potreboval druhú šancu, keď je čistý. Je to veľmi talentovaný človek. My starší mu musíme pomôcť s návratom späť. On už za ten čas dospel, vtedy bol v pubertálnom období. Treba sa o neho postarať. Má tu ľudí, ktorí mu môžu pomôcť. Mal zlé obdobie a už je to za ním. Myslím, že je pripravený sa vrátiť a že už dospel. Má skvelé zázemie a rodinu, ktorá mu pomáha.

Michaela Čobejová (41) alias sestrička Kamila

987126:article:false:false:true

- Privítam, ak sa vráti a veľmi by som sa tešila. Nevedela som o jeho problémoch s marihuanou. V Ordinácii si nepamätám, že by fajčil trávu. Jeho problém je iný. Vôbec nebol zrelý do mediálneho sveta. Nezvládol sám seba. Má talent od Boha, ale nerozvinul ho a tým sám seba odpísal. Mal osemnásť rokov a mentálne bol na tom ako trinásťročný. Herectvo nie je o tom, že mám talent a všetci sa zbláznia a budú ma obsadzovať, herectvo je neustála práca.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!
(ilustračné foto)
Úplný zákaz fajčenia? Krajina plánuje zaviesť prelomovú vec! Pozrite sa, o čo ide