Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.10.2009 20:00 | Prominenti

Výplaty v SuperStar: Mareš je najdrahší, druhá je Dara!

Šou, aká tu ešte nebola! Aj to je jeden z prívlastkov Česko Slovenskej SuperStar, ktorá Markízu údajne vyšla na 3,3 milióna eur (100 miliónov korún).

Megalomanský projekt, na ktorom sa podieľa aj česká Nova, prinesie do kasičky moderátorom či porotcom desaťtisíce eur. Pre väčšinu z nich však ide "len" o ďalší lukratívny kšeft, ktorým si prilepšia. Sú to pracháči, ktorí majú vystarané do konca života. Kto z nich má na konte najviac?

Leoš Mareš (33): Superboháč
Suverénny kráľ rebríčka "superstarovských" boháčov je ženatý a má dve deti. Je to milovník luxusu, ktorý svoje bohatstvo rád ukazuje. Moderovaním v rádiu, televízii a na firemných akciách si vie zarobiť viac ako 120-tisíc eur (3 600 000 korún) mesačne. Česko Slovenská SuperStar mu vynesie 70-tisíc eur (vyše 2 milióny korún). Šikovný Leoš sa pred pár rokmi pustil aj do podnikania. Je tretinovým vlastníkom spoločnosti Flexible, ktorá má v Česku sieť obchodov s odevami.

Mesačný príjem: 150-tisíc € (4,5 milióna korún)
Odhadovaná hodnota majetku: 5 mil € (150 miliónov Sk)

Dara Rolins (36): Prachatá Diva
Viac ako desať rokov patrí k absolútnej speváckej špicke u nás i v Česku. Za koncert alebo vystúpenie na firemnej akcii si pýta aj 4 900 € (150-tisíc korún). Vlastní byt v Dejviciach a dvojpodlažnú vilu v Mukarove, ktorú čakajú rozsiahle rekonštrukcie. S priateľom Matějom Homolom a dcérou Laurou momentálne bývajú v prenajatom dome v blízkosti Prahy. Dara je známa aj ako módna ikona s vycibreným vkusom. V minulosti bola tvárou športovej značky Adidas, za reklamu pre Avon mala zinkasovať 65-tisíc eur (2 milióny korún). Výrazne si polepšila aj v SuperStar - z porotcov má najvyšší honorár.

Predpokladaný mesačný príjem: 24 900 € (750-tisíc Sk)
Odhadovaná hodnota majetku: 995 000 € (30 mil. Sk)

Paľo Habera (47): Žije s boháčkou

Obávaný kat Habera je rozvedený, má dospelú dcéru a s Danielou Peštovou vychováva tri deti. Tri ročníky SuperStar mu spolu mali vyniesť 65-tisíc € (2 milióny Sk). Ak by ste chceli Paliho počuť spievať Severanku na vašom večierku, pripravte si aspoň 3-tisíc € (takmer 100-tisíc Sk). Haberova finančná situácia sa zlepšila vo chvíli, keď začal žiť s topmodelkou Peštovou. Vďaka nej môže využívať luxus honosnej vily v pražskej štvrti Hodkovičky či bytov v Prahe a New Yorku. Ani samotný Habera však nie je žiadny trochár. Má dom v Ivanke pri Dunaji za 230-tisíc € (7 miliónov Sk) a vlastní veľký pozemok v blízkosti Bratislavského hradu. Tiež sa môže popýšiť mimoriadne drahým mixážnym pultom. Na podobnom pracujú zvukári hollywoodskych filmov. V spoločnej garáži Haberu a Peštovej parkujú dva mercedesy a terénny bavorák.

Predpokladaný mesačný príjem: 11 620 € (350-tisíc Sk)
Odhadovaná hodnota majetku: 600 000 € (18 mil. Sk)

Adela Banášová (28): Skvele platená
Naša najpopulárnejšia a najlepšie zarábajúca moderátorka si za SuperStar odnesie zhruba polovicu Marešovej odmeny. Okrem toho si platovo výrazne prilepšila v Rannej šou Fun rádia, ktorá od augusta beží aj na televíznych obrazovkách. Za moderovanie firemnej akcie si môže pýtať 3-tisíc € (100-tisíc Sk). Pri troch odmoderovaných akciách mesačne ide o pomerne slušnú kôpku peňazí. Jazdí na terénnom Nissane X-Trail a vlastní dva trojizbové byty v Bratislave.

Predpokladaný mesačný príjem: 17 000 € (500-tisíc Sk)
Odhadovaná hodnota majetku: 500 000 € (15 mil. Sk)

Ondřej Hejma (58): Npohľad skromný
Spevák, hudobník a frontman skupiny Žlutý pes sa živí aj ako dopisovateľ agentúry AP, prekladateľ či moderátor. Svoju prácu si vie ohodnotiť. Účinkoval vo všetkých sériách českej SuperStar, okrem druhej, pretože mu ponúkli na jeho vkus málo peňazí. S manželkou, lekárkou Vladimírou býva vo vile neďaleko Prahy. Nepotrpí si na značkové oblečenie, ale má finančne náročné koníčky ako cestovanie a golf.

Predpokladaný mesačný príjem: 6 640 € (200 000 Sk)
Odhadovaná hodnota majetku: 299-tisíc € (9 mil. Sk)

Marta Jandová (35):  CHudobná príbuzná
Speváčka rockovej skupiny Die Happy a dcéra muzikanta Petra Jandu je medzi porotcami „chudobnou príbuznou“. Nevlastní drahé autá ani vily. Rozvedená umelkyňa dala ešte v mladosti prednosť pred prepychom v otcovom dome tvrdej práci. Ako 19-ročná odišla do Nemecka, kde sa živila a  ako upratovačka a sekretárka. Vlastným pričinením sa vyšvihla medzi tamojšiu hudobnú elitu. Po rokoch sa vrátila späť do Česka, kde účinkuje v muzikáloch. Prechodne býva v otcovom dome neďaleko Prahy. V minulosti často cestovala, no neinvestovala do prepychových vecí.
Predpokladaný mesačný príjem: 4 980 € (150-tisíc Sk)
Odhadovaná hodnota majetku: 166 000 € (5 mil. Sk)

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí