Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.11.2009 19:50 | Prominenti

ONLINE: Šmajdov skvelý reparát priviedol publikum do varu

Šieste finálové kolo Česko Slovenskej SuperStar ovládli hity MTV. Online prenos vám priniesol Čas.sk!

22:52 Dnešný ONLINE prenos práve končí. Ďakujeme, že ste nás sledovali online a tešíme sa na vás aj budúcu nedeľu na Čas.sk o 20:00!

22:47 Finalisti spievajú záverečnú pesničku Príbeh nekončí.

22:28 "Musím povedať, že ja som sa nenudila, každý deň sa narodí nová hviezda, a to je presne tvoj prípad," nešetrí chválou Dara Rolins. Pre Haberu to bol najlepší spevácky výkon dnešného večera a Marta sa takmer rozplakala - to už je čo povedať.

22:24 Posledná súťažná pesnička tohto večera, Why od Annie Lennox, zaznieva z úst Jana Bendiga.

22:22 Deti v kotli majú skvelý výhľad na sexi tanečníčky. Robia si žarty z toho, že niektoré majú pod sukničkami len mini tangáče.

22:16 "Martinko, neviem sa zbaviť dojmu, že ty si asi taký rocker ako teraz vyzeráš s tým plyšovým medveďom," hovorí Habera. Dodáva, že Martin je na rockera príliš inteligentný. Hejma aj Dara sa pristihli, že sa skôr pozerali na tanečníkov.

22:14 Martin Chodúr druhýkrát baví publikum svojím vystúpením, teraz s pesničkou Are You Gonna Go My Way od Lennyho Kravitza.

22:00 Martin Chodúr v zákulisí tlieska pozitívnym hodnoteniam poroty na adresu Moniky Bagárovej.

21:58 Marta je s Bagárovej vystúpením už spokojnejšia. Haberovi sa to tiež páčilo. "Všetci sme verili, že to dokážeš," tvrdí Hejma. "Modli sa, aby ťa tvoji fanúšikovia podržali, spievala si ako o život!" dodáva. Dara: "Mňa proste baví ako spievaš."

21:55 Monika Bagárová má dnes druhú šancu zaspievať dobre s pesničkou Sweet Dreamsod Beyonce.

21:46 Dara Rolins sa od neutíchajúceho potlesku nevie dostať k slovu. "Takto to má vyzerať v poriadnej MTV," podarí sa jej nakoniec povedať. "Toto bola absolútna bomba," provokuje už aj tak rozvášnené publikum aj Marta Jandová. Habera nedodržal svoj predošlý sľub, a aj keď sa najprv Šmajdove podarené vystúpenie snažil zhodiť na vynikajúcu kapelu, ktorá ho sprevádzala, nakoniec musel uznať, že Miro bol proste dobrý. Hejma vyčítal Šmajdovi jeden fatálny nedostatok: mal spievať polonahý!

21:44 Miro Šmajda vystupuje dnes na pódiu 2. krát: pesnička sa volá Welcome To The Jungle a v origináli ju spievajú Guns N’ Rose.

21:32 Na dnešné kolo sa prišiel pozrieť aj vypadnutý fešák Leo Machala. Jeho naušnička sa bliští cez pol hľadiska.

21:30 "Pozerám sa na toho človeka, ktorý práve hodnotil a pýtam sa: Kto si a čo si spravil s Haberom?!" vtipkuje Leoš na Paľovu adresu ohľadom jeho nečakane pozitívneho hodnotenia. "Počkaj, veď ešte príde Šmajda," vracia mu to Habera.

21:27 Hejma hodnotí túto pesničku lepšie ako Dominikinu predošlú. "Pekné, čisté, milé," hovorí. "Táto pesnička v tvojom podaní ma príliš nevcucla," hodnotí Dara Rolins. Marta nemá čo vytknúť Dominikinmu spevu, ale chýbajú jej tam city. Habera súhlasí.

21:23 Dominika Stará prichádza na pódium SuperStar dnes po druhýkrát, teraz s pesničkou Tears In Heaven od Erica Claptona.

21:22 Denis Lacho a Ben Cristovao v hľadisku vôbec nesledujú vystúpenie svojich úspešnejších kolegov. Celý čas sa zabávajú so sexi dievčinou, ktorá sedí pri nich.

21:17 Hejma sa teší, že sa to tu dnes konečne rozbehlo. Dara sa vraj vďaka Bendigovi vrátila do 80-tych rokov. Marta: "Jan Bendig bol dnes trošku horší ako zvyčajne." Habera znova kritizuje, publikum nesúhlasne píska. "Tak počujem, né?" pýta sa Paľo.

21:15 Spieva Jan Bendig, A-HA: Take On Me.

21:04 Miláčik publika Denis Lacho dostáva aj po vypadnutí plyšákov. V hľadisku ho nimi fanúšičky počas prestávky doslova zasypali.

21:01 Leoš sa pri Mirovi snaži: "Mne sa to naozaj páčilo...", pričom mu Habera od porotcovského stola kričí: "Sa zobuď!!! Zapni si niekedy MTV!" Leoš teda pasuje Šmajdu aspoň za finalistu s najsviežejším dychom (pred prenosom ho vraj stretol na záchode ako si umýva zuby...).

20:57 "Mne to pripomínalo starnúceho rockera, ktorý sa snažil speivať modernú muziku," snaži sa povedať svoj názor Paľo Habera, ale v tom dostáva zozadu z publika macíkom do hlavy. "Choď domov!" kričí porotca dotyčnému. Miro sa púšťa do sebazhadzovania a priznáva, že to bolo zlé, ale Hejma mu dodáva sebavedomie. Diváci v hľadisku na seba neveriacky pozerajú. Podľa nich to vyzerá, ako keby si u neho stále žehlil totálne neférové hodnotenie spred dvoch týždňov. Dara však Mira následne zhodí, pesničke chýbal ten správny "feeling". Ani podľa Marty táto pesnička Šmajdovi nesadla.

20:54 Miro Šmajda naživo vystupuje s pesničkou Justina Timberlakea Cry Me A Rive.

20:53 Vo videozázname Mira Šmajdu sa chalan necháva obchytávať davom fanúšikov a veľmi si svoju popularitu užíva.

20:47 Marta dáva Monike radu ako si nabudúce poradiť s pokazeným začiatkom piesne. Monika sa najprv nevedela trafiť do tých správnych tónov a celú pesničku bola akoby "priškrtená". "Tebe niekto zviazal ruky a hodil ťa do vody, vôbec to dnes nevyšlo, sorry," vraví Habera. Pre Daru má Monika aj tak najkrajšiu farbu hlasu.

20:45 Na pódiu spieva Monika Bagárová pesničku od Alicie Keys Fallin´.

20:33 Leoš gratuluje Chodúrovi k utorňajším 20. narodeninám. O tom, že Martin včera získal českého Slávika ako skokan roka, nepadlo ani slovo.

20:30 "Nechýbalo tomu v podstate nič," hodnotí Dara. Podľa Marty patrí Martin k tým šťastlivcom, ktorým ku spevu stačí iba ten mikrofón. "Nepoznám nikoho, kto by spieval ako ty!" zaznieva na koniec hodnotenie Hejmu.

20:26 Martin Chodúr sa predstavuje so svojou prvou pesničkou tohto večera: R.E.M.: Everybody Hurts

20:23 V krátkych videách vidíme finalistov spievajúcich v istom nákupnom centre, davy fanúšikov šalejú. Martina Chodúra vraj prosia ľudia o bozky, ale v tom im nevyhovie.

20:20 "Na začiatku to bolo trocha rozpačité, potom sa to zlepšilo, ale netlač tak na ten hlas," hodnotí Hejma. Dare sa "tlačenie" naopak páčilo. "Mne sa páčil tvoj lascívny pohľad," vraví Marta Jandová. Habera: "Jeden tón si tam dávala stále, pritom tam mal byť len raz. Inak OK. "

20:18 Spieva prvá finalistka Dominika Stará: Complicated od Avril Lavigne. Pódium sa na chvíľu premenilo na školskú triedu s lavicami a žiakmi.

20:15 Adela svoj dnešný strieborný trblietavý outfit okomentovala slovami: "Dala som si dnes na seba všetky vianočné salonky, ktoré som našla."

20:11 Finále začína tanečným vystúpením Lacyho Strikea a Street Dance Academy, počas ktorého vstupujú na pódium moderátori.

19:55 Incheba praská vo švíkoch a režisér SuperStar vydáva obecenstvu aj účinkujúcim posledné pokyny.


Pesničky dnešného finálového kola:

Každý zo súťažiacich zaspieva jednu rockovejšiu pesničku a jednu pomalšiu.

Jediná Slovenka v súťaži, Dominika Stará, dostala Compicated od rockerky Avril Lavigne a nežnú baladu Tears In Heaven, ktorú Eric Clapton venoval svojmu tragicky zosnulému štvorročnému synčekovi.

Rodený rocker Miro Šmajda sa v kole MTV predstaví s hitom od Guns N´ Roses Welcome To The Jungle. Okrem toho mu produkcia vybrala aj Cry Me A River od Justina Timberlaka.

Najhorúcejší favorit SuperStar, Martin Chodúr, bude spievať R.E.M. Everybody Hurts. Túto melancholickú baladu už v slovenskej verzii SuperStar spieval aj Robo Šimko. Chodúr sa predstaví aj s Are You Gonna Go My Way od Lennyho Kravitza. Môžeme sa však tešiť aj na jeho najvážnejšieho konkurenta Jana Bendiga, ktorý sa predstaví s Take Me On od A-HA a Why od Annie Lennox.

Posledná Češka v SuperStar, Monika Bagárová, zaspieva Sweet Dreams od Beyoncé. Jej druhou pesničkou je Fallin´od Alicie Keys, čo je podľa niektorých rebríčkov jeden z najzamilovanejších songov všetkých čias.

MONIKA BAGÁROVÁ

439792

MONIKA BAGÁROVÁ: Beyoncé – Sweet Dreams

MONIKA BAGÁROVÁ: Alicia Keys – Fallin’

JAN BENDIG

437592

JAN BENDIG: A-HA – Take On Me

JAN BENDIG: Annie Lennox – Why

MARTIN CHODÚR437303

MARTIN CHODÚR:  Lenny Kravitz – Are You Gonna Go My Way

MARTIN CHODÚR: R.E.M. – Everybody Hurts

MIRO ŠMAJDA438392

MIRO ŠMAJDA:   Guns N’ Roses – Welcome To The Jungle

MIRO ŠMAJDA: Justin Timberlake – Cry Me A River

DOMINIKA STARÁ

440142

DOMINIKA STARÁ: Avril Lavigne - Complicated

DOMINIKA STARÁ: Eric Clapton – Tears In Heaven

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...